A Microsoft Exchange Server 2010 gyártásra kész verziójának 3. összegző frissítőcsomagja

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 981401 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadta az Exchange Server 2010 gyártásra kész verziójának (RTM) 3. összegző frissítőcsomagját. Ez a cikk a frissítőcsomaggal kapcsolatos alábbi tudnivalókat ismerteti:
  • Az összegző frissítőcsomag által javított hibák
  • Az összegző frissítőcsomag beszerzése
  • Az összegző frissítőcsomag telepítésének előfeltételei

BEVEZETÉS

Az összegző frissítőcsomag által javított hibák


Az Exchange Server 2010 RTM kiadásának 3. összegző frissítőcsomagja a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben ismertetett problémákat oldja meg:
981832 MS10-024: A Microsoft Exchange és a Windows SMTP-szolgáltatás biztonsági rései szolgáltatásmegtagadást tehetnek lehetővé (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
981664 Exchange 2010 rendszerű kiszolgálókon előfordulhat, hogy az RPC-ügyfelek vagy a középső réteg ügyfelein lévő MAPI-k nem kapnak válaszokat a postaláda-kiszolgálói szerepkörtől (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

További információ

Információ az összegző frissítőcsomagról


Az Exchange Server 2010 RTM 3. összegző frissítőcsomagjának letöltéséhez és telepítéséhez látogasson el a Microsoft Update alábbi webhelyére:
http://update.microsoft.com

Megjegyzés: A Microsoft Update nem észleli az összegző frissítőcsomagokat az olyan, Exchange Server 2010 rendszerű levelezési kiszolgálókon, amelyek részei egy adatbázis-hozzáférési csoportnak.
Előfordulhat, hogy az Exchange Server 2010 RTM 3. összegző frissítőcsomagját több, az Exchange Server 2010 RTM verzióját futtató számítógépre szeretné telepíteni. Vagy az is lehetséges, hogy az Exchange Server 2010 RTM 3. összegző frissítőcsomagját olyan levelezési kiszolgálókra szeretné telepíteni, amelyek részei egy adatbázis-hozzáférési csoportnak. Az összegző frissítőcsomag a Microsoft letöltőközpontjából is letölthető:
A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:
Az Exchange2010-KB981401-EN csomag letöltése

Kiadás dátuma: 2010. április 13.
Fontos információk a frissítést internetkapcsolattal nem rendelkező számítógépekre telepítő felhasználóknak
A következő problémák lépnek fel, ha a számítógép nem csatlakozik az internethez, és nem tudja elérni a Microsoft következő webhelyét:
http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CodeSigPCA.crl

Hosszan tarthat a telepítés, és megjelenhet az alábbi üzenet:
Creating Native images for .Net assemblies (Natív képek létrehozása .NET-szerelvényekhez)

Ezt a „http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CodeSigPCA.crl” webhelyhez való hálózati csatlakozási kérelmek, valamint a natív kép létrehozása (NGen) által natív kódba fordított szerelvényekhez tartozó visszavonttanúsítvány-lista keresésére irányuló kérelmek okozzák. Mivel az Exchange Server nem csatlakozik az internethez, a továbblépés előtt minden egyes kérelemnek várakoznia kell, amíg időtúllépés nem történik.
A probléma megoldásához az alábbi lépések végrehajtásával kapcsolja ki a tanúsítvány visszavonásának ellenőrzését a frissíteni kívánt kiszolgálón.
  1. Az Internet Explorer böngészőben válassza az Eszközök menü Internetbeállítások parancsát, kattintson a Speciális fülre, és görgessen a Biztonság csoporthoz.
  2. Törölje „A tanúsítvány visszavonásának ellenőrzése” jelölőnégyzet jelölését.
  3. Kattintson az OK gombra az Internetbeállítások párbeszédpanel bezárásához.
Ajánlott az Internet Explorer böngészőben kikapcsolni ezt a biztonsági beállítást, ha a számítógép szigorúan felügyelt környezetben található.
A telepítés végeztével jelölje be újra „A tanúsítvány visszavonásának ellenőrzése” jelölőnégyzetet.
Fontos információk Outlook Web App-felhasználóknak az Outlook Web App testreszabásáról
Összegző frissítőcsomag telepítésekor a telepítési folyamat szükség esetén felülírja a Microsoft Outlook Web App (OWA) fájljait. Ha módosította a Logon.aspx fájlt vagy az Outlook Web App más fájljait, a testreszabásokat a telepítési folyamat felülírja az OWA megfelelő frissítése érdekében. Az összegző frissítőcsomag telepítése után ismét létre kell hoznia a Logon.aspx fájlban az OWA testre szabott elemeit.
Javasoljuk, hogy az összegző frissítőcsomag telepítése előtt mindig készítsen biztonsági másolatot az OWA valamennyi testre szabott fájljáról. Az OWA testreszabására vonatkozó információkat a Microsoft következő webhelyén találja:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/library/ee633483.aspx

Ha igénybe veszi a CAS proxy telepítési útmutatóját, és már telepítette a CAS-CAS proxyszolgáltatást, a frissítőcsomagot először az internetre nyitott ügyfélelérési kiszolgálókon telepítse, az internetre nem nyitott ügyfélelérési kiszolgálókon csak ezután kezdjen hozzá. A többi Exchange Server 2010 konfiguráció esetében a frissítőcsomagok kiszolgálóra telepítésének sorrendje nem lényeges.
A CAS-CAS proxyszolgáltatásról a Microsoft alábbi webhelyén tájékozódhat:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/library/bb310763.aspx

Előfeltételek


Az alábbi lista az Exchange Server 2010 RTM 3. összegző frissítőcsomagja telepítésének előfeltételeit tartalmazza:
  • Az összegző frissítőcsomag telepítéséhez először telepítse az Exchange Server 2010 RTM verzióját a számítógépen.
  • Az összegző frissítőcsomag telepítése előtt távolítsa el az Exchange Server 2010 közbenső frissítéseit.

Újraindítás szükségessége


Az összegző frissítőcsomag telepítésekor a szükséges szolgáltatások automatikusan leállnak, majd újraindulnak.

Eltávolítási információk


Az Exchange Server 2010 RTM 3. összegző frissítőcsomagját a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramjával távolíthatja el. Ezt követően a 981401. számú frissítést is el kell távolítani.

Hivatkozások

A Microsoft szoftverfrissítéseinek terminológiájáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 981401 - Utolsó ellenőrzés: 2010. április 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Kulcsszavak: 
kbfix kbqfe kbhotfixrollup kbexpertiseinter kbsurveynew KB981401
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com