A Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 10. összegző frissítőcsomagja

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 981407 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadta az Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1) 10. összegző frissítőcsomagját. Ez a cikk a frissítőcsomaggal kapcsolatos alábbi tudnivalókat ismerteti:
  • Az összegző frissítőcsomag által javított hibák
  • Az összegző frissítőcsomag beszerzése

BEVEZETÉS

Az összegző frissítőcsomag által javított hibák


Az Exchange Server 2007 SP1 10. összegző frissítőcsomagja a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben ismertetett problémákat oldja meg:
981832 MS10-024: A Microsoft Exchange és a Windows SMTP-szolgáltatás biztonsági rései szolgáltatásmegtagadást tehetnek lehetővé (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

További információ

A frissítéssel kapcsolatos ismert problémák


A frissítés japán nyelvű változatának telepítésekor előfordulhat, hogy a telepítőprogram párbeszédpaneljén japán és angol nyelvű szövegek egyaránt szerepelnek.
Megjegyzés: Ez a probléma nem érinti a biztonsági frissítés működését; a hiba csupán a telepítési párbeszédpanel megjelenésével kapcsolatos.

Információ az összegző frissítőcsomagról


Az Exchange Server 2007 SP1 10. összegző frissítőcsomagjának letöltéséhez és telepítéséhez látogasson el a Microsoft Update alábbi webhelyére:
http://update.microsoft.com

Megjegyzés: A Microsoft Update szolgáltatás nem észleli az Exchange 2007 összegző frissítőcsomagjait a fürtöket tartalmazó Exchange 2007 rendszereken.
Az Exchange Server 2007 SP1 10. összegző frissítőcsomagját központilag is telepítheti több, Exchange Server 2007 rendszerű számítógépen, illetve fürtözött Exchange Server 2007-alapú kiszolgálón. Az összegző frissítőcsomag a Microsoft letöltőközpontjából is letölthető.
A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:
Az Exchange2007-KB981407-EN csomag letöltése

Kiadás dátuma: 2010. április 13.
Fontos:
Összegző frissítőcsomag vagy szervizcsomag telepítése előtt látogasson el a Microsoft webhelyét az előfeltételek, a telepítési utasítások és az ismert problémák megtekintéséért:
Az Exchange 2007 legújabb szervizcsomagjának vagy összegző frissítőcsomagjának telepítése
Összegző frissítőcsomag fürtözött levelezési kiszolgálókra való telepítése előtt látogasson el a Microsoft alábbi webhelyére:
Az Exchange 2007 összegző frissítőcsomagjainak telepítése fürtözött levelezési kiszolgálókra

Az Exchange 2007 szolgáltatásmodelljéről további információt a Microsoft alábbi webhelyén talál:
Az Exchange 2007 szolgáltatásmodellje

Ez az összegző frissítőcsomag nem telepíthető az Exchange Server 2007 gyártásra kész (RTM) verziójára vagy az Exchange 2007 Service Pack 2 (SP2) szervizcsomaggal frissített változatára. Az Exchange Server 2007 SP1 összegző frissítőcsomagjai függetlenek az Exchange Server 2007 RTM vagy az Exchange 2007 SP2 összegző frissítőcsomagjaitól.
Az Exchange Server 2007 RTM és az Exchange Server 2007 SP2 összegző frissítőcsomagjainak listáját a Microsoft alábbi webhelyén találja:
Az Exchange 2007 legújabb szervizcsomagjának vagy összegző frissítőcsomagjának beszerzése

Újraindítás szükségessége


Az összegző frissítőcsomag telepítésekor a szükséges szolgáltatások automatikusan leállnak, majd újraindulnak.

Eltávolítási információk


Az Exchange Server 2007 SP1 10. összegző frissítőcsomagját a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramjával távolíthatja el. Ezt követően a 981407. számú frissítést is el kell távolítani.

Hivatkozások

A Microsoft szoftverfrissítéseinek terminológiájáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 981407 - Utolsó ellenőrzés: 2010. április 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 a következő platformokon
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbfix kbqfe kbhotfixrollup kbexpertiseinter kbsurveynew KB981407
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com