Η επιλογή "Εμφάνιση περιεχομένου Office.com υποβλήθηκε από τον πελάτη" δεν λειτουργεί σε μια εφαρμογή του Office 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 981488 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Σε μια εφαρμογή του Microsoft Office 2010, το πλαίσιο ελέγχου Εμφάνιση περιεχομένου Office.com υποβλήθηκε από τον πελάτη δεν είναι επιλεγμένο. Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, μπορείτε να υποβάλετε περιεχόμενο στο Office.com. Σε αυτό το σενάριο, το περιεχόμενο που δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή όπως αναμενόταν.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, διαγράψτε την καταχώρηση μητρώου FileNewCSCFilter ή ορίστε την τιμή μητρώου FileNewCSCFilter σε 2. Για να μας εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης αυτού του ζητήματος για λογαριασμό σας, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".


Αυτόματη επίλυση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στη σύνδεση Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου , και ακολουθήστε τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50417
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2

Σημείωση Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σημείωση Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε την αυτόματη επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, μπορείτε να την εκτελέσετε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Μη αυτόματη επίλυση

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στα Windows Vista, κάντε κλικ στο κουμπί
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  το κουμπί "Έναρξη"
  , τύπος regedit στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.

  Σημείωση
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Δικαιώματα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
  Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή δώστε επιβεβαίωση.

  Στα Windows XP, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε regedit με το Άνοιγμα πλαίσιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Common\General\
 3. Κάντε κλικ στην καταχώρηση μητρώου FileNewCSCFilter . Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Στο μενού Επεξεργασία , κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση, τύπος 2, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  • Στο μενού Επεξεργασία , κάντε κλικ στο κουμπί " Διαγραφή". Στη συνέχεια, στο παράθυρο διαλόγου Επιβεβαίωση διαγραφής τιμής , επιλέξτε Ναι.
 4. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για να εντοπίσετε το πλαίσιο ελέγχου Εμφάνιση περιεχομένου Office.com υποβλήθηκε από τον πελάτη σε μια εφαρμογή του Microsoft Office 2010, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στην καρτέλα " αρχείο ", κάντε κλικ στο κουμπί " Επιλογές".
 2. Στο πλαίσιο διαλόγου " Επιλογές του Word ", κάντε κλικ στο κουμπί " για προχωρημένους".
 3. Το πλαίσιο ελέγχου Εμφάνιση περιεχομένου Office.com υποβλήθηκε από τον πελάτη βρίσκεται κάτω από την ενότητα " Γενικά ".
Εάν τη διαδικασία στην ενότητα "Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης" δεν λειτουργεί, επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας. Κάποιες καταχωρήσεις μητρώου που έχουν οριστεί από το διαχειριστή σας θα αντικαταστήσει την τιμή της καταχώρησης μητρώου FileNewCSCFilter . Για παράδειγμα, εάν ο διαχειριστής καθορίζει μια πολιτική για τον αποκλεισμό ηλεκτρονικό περιεχόμενο, θα αντικατασταθεί η τιμή της καταχώρησης μητρώου FileNewCSCFilter από την πολιτική.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 981488 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Academic 2010
 • Microsoft Office Home and Business 2010
 • Microsoft Office Home and Student 2010
 • Microsoft Office Professional 2010
 • Microsoft Office Professional Plus 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbsurveynew kbprb kbfixme kbmsifixme kbmt KB981488 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 981488

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com