Περιγραφή της εφαρμογής Microsoft αναπαράστασης στα 4.5 Service Pack 2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 980847 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Εισαγωγή

Microsoft Application αναπαράστασης στα 4.5 Service Pack 2 (SP2 4.5 App-V) είναι τώρα διαθέσιμο. Αυτό το service pack παρέχει τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις 4.5 αναπαράστασης στα εφαρμογών της Microsoft. Επειδή αναπαράστασης στα εφαρμογών Microsoft service pack είναι αθροιστικά, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το Service Pack 1, πριν να εγκαταστήσετε το Service Pack 2. Service Pack 2 περιλαμβάνει όλες τις ενημερώσεις κώδικα που είχαν συμπεριληφθεί στο Service Pack 1. Επιπλέον, εφαρμογής-V 4.5 SP2 περιλαμβάνει τις ακόλουθες βελτιώσεις.

Υποστήριξη για Office 2010

Εφαρμογής-V 4.5 SP2 υποστηρίζει τώρα την εικονικότητα του Microsoft Office 2010.

Υποστήριξη για κατοπτρισμός SQL

App-V 4.5 SP2 τώρα υποστηρίζει Mirroring Microsoft SQL.

Σχόλια πελατών και συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων επειγουσών επιδιορθώσεων

Εφαρμογής-V 4.5 SP2 περιλαμβάνει τώρα μια συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων κώδικα για την αντιμετώπιση θεμάτων που βρέθηκαν από την έκδοση της εφαρμογής-V 4.5 Service Pack 1. Αυτό περιλαμβάνει ένα συνδυασμό γνωστά ζητήματα και τα σχόλια των πελατών μας εσωτερικό ομάδες, συνεργάτες και πελάτες που χρησιμοποιούν 4.5 App-V.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης μια συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων από τις ακόλουθες επείγουσες επιδιορθώσεις:
 • Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  978480Πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων 1 για την εφαρμογή Microsoft αναπαράστασης στα 4.5 Service Pack 1: Ιανουάριος 2010
 • Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  9808502 Πακέτου επείγουσας επιδιόρθωσης για την εφαρμογή Microsoft αναπαράστασης στα 4.5 Service Pack 1: Μάρτιος 2010

Περισσότερες πληροφορίες

Τρόπος απόκτησης του SP2 4.5 App-V

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση πακέτου υπηρεσία είναι διαθέσιμη από το Κέντρο λήψης της Microsoft και από το Microsoft Update.

Κέντρο λήψης

Για να κάνετε λήψη του service pack από το Κέντρο λήψης της Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Η εφαρμογή Microsoft αναπαράστασης στα 4.5 Service Pack 2

Το Microsoft Update

Microsoft Update ή το Windows Server Update Services (WSUS) δεν θα παρέχει ενημερωμένης έκδοσης service pack, εάν δεν είναι εγκατεστημένη η αναφορά σφάλματος εφαρμογής της Microsoft. Για να εγκαταστήσετε την αναφορά σφάλματος εφαρμογής της Microsoft, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Η αναφορά σφάλματος εφαρμογής Microsoft εντοπισμός εγκατάσταση προγράμματος, dw20shared.msi, όπου μπορείτε να βρείτε στο φάκελο Support\Watson στο μέσο έκδοσης MDOP.
 2. Για να εγκαταστήσετε το λογισμικό, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:

  msiexec /i dw20shared.msi APPGUID = {ValueFromTableBelow} REBOOT = κατάργησης ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΉΣΕΤΕ = ALL REINSTALLMODE = vomus


Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΈκδοσηΚωδικός προϊόντος για το πρόγραμμα-πελάτης επιφάνειας εργασίαςΚωδικός προϊόντος για το πρόγραμμα-πελάτη για τις υπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας
4.5 CU1 εφαρμογής-VFE495DBC 6 D 42-4698-B61F-86E655E0796D8A97C241-D92A-47DC-B360-E716C1AAA929
V-App 4.5 SP193468B43-C19D-44F9-8BCC-114076DB04430042AD3C-99A4-4E58-B5F0-744D5AD96E1C


Σημείωση
Εάν χρειάζεται να βρείτε τον κωδικό προϊόντος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας βάσης δεδομένων Orca.exe ή μια παρόμοια εργαλείο για την εξέταση αρχείων του Windows Installer για την εύρεση της τιμής τουΚωδικόςΠροϊόντοςη ιδιότητα . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση Orca.exe, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=150008

Γνωστά θέματα

Για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με γνωστά θέματα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία του Microsoft TechNet στο Web:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=184640

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 980847 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Application Virtualization 4.5 for Terminal Services
 • Microsoft Application Virtualization 4.5 for Windows Desktops
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbfix kbqfe kbmt KB980847 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:980847

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com