Foutbericht wanneer u probeert te synchroniseren van Windows Mobile Apparaatcentrum met Outlook 2010 of Outlook 2013

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 980513 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Windows Mobile Apparaatcentrum synchroniseren met een 64-bits installatie van Microsoft Outlook 2010 en 2013 van Microsoft Outlook of met een klik-en-klaar-installatie van Microsoft Outlook 2010 probeert, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

Er is geen standaard e-mailclient geïnstalleerd of de huidige e-mailclient kan niet voldoen aan het berichtverzoek. Start Microsoft Outlook en stel deze in als standaard e-mailclient

Windows Mobile Apparaatcentrum kan echter correct gesynchroniseerd met een 32-bits installatie van Outlook 2010 met een standaard-MSI-installatie. Windows Mobile Apparaatcentrum kan bovendien correct gesynchroniseerd met 32-bits installaties van Outlook 2013.

Workaround

Als er al een synchronisatierelatie bestaat en installeren van een niet-ondersteunde versie van Outlook 2010 of Outlook 2013, Outlook-contactpersonen wordt e-mail en agenda-items verwijderd uit de Windows Mobile-apparaat tijdens de eerste synchronisatie. In dat geval kunt u de items van uw Windows Mobile-apparaat herstellen door een ondersteunde versie van Outlook 2010 en 2013 installeren en gebruiken van de sync-functie om de items te herstellen.

Meer informatie

Er zijn geen plannen om Windows Mobile Apparaatcentrum ter verbetering van de compatibiliteit met Outlook 2010 en later bijwerken.

E-mailberichten, contactpersonen, agenda en taken kunnen nog steeds worden gesynchroniseerd via de ether met een Microsoft Exchange server met Exchange ActiveSync. Windows Phone kunt ook synchroniseren via de ether met Outlook.com, Gmail, Yahoo mail en anderen. Windows Mobile Apparaatcentrum kan nog steeds worden gebruikt voor synchronisatie niet Outlook gegevens van de computer naar een Windows Mobile-apparaat, zelfs als niet-ondersteunde versies van Outlook wordt uitgevoerd.

Als u synchroniseren een Windows Mobile-apparaat met Outlook 2010 wilt, kunt u een 32-bits versie van Outlook 2010 met een standaard-MSI-installatie. Windows Mobile Apparaatcentrum kan bovendien correct gesynchroniseerd met 32-bits installaties van Outlook 2013.

Eigenschappen

Artikel ID: 980513 - Laatste beoordeling: donderdag 12 september 2013 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2013
  • Microsoft Outlook 2010
Trefwoorden: 
kbprb kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB980513 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 980513

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com