Er is een hotfix beschikbaar waarmee problemen lekken geheugen voor WPF in .NET Framework 3.0 SP2 worden opgelost

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 981107 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Er is een hotfix beschikbaar die lost de volgende problemen opgelost lekken geheugen voor Windows Presentation Foundation (WPF) in Microsoft .NET Framework 3.0 servicepack 2 (SP2).

Opmerking .NET Framework 3.0 SP2 is opgenomen in de Microsoft.NET Framework 3.5 servicepack 1 (SP1).

Probleem 1

Uitvoeren van een WPF toepassing met sjablonen die naar bronnen verwijzen met de extensie StaticResource markup of met de extensie DynamicResource opmaak of stijlen. Veel besturingselementen die gebruikmaken van deze stijlen of sjablonen zijn gemaakt. Deze besturingselementen Gebruik echter niet de genoemde bronnen. In deze situatie wordt het geheugen van sommige objecten DeferredAppResourceReference vermist na garbagecollections gratis besturingselementen.

Probleem 2

U hebt een WPF toepassing uitvoert die besturingselementen waarvan de eigenschappen zijn gegevens gebonden aan DependencyObject-objecten bevat. De levensduur van objecten is langer dan de levensduur van de besturingselementen. Wanneer er veel besturingselementen worden gemaakt, wordt het geheugen van sommige objecten WeakReference en houden matrix spaties vermist na garbagecollections gratis besturingselementen.

Probleem 3

Uitvoeren van een WPF toepassing die gebruikmaakt van TreeView of besturingselementen die zijn afgeleid van de klasse Selector . De besturingselementen registreren een interne kennisgeving aan het besturingselement de focus van het toetsenbord in de klasse KeyboardNavigation . De toepassing maakt veel van deze besturingselementen. Bijvoorbeeld, toevoegen en verwijderen van deze besturingselementen. In dit voorbeeld wordt het geheugen van sommige objecten WeakReference en houden matrix spaties vermist na garbagecollections gratis besturingselementen.

Oplossing

Dit probleem oplossen door de hotfix die wordt beschreven in het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:

2667241 Er is een updatepakket beschikbaar voor Windows Presentation Foundation (WPF) voor Microsoft.NET Framework 3.5

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 981107 - Laatste beoordeling: zaterdag 22 september 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 2
  • Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbqfe kbHotfixServer kbmt KB981107 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 981107

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com