Ställ in en Outlook.com, Gmail, AOL eller andra e-postkonto i Entourage för Mac

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 980617 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Sammanfattning

Den här artikeln beskrivs den information som du behöver och hur du konfigurerar ett e-postkonto i Microsoft Entourage för Mac.

Mer Information

I Microsoft Entourage finns en konto-installationsguiden. När du lägger till ett e-postkonto, försöker guiden Konfigurera kontot automatiskt.

Obs!Eftersom det finns många Internet-leverantörer (ISP), Entourage kan inte konfigurera inställningarna automatiskt. I dessa fall måste manuellt ange inställningsinformation som du erhåller från Leverantören.

Om kontot är redan inställd i ett annat klientprogram för e-post, kan t ex i Apple Mail inställningar importeras till Entourage. Gör det genom att klicka på ImporteraArkiv -menyn i Entourage. Därefter klickar du på Information från ett annat programoch följ stegen för att slutföra guiden.

Steg 1: Hämta den senaste servicepack och uppdateringar


Kontrollera att du har de senaste uppdateringarna, inklusive servicepack som har installerats för Entourage. Om du inte har installerat Service Pack 2 kontoinställningarna som väljs automatiskt är kanske inte korrekt och du kommer att behöva konfigurera inställningar manuellt.

Du kan hämta service Pack-versioner för Microsoft Office från alla Microsoft Office för Mac-program. Genom att starta programmet, klicka på Hjälpoch klicka på Sök efter uppdateringar. Eller så kan du besöka följande webbplatser för att installera Service Pack 1 och Service Pack 2:

Service Pack 1: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=395D1487-A3A6-4106-A0F8-4D6E1D6D89D2&displaylang=en

Service Pack 2: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=300133bb-b5f7-4946-bb7b-b0c6c6d6e28c&displayLang=en

Om du vill avgöra om du har rätt service pack installerat, du starta Entourage. Om Entouragepå Entourage-menyn. Observera "Senast installerade uppdateringen." Antalet bör vara 12.2.0 (eller högre). Om talet är 12.2.0 eller senare och du inte har installerat Service Pack 2.

Steg 2: Kontrollera ditt användarnamn och ditt lösenord


Åtgärderna i detta avsnitt gäller om du redan har ett webbaserat konto.

Innan du börjar bör du kontrollera att du har rätt användarnamn och lösenord. Först logga in på ditt konto med webbaserade och kontrollera att du har all information. Om du inte anger rätt användarnamn och lösenord, visas ett felmeddelande när du försöker skicka eller ta emot e-post.

Outlook 2011 anges automatiskt inkommande och utgående servernamn och servern portar. Om du inte kan ta emot eller skicka e-post, kontrollera inställningarna med din webbaserade e-leverantör eller en Internet-tjänstprovider.

Om du har rätt användarnamn och lösenord, gå till steg 3.

Steg 3: Konfigurera webbaserad kontot i Entourage

 1. Starta Entourage.
 2. Klicka på kontonVerktyg -menyn.
 3. Skapa ett nytt konto:

  För Microsoft Entourage 2004 för Mac:
  1. I den konton -fönstret klickar du på den Mail fliken.
  2. På den nytt listrutan klickar du på e-post.
  För Microsoft Entourage 2008 för Mac:
  1. I den konton -fönstret klickar du på den Mail fliken.
  2. Klicka på nytt. På den Account type nedrullningsbara listan klickar du på POPoch klicka sedan på Installationsassistenten.
 4. Skriv din e-postadress i rutan e-postadress . Skriv t.ex. mssupport@Gmail.com.
 5. Klicka på högerpilen.
 6. Klicka på högerpilen igen.
 7. Skriv lösenordet i rutan lösenord .
 8. Klicka på högerpilen.
 9. Klicka på Kontrollera Mina inställningar.
 10. Klicka på pilen till höger om verifieringen lyckades. Om du får ett felmeddelande klickar du på Konfigurera konto manuellt.

  Obs! Se följande information för att se om inställningarna överensstämmer med Internet-inställningar.

Manuella inställningar

I vissa fall kan behöva du manuellt ange servernamn för mottagande och sändande och portar. Information om hur du tar emot och skickar servrar tillhandahålls av din Internetleverantör. De flesta Internet-leverantörer har stöd för webbsidor som innehåller instruktioner för att konfigurera Entourage för Mac med den e-postklient. Följande information kan hjälpa dig att komma igång. Om du fortfarande inte kan ansluta kontaktar du Leverantören för att bekräfta din mottagning och sändning servernamn och portnumren eller söka på Internet Du hittar inställningsinformation.

Outlook.com eller Windows Live Mail


Anteckna namnen POP- och SMTP-server.


Dölj bildenVisa bilden
2500121

Manuell konfiguration av Google mail (Gmail) konto

Mer information om inställningen av Gmail-konto med Entourage finns på följande Google-webbplats:

http://Mail.Google.com/support/bin/Answer.PY?hl=en&Answer=13286


Dölj bildenVisa bilden
2500122America online (AOL)

Instruktioner om hur du konfigurerar ett AOL-konto i Entourage för Mac finns i AOL: S hjälpwebbplats.

EarthLink

Instruktioner om hur du ställer in ett konto för EarthLink i Entourage finns på EarthLink Support Center.

Yahoo!

Anvisningar om hur du ställer in ett Yahoo!-konto i Entourage för Mac, besök Yahoo-hjälp.


Egenskaper

Artikel-id: 980617 - Senaste granskning: den 12 september 2013 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Entourage 2008 for Mac
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Nyckelord: 
kbsurveynew kbhowto dftsdahomeportal kbmt KB980617 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 980617

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com