Περιγραφή της Συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 10 για τον Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 981407 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει τη Συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 10 για τον Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1). Το άρθρο αυτό περιγράφει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
  • Τα ζητήματα που διορθώνει η συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων
  • Τρόπος απόκτησης της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Τα ζητήματα που διορθώνει η συλλογή ενημερώσεων


Η Συλλογή ενημερώσεων 10 για τον Exchange Server 2007 SP1 διορθώνει τα ζητήματα που περιγράφονται στα παρακάτω άρθρα της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
981832 MS10-024: Θέματα ευπάθειας στο Microsoft Exchange και στην υπηρεσία SMTP των Windows θα μπορούσαν να επιτρέψουν την άρνηση υπηρεσίας (US)

Περισσότερες πληροφορίες

Γνωστά ζητήματα που αφορούν αυτήν την ενημέρωση


Όταν εγκαταστήσετε την ιαπωνική έκδοση αυτής της ενημέρωσης, ίσως προσέξετε ότι το παράθυρο διαλόγου εγκατάστασης περιέχει ιαπωνικό και αγγλικό κείμενο.
Σημείωση Αυτό το πρόβλημα δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα της ενημέρωσης ασφαλείας. Αυτό είναι μόνο ένα πρόβλημα με την εμφάνιση του παραθύρου διαλόγου εγκατάστασης.

Πληροφορίες συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων


Για τη λήψη και εγκατάσταση της Συλλογής ενημερώσεων 10 για τον Exchange Server 2007 SP1, επισκεφθείτε την τοποθεσία στο Web του Microsoft Update:
http://update.microsoft.com

Σημείωση Οι συλλογές ενημερωμένων εκδόσεων για τον Exchange 2007 δεν εντοπίζονται από το Microsoft Update σε συστήματα του Exchange 2007 που έχουν συμπλέγματα.
Ενδεχομένως να θελήσετε να αναπτύξετε τη Συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 10 για τον Exchange Server 2007 SP1 σε πολλαπλούς υπολογιστές που εκτελούν τον Exchange Server 2007. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναπτύξετε τη Συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 10 για τον Exchange Server 2007 SP1 σε διακομιστές συμπλέγματος που εκτελούν τον Exchange Server 2007. Η συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων είναι διαθέσιμη και από το Κέντρο λήψης της Microsoft (Microsoft Download Center).
Το ακόλουθο αρχείο είναι διαθέσιμο για λήψη από το Κέντρο λήψης αρχείων της Microsoft:
Άμεση λήψη του πακέτου Exchange2007-KB981407-EN.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 13 Απριλίου 2010
Σημαντικό
Πριν εγκαταστήσετε μια συλλογή ενημερώσεων ή ένα service pack, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft για τις προϋποθέσεις, τις οδηγίες εγκατάστασης και οποιαδήποτε γνωστά ζητήματα: Πριν την εγκατάσταση μιας συλλογής ενημερώσεων σε διακομιστές συμπλέγματος γραμματοκιβωτίου, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο εξυπηρέτησης του Exchange 2007, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Εξυπηρέτηση του Exchange 2007

Αυτή η συλλογή ενημερώσεων δεν ισχύει για την τελική έκδοση κυκλοφορίας (RTM) του Exchange Server 2007 ή για το Exchange 2007 Service Pack 2 (SP2). Αυτή η σειρά πακέτων συλλογών ενημερώσεων για τον Exchange Server 2007 SP1 δεν σχετίζεται με τις αντίστοιχες σειρές συλλογών ενημερώσεων για τον Exchange Server 2007 RTM ή τον Exchange Server 2007 SP2.
Για μια λίστα συλλογών ενημερώσεων για τον Exchange Server 2007 RTM ή τον Exchange Server 2007 SP2, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Απαιτήσεις επανεκκίνησης


Οι απαιτούμενες υπηρεσίες διακόπτονται αυτόματα και, στη συνέχεια, επανεκκινούνται κατά την εφαρμογή αυτής της συλλογής ενημερώσεων.

Πληροφορίες κατάργησης


Για να καταργήσετε τη Συλλογή ενημερώσεων 10 του Exchange Server 2007 SP1, χρησιμοποιήστε το στοιχείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων (Add or Remove Programs) στον Πίνακα Ελέγχου. Στη συνέχεια, καταργήστε την ενημέρωση 981407.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία που χρησιμοποιεί η Microsoft για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 981407 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbfix kbqfe KB981407

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com