ID članka: 980542 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Uvod v

Ko zaženete Microsoft® Outlook® 2010 prvič, vaš vzdevek predpomnilnika (shranjeni v na PROFILENAME.nk2 datoteka) je uvozi skrito sporočilo v shrambi privzeto sporočilo.

Opomba PROFILENAME je ime Outlookovem profilu.

Na primer, če uporabljate Microsoft Exchangeev račun, je predpomnilnik je uvozi skrito sporočilo v Exchangeev nabiralnik.

Opomba Starejše različice Outlooka shranite Vzdevek predpomnilniške datoteka v pretočni obliki .nk2 v mapi.
 • Windows XP
  diskovni pogon: \Documentsand Settings\Username\Application Settings\Application Data\Microsoft\Outlook
 • Okno razgled ter slej prevod
  diskovni pogon: \Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook
Ko je predpomnilnik uvaža, je PROFILENAME.nk2 datoteka preimenovana v PROFILENAME. nk2.old. Na naslednji zagon Outlooka, vaš vzdevek predpomnilnika ne uvaža. Outlook 2010 ne uporabite datoteka z informacijami .nk2 za ohranjanje vaše predpomnilnik. Vse posodobitve za vaš vzdevek predpomnilnika v programu Outlook 2010 so na skrito sporočilo v shrambi privzeto sporočilo.

Opomba Če imate več profilov v Outlook, Vzdevek cache vsak nastavitve optičnega vrstni red z branja združeni v vaš nov predpomnilnik Outlook 2010 na prvem začetku Outlook 2010 z uporabo profila. Zato lahko najdete več kot eno datoteka z informacijami .nk2 preimenovati v. nk2.old.

Pa lahko pride do situacije, kjer boste morali uvoziti datoteka z informacijami predpomnilnika za vzdevek po tem prvem zagonu Vzdevek predpomnilnika uvoznih postopek dokončan. Na primer, kolega želi deliti svoje predpomnilnik z vami in želite posodobiti vaše obstoječe predpomnilnik z vaš kolega podatkov.

V članku kako uvoziti .nk2 datotek v Outlook 2010.

Dodatne informacije

Uvoz .nk2 datoteka v pretočni obliki za vas, nadaljujte da je "Popraviti to navzlic"oddelku. Če želite uvoziti datoteka v pretočni obliki .nk2 sebe, iti na "Odpravil sam"oddelku.

Popraviti to navzlicČe želite samodejno odpraviti težavo, kliknite popravim gumb ali povezavo. Kliknite Run v pogovornem oknu Prenos datoteka v pretočni obliki , ter slediti lestev v pritrditi to čarovnik.
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
assets fixit1
Odpraviti težavo
Microsoft pritrditi to 50584
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
assets fixit2


opombe ob izdaji izdelka
 • Izberite datoteka z informacijami .nk2, ki ga želite uvoziti v Outlook 2010.
 • Ta čarovnik lahko samo v angleščini. Vendar pa samodejno odpravljanje težav deluje tudi v drugih jezikovnih različicah sistema Windows.
 • Če ne uporabljate računalnika, ki ima problem, shranite pritrditi to izključne pravice na pomnilniški ključek ali kompaktni disk in ga zaženite v računalniku, ki ima problem.

Nato pojdite v "Ali je težava odpravljena?"oddelku.Odpravil sam.Nk2 datoteka v pretočni obliki uvoziti v Outlook 2010, sledite tem korakom:
 1. Makesure, to .nk2 pila je v sledeč zgibalnik:
  %AppData%\Microsoft\Outlook
  Opomba .Nk2 datoteka mora imeti isto ime kot trenutni Outlook2010 nastavitve optičnega vrstni red z branja. privzeto ime profila, ki je »Outlook. « Preverite profilename, sledite tem korakom:
  1. Kliknite Startin nato nadzorna plošča.
  2. dvoklikniti pošta.
  3. V pogovorno okno Nastavitev pošte kliknite Pokaži profile.
 2. Kliknite Startin nato klikniteZaženi.
 3. V polje Odpri vnesiteOutlook.exe /importnk2, in nato kliknite vredu. To naj bi importthe .nk2 fileinto Outlook 2010 nastavitve optičnega vrstni red z branja.

  Opomba Ko uvozite datoteka z informacijami .nk2, uvajanje vsebine tatvina spojijo v obstoječi Vzdevek predpomnilnika, ki je trenutno shranjena inyour nabiralnika.
Opomba Na .nk2 preimenuje s pripono imena datoteka v pretočni obliki .old na prvem začetku Outlook 2010. Zato, če boste poskušali ponovno uvozite datoteka z informacijami .nk2, odstranite .old datotečno pripono.

Video: Kako uvoziti .nk2 datotek v Outlook 2010
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
assets video1
UUID =55add830-06d0-4b18-9878-d0952bbe566f VideoUrl =http://aka.MS/irs3rx
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
assets video2


Ali je težava odpravljena?

 • Preverite, ali je težava odpravljena. Če odpravite, ste končali s tem poglavjem. Če težava ni odpravljena, lahko Obrnite se na podporo.
 • Bi cenimo vaše povratne informacije. Posredovati povratne informacije ali prijaviti težave s to rešitvijo, prosim pustite komentar na na "Popraviti to navzlic"blog ali nam pošljite na email.

Sklici

Če želite več informacij, obiščite ta Microsoftova spletna mesta:
Kopirajte seznam samodokončanje imen v drug računalnik
Mesta datotek Outlook

Če želite več informacij, kliknite naslednjo številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
287623 Kako v prikrivati vzdevek in samodejnega dokončanja caches v Outlooku

Lastnosti

ID članka: 980542 - Zadnji pregled: 16. november 2013 - Revizija: 1.0
Velja za:
Ključne besede: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbsurveynew kbprb kbfixme kbmsifixme kbvideocontent kbmt KB980542 KbMtsl

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com