Artikel-id: 980522 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Du har Microsoft Office Groove 2007 är installerat på en dator. Du har Microsoft Office SharePoint Server 2007 är installerat på en server. Sedan kan uppgradera du från Office Groove 2007 till Microsoft SharePoint Workspace 2010. Men bör du inte uppgradera från Office SharePoint Server 2007 till SharePoint Server 2010. I detta fall inte kan du ansluta en SharePoint-arbetsyta till SharePoint-webbplatsen. Detta är det förväntade resultatet. SharePoint workspace-typ i SharePoint Workspace 2010 kräver SharePoint Server 2010.

Workaround

Synkronisera SharePoint Workspace 2010 dokumentbibliotek på en SharePoint Server 2007-webbplats genom att använda verktyget äldre SharePoint-filer i SharePoint Workspace 2010. Detta är samma verktyg för SharePoint-filer som ingår i Office Groove 2007. Om du vill lägga till det här verktyget, så här:
  1. På den Hem fliken i SharePoint Workspace Startfönstret, klicka på Nya, och klicka sedan på Groove-arbetsyta.
  2. I den Nya Groove-arbetsyta i fönstret klickar du på Alternativ, och sedan markerar du 2007 i den Arbetsytan nedrullningsbara listan och klicka sedan på OK.
  3. I den nya arbetsytan klickar du på den Arbetsytan Klicka på Lägga till, och klicka sedan på SharePoint-filer.
Detta skapar en Groove-arbetsyta med hjälp av 2007-mall och sedan lägger till ett verktyg för SharePoint-filer till arbetsytan. Varje instans av det här verktyget kan synkronisera ett dokumentbibliotek på en Office SharePoint Server 2007-webbplats eller en SharePoint Server 2010.

Obs! Det här verktyget synkroniserar inte annat innehåll i Office SharePoint Server, t.ex.


Mer Information

Eftersom verktyget SharePoint-filer är en del av en Groove-arbetsyta, kan innehåll i verktyget delas med arbetsytans medlemmar som inte har tillgång till SharePoint server. Det är ibland användbart för att dela information utan att ge tillgång till ett begränsat nätverk. Det kan dock skapa problem i säkerhet och konfliktlösning.

Medel som föredras för synkronisering med en SharePoint-server är med hjälp av en SharePoint-arbetsyta. En SharePoint-arbetsyta kan du synkronisera många typer av listor och bibliotek med en SharePoint 2010-webbplats. Du kan inte bjuda in andra medlemmar till en SharePoint-arbetsyta och det replikeras inte till andra datorer som använder SharePoint Workspace med samma konto. SharePoint Server 2010 förblir i stället nexus för innehåll.

Egenskaper

Artikel-id: 980522 - Senaste granskning: den 13 december 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft SharePoint Server 2013
  • Microsoft Office Groove 2010 Office Groove
  • Microsoft Office SharePoint Server 2007
Nyckelord: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB980522 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 980522

Ge feedback

 

Kontaktieren Sie uns, um weitere Hilfe zu erhalten

Kontaktieren Sie uns, um weitere Hilfe zu erhalten
Wenden Sie sich an den Answer Desk, um professionelle Hilfe zu erhalten.