Περιγραφή του πακέτου επείγουσας επιδιόρθωσης του Project Server 2007 (Pjsrvapp-x-none.msp- Pjsrvwfe-x-None.msp): 27 Απριλίου 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 981044 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο Περιγράφει το ζήτημα του Microsoft Office Project Server 2007 που επιδιορθώνονται στο του Πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων του Project Server 2007 με ημερομηνία 27 Απριλίου 2010.
Αυτό το άρθρο περιγράφει τα ακόλουθα στοιχεία σχετικά με το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων:
 • Τα ζητήματα που επιδιορθώνονται στο πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης.
 • Προϋποθέσεις για την εγκατάσταση της επείγουσας επιδιόρθωσης το πακέτο.
 • Αν πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή μετά την εγκατάσταση πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης.
 • Αν το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων αντικαθίσταται από άλλες τα πακέτα επείγουσας επιδιόρθωσης.
 • Αν πρέπει να κάνετε αλλαγές στο μητρώο.
 • Τα αρχεία που περιέχει το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων.

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Ζητήματα που διορθώνει αυτό το πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης

 • Όταν προσθέτετε προσαρμοσμένα πεδίαμια εργασία και θέτει στη διάθεση τουΈγκριση Προεπισκόπησησελίδα, ορισμένα προσαρμοσμένα πεδία εργασίας δεν είναι Εμφάνιση.
 • Έχετε εργασία που ικανοποιεί τις ακόλουθες συνθήκες:
  • Η εργασία έχει οριστεί σεΟλοκληρώθηκε το 100 %.
  • Η εργασία περιέχει διαίρεσης. Αυτό σημαίνει ότι προκύπτει εργασίας σε περισσότερα από ένα τμήμα αγοράς.
  • Η εργασία έχει ένα πεδίο προσαρμοσμένης εργασίας Enterprise (ETCF).
  Όταν που συσχετίζονται ETCF ενημερώνονται μέσω του έργου Server Interface (PSI), η διάρκεια εργασίας υπολογίζεται εσφαλμένα.
 • Αποθήκευση εργασίες από το Microsoft Office Project 2007 σε ένα υπολογιστής που εκτελεί το Microsoft Office Project Server 2007. Όταν ανοίξετε πάλι το έργο αργότερα, οι εργασίες δεν είναι με τη σειρά που αφήσατε τους.
 • Όταν δημιουργείται ένα φύλλο κατανομής χρόνου για λογαριασμό ενός άλλου χρήστη, ο προσαρμοσμένο πεδίο δεδομένων στο φύλλο κατανομής χρόνου δεν είναι διαθέσιμη.
 • Εάν προσθέσετε τμηματικής πραγματικά στοιχεία ως μια μη προεπιλεγμένη αντιστοίχιση κάτοχος, πραγματικά δεδομένα θα χαθούν.
 • Όταν δέχεται ενημερώσεις για προηγουμένως ολοκληρωμένες εργασίες χωρίς μια ανάθεση στον Project Server, μπορεί να παρατείνεται ανάθεσης εργασίας πέρα από την ημερομηνία λήξης. Αυτό σας δίνει την εργασία στο τέλος διαίρεσης και επισημαίνει την εργασία ως λιγότερο από 100% ολοκλήρωση.
 • Δεν ενημερώνονται οι τιμές γραμμής βάσης για μια εργασία σύνοψης έργου στις προβολές Project Web Access (PWA), όταν δημοσιεύσετε το έργο από το υπολογιστής-πελάτης.
 • Η μέθοδος υπηρεσίας Statusing.ReadStatusApprovalDetails Web επιστρέφει εσφαλμένα δεδομένα εάν τα δεδομένα για την ανάθεση της εργασίας δεν είναι ενημέρωση.
 • Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Το τμήμα ReviewTimesheet WebΓια να δείτε πολλές εγκρίσεις φύλλων κατανομής χρόνου. Όταν μετακινείστε μεταξύ εγκρίσεις φύλλων κατανομής χρόνου να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την προβολή φύλλου κατανομής χρόνου κεφαλίδα πληροφορίες. Στη συνέχεια, εγκρίνει το φύλλο κατανομής χρόνου που εμφανίζεται. Σε αυτό το σενάριο, όταν ελέγχει την ουρά, υπάρχει μια εργασία αποκλεισμού φύλλου κατανομής χρόνου και τα φύλλα κατανομής χρόνου δεν έχουν εγκριθεί.
 • Όταν ένας χρήστης διαθέτει μια ανάθεση με πολύπλοκες πραγματική εργασία καμπύλη, η επεξεργασία νέα καμπύλη ενδέχεται να προκαλέσει η εργασία να κολλήσει στην ουράσε 40% κατά την επεξεργασία ενημέρωση κατάστασης.
 • Κατά την εγκατάσταση του Project Server 2007 σε έναν υπολογιστή που είναι εκτελεί το Microsoft Office SharePoint Server 2007, το στοιχείο ελέγχου ActiveX το Σελίδα ενημερώσεις εργασιών εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα και φορτώνει ποτέ τα δεδομένα αντιγράφων:

  Φόρτωση πλέγμα

  Αυτό το θέμα επίσης παρουσιάζεται στο στοιχείο ελέγχου ActiveX στην προβολή "Κέντρο πόρων".
 • Δεν ήταν δυνατή η αποθήκευση ενός έργου sub μετά το άνοιγμα και αποθήκευση το κύριο έργο και το έργο sub κατά την ίδια χρονική στιγμή και το ίδιο πρόγραμμα-πελάτη.
 • Η ημερομηνία έναρξης μιας εργασίας μετακινείται απροσδόκητα μια παλαιότερη η ημερομηνία κατά την αποδοχή ορισμένων ενημερωμένων εκδόσεων.
 • 980854Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Office Project Server 2007: 24 Φεβρουαρίου 2010
 • 981764Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Office Project Server 2007: 25 Μαρτίου 2010

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Ένα ζήτημα ανακαλύφθηκε πρόσφατα και επηρεάζουν σχέδια έργου που περιέχουν γραμμές βάσης ήταν σταθερή και περιλαμβάνονται στο πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του Project Server 2007 Φεβρουαρίου 2011. Αυτό το ζήτημα ήταν προέλευσής προέρχονται στο πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του Project Server 2007 Απριλίου 2010. Όπως μας αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις είναι Τμηματική, αυτό το ζήτημα επηρεάζεται επίσης ενημερωμένες εκδόσεις διακομιστή Ιουνίου, Αυγούστου, Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

Συνιστούμε στους πελάτες να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτα που περιγράφονται στο KB953878. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
953878Αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις είναι διαθέσιμες από την ομάδα του Microsoft Office για να διορθώσετε προβλήματα που έχει αναφερθεί


Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στο παρακάτω άρθρο αριθμό, για να προβάλετε το το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 981044 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Project Server 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbqfe kbhotfixrollup kbmt KB981044 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:981044

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com