Ενημερωμένη έκδοση για να προσθέσετε τη δυνατότητα ανίχνευσης εύρυθμης λειτουργίας διακομιστή προέλευσης για τη μετεγκατάσταση προετοιμασίας εργαλείο για τον Windows SBS 2008

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 981802 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εισαγωγή

Αυτής της ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού προσθέτει μια δυνατότητα σαρωτή εύρυθμης λειτουργίας του διακομιστή προέλευσης της μετεγκατάστασης προετοιμασίας εργαλείο για Windows πεζό Business Server (Windows SBS) 2008. Συνιστούμε όλους τους χρήστες της μετεγκατάστασης προετοιμασίας εργαλείο για τον Windows SBS 2008 εγκατάστασης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, η μετεγκατάσταση προετοιμασίας εργαλείο για τον Windows SBS 2008 μπορεί να σαρώσει το διακομιστή προέλευσης, για να εντοπίσετε πιθανά θέματα μετεγκατάστασης. Επιπλέον, το εργαλείο σας ζητά ο χρήστης για να επιλύσετε τα ζητήματα πριν αυτός ή αυτή αρχίζει τη μετεγκατάσταση.

Με τον τρόπο απόκτησης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη από την ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft Update Catalog:
http://Catalog.Update.Microsoft.com/v7/Site/Search.aspx?q=KB981802

Προϋποθέσεις

Για να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να έχετε μετεγκατάστασης προετοιμασίας εργαλείο για τον Windows SBS 2008 εγκατεστημένο στο διακομιστή προέλευσης. Επιπλέον, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή για να αποκτήσετε ενημερωμένες εκδόσεις της Microsoft κατά την εκκίνηση του λογισμικού.

Ξεκινήστε πάλι την απαίτηση

Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν αντικαθιστά τις άλλες ενημερωμένες εκδόσεις.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της μετεγκατάστασης προετοιμασίας εργαλείο για Windows SBS 2008, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft TechNet:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 981802 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Small Business Server 2008 Premium
  • Windows Small Business Server 2008 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew atdownload kbexpertiseadvanced kbfix kbinfo kbmt KB981802 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:981802

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com