ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Διαδικασία εργασίας IIS διακοπές, και MDNs δεν αποστέλλονται τον αποστολέα όταν χρησιμοποιείτε αγωγών AS2EdiReceive στο BizTalk Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 980712 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο σε υπολογιστή που εκτελεί Microsoft BizTalk Server 2006 R2, Microsoft BizTalk Server 2009 ή Microsoft BizTalk Server 2010:
 • Χρήση διοχέτευσης AS2EdiReceive σε μια θύρα παραλαβής λήψη και επεξεργασία εφαρμοσιμότητας δήλωση 2 (AS2) τα μηνύματα από το εμπορικούς εταίρους.
 • Ενεργοποίηση του Απέτυχε η δρομολόγηση μηνυμάτωνρύθμιση της θύρας παραλαβής.
 • Δημιουργία μέρος για εμπορικές συνεργάτη μέσω BizTalk. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε το μέρος για να στείλετε ένα μήνυμα καταστροφής Ειδοποίηση (MDN) όταν το συμβαλλόμενο μέρος είναι μια AS2 αποστολέα του μηνύματος.
 • Λαμβάνετε ένα εισερχόμενο μήνυμα AS2 από το μέρος που είναι δεν αναλύεται σωστά από τα στοιχεία αγωγών (EDI) ανταλλαγής ηλεκτρονικών δεδομένων.
 • AS2 μήνυμα που αποστέλλεται στο Internet πληροφορίες Αναστολή Services (IIS).
Σε αυτό το σενάριο, η διαδικασία εργασίας IIS διακοπές. Επομένως, το MDN δεν αποστέλλεται τον αποστολέα, όπως αναμένεται. Επιπλέον, είναι ένα συμβάν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής και ένα άλλο συμβάν καταγράφεται στο σύστημα αρχείο καταγραφής.

Μοιάζει με το συμβάν που καταγράφηκε στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής της ακολουθεί:

Τύπος συμβάντος: σφάλμα
Προέλευση συμβάντος: BizTalk Server 2006 EDI
Κατηγορία συμβάντος: καμία
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 8114
Περιγραφή: Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την ανάλυση. Το σύνολο συναλλαγών 12 X με αναγνωριστικό '<id></id>' που περιέχεται σε λειτουργική ομάδα με αναγνωριστικό '1', στο ανταλλαγής με αναγνωριστικό '000000025' με αναγνωριστικό αποστολέα 'THEM', αναγνωριστικό δέκτη «ΜΑΣ» είναι να ανασταλεί με τα ακόλουθα σφάλματα:
Σφάλμα: 1 (το πεδίο επίπεδο Σφάλμα) SegmentID: PO1 θέση στο TS: 8 Αναγνωριστικό στοιχείου δεδομένων: θέση PO108 Τμήμα αγοράς: η τιμή 8 δεδομένων: 4 4: υπερβολικά σύντομο στοιχείο δεδομένων

Το συμβάν που είναι είστε συνδεδεμένοι στο σύστημα καταγραφής μοιάζει με το ακόλουθο:

Συμβάν Τύπος: προειδοποίηση
Προέλευση συμβάντος: W3SVC
Κατηγορία συμβάντος: καμία
Αναγνωριστικό συμβάντος: 1009
Περιγραφή: Διαδικασία που εξυπηρετεί το χώρο συγκέντρωσης εφαρμογών "defaultapppool" τερματίστηκε απροσδόκητα. Το αναγνωριστικό της διαδικασίας ήταν '<process id=""></process>'. Ο κωδικός τερματισμού της διαδικασίας ήταν '0x0'.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε BizTalk Server 2009 ή BizTalk Server 2010, η προέλευση συμβάντος και κατηγορία συμβάντων στο παραπάνω συμβάντα είναι "biztalk Server 2009" ή "biztalk Server 2010".

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η συγκρότηση BTSHttpRecieve.dll μεταβιβάζει ένα μη έγκυρο περιβάλλον IIS. Μη έγκυρο περιβάλλον προκαλεί μια πρόσβαση παραβίαση της διαδικασίας εργασίας IIS. Επομένως, η διαδικασία εργασίας IIS διακόπτεται η λειτουργία του.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πληροφορίες

BizTalk Server 2010


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2497789 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 1 για το BizTalk 2010

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση informationThe την επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 2 για το BizTalk Server 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2497794 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του πακέτου 2 για το BizTalk Server 2009

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμες για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" κατά την αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, επικοινωνήστε με Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης θα ισχύει για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν Αυτή η συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και Αριθμούς τηλεφώνου υποστήριξης ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" εμφανίζει τις γλώσσες για όπου η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή ένα η επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Προϋποθέσεις

Πρέπει να έχετε για να εφαρμόσετε αυτό το BizTalk Server 2006 R2 η επείγουσα επιδιόρθωση.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση. Ωστόσο, πρέπει να επανεκκινήσετε την παρουσία κεντρικού BizTalk Server μετά την Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες αντικατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει το αρχείο χαρακτηριστικά (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία περιλαμβάνονται στην Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ώρα Ζώνη στο το Ημερομηνία και ώρα στοιχείο ελέγχου Πίνακας.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΤο αρχείο μέγεθοςΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Btshttpreceive.dll3.6.1560.2181,60015-Φεβ-201009: 52x 86

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήστε την Απέτυχε Δρομολόγηση μηνυμάτων ρύθμιση της θύρας παραλαβής.

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας μιας λύσης που λαμβάνει μηνυμάτων EDI άνω AS2 μεταφοράς και στη συνέχεια επιστρέφει MDNs, επισκεφθείτε την παρακάτω Τοποθεσίες Web του Microsoft Developer Network (MSDN):
Αναλυτική παρουσίαση: Λήψη EDI μέσω AS2 με σύγχρονη MDN
Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες σχετικά με τις επείγουσες επιδιορθώσεις του BizTalk Server, κάντε κλικ στον αριθμό του παρακάτω άρθρου Για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2003907Πληροφορίες για επείγουσες επιδιορθώσεις του BizTalk Server

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 980712 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Branch
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Developer Edition
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Enterprise Edition
 • Microsoft BizTalk Server 2006 R2 Standard Edition
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Branch
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Developer
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Enterprise
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseadvanced kbbiztalk2006r2presp2fix kbsurveynew kbautohotfix kbbtsadapters kbqfe kbbiztalk2009presp1fix kbmt KB980712 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:980712

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com