.NET Framework 4 Client Profilen asennuksen estäminen tilapäisesti Windows Vista- tai Windows 7 -tietokoneessa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 982320 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

ESITTELY

Tässä artikkelissa kuvataan, miten Microsoft .NET Framework 4 Client Profilen asennus estetään tilapäisesti. Saatat joutua tekemään tämän ympäristössä, jossa Automaattiset päivitykset -toiminto on otettu käyttöön Windows Vista- tai Windows 7 -tietokoneessa.

Enemmän tietoa

Microsoft .NET Framework 4 on .NET Frameworkin uusin versio. .NET Framework on kattava ja yhtenäinen ohjelmointimalli. Sen avulla voidaan luoda sovelluksia, jotka tarjoavat visuaalisesti vaikuttavia käyttökokemuksia, saumattoman sekä turvallisen viestinnän ja kyvyn mallintaa useita yritysprosesseja.

Lisätietoja Microsoft .NET Frameworkista saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
829019 Microsoft .NET Frameworkin edut
Microsoft .NET Framework 4 julkaistaan Windows Updatessa (WU). Lisäksi sitä tarjotaan Windows Server Update Services (WSUS) -palveluissa. Tarkemmin sanottuna .NET Framework 4 Client Profile julkaistaan suositeltuna päivityksenä Windows Vista- ja Windows 7 -tietokoneille. Suositeltu päivitys asennetaan automaattisesti tietokoneeseen, jos Automaattiset päivitykset -toiminto on määritetty tekemään niin. Client Profile julkaistaan myös valinnaisena päivityksenä Windows XP:lle. Kun käyttöjärjestelmä on Windows XP, sinun on suoritettava Windows Update manuaalisesti ja valittava .NET Framework 4 Client Profile. Windows Server 2003-, Windows Server 2008- ja Windows Server 2008 R2 -tietokoneille .NET Framework 4 tarjotaan valinnaisena päivityksenä.

Tärkeää Microsoft suosittelee, ettei .NET Framework 4:n asennusta estetä. Jos sinulla kuitenkin on tärkeä yritykseen tai liiketoimintaan liittyvä syy estää sen asennus tilapäisesti ympäristöissä, joissa Automaattiset päivitykset -toiminto on käytössä, voit muokata rekisteriä niin, että .NET Framework 4 Client Profilen asennus estetään tilapäisesti.

Huomautus Organisaatioiden ei tarvitse muokata rekisteriä ympäristöissä, joita hallitaan käyttämällä jotakin päivitysten hallintaratkaisua, kuten Microsoft Windows Server Update Services (WSUS) -palveluita tai Systems Management Server (SMS) 2003:a. Organisaatiot voivat näiden tuotteiden avulla hallita Windows Updaten ja Microsoft Updaten kautta julkaistujen päivitysten käyttöönottoa täysin.

Tärkeää Tässä osassa, tavassa tai tehtävässä olevissa vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat ohjeita huolellisesti. Varmuuskopioi rekisteri varmuuden vuoksi ennen sen muokkaamista. Tällöin voit palauttaa sen, jos ongelmia ilmenee.

Jos haluat lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta, käy käyttöjärjestelmäsi mukaisessa Microsoftin WWW-sivustossa.

Windows 7
http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows7/Back-up-the-registry
Windows Vista
http://windows.microsoft.com/fi-FI/windows-vista/Back-up-the-registry
Jos haluat estää .NET Framework 4 Client Profilen asentamisen tilapäisesti ympäristössä, jossa Automaattiset päivitykset -toiminto on otettu käyttöön Windows Vista- tai Windows 7 -tietokoneessa, toimi seuraavasti.

Huomautus Kun olet estänyt .NET Framework 4:n asentamisen tilapäisesti tällä tavalla, Microsoft suosittelee, että et jätä näitä muutoksia voimaan pitkäksi aikaa asiakkaiden tarpeiden vuoksi. Näitä tarpeita ovat esimerkiksi tietoturva, suojaus, vakaus ja ylläpito.
 1. Varmuuskopioi rekisteri.
 2. Käynnistä Rekisterieditori. Voit tehdä tämän napsauttamalla Käynnistä-painiketta, valitsemalla Suorita, kirjoittamalla regedit ja valitsemalla sitten OK.
 3. Etsi seuraava rekisterin aliavain ja valitse se napsauttamalla sitä:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\NET Framework Setup\NDP
 4. Kun olet valinnut vaiheessa 3 kuvatun aliavaimen, valitse Muokkaa-valikosta Uusi ja valitse sitten Avain.
 5. Kirjoita WU ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 6. Napsauta WU-kohtaa hiiren kakkospainikkeella, valitse Uusi ja valitse sitten DWORD-arvo.
 7. Kirjoita BlockNetFramework4 ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 8. Napsauta BlockNetFramework4-arvoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Muokkaa.
 9. Kirjoita Arvon data -ruutuun 1 ja valitse sitten OK.
 10. Sulje Rekisterieditori valitsemalla Tiedosto-valikosta Lopeta.
Huomautus Kun tämä rekisteriavain on olemassa, Windows Update ei tarjoa .NET Framework 4:ää. Sinun ei tarvitse piilottaa tätä päivitystä. Lisäksi mitään varoitus- tai virhesanomia ei näytetä.

Suositukset

Lisätietoja .NET Framework Client Profilesta saat seuraavasta Microsoft Developer Networkin (MSDN) WWW-sivustosta:
http://msdn.microsoft.com/fi-fi/library/cc656912(VS.100).aspx

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 982320 - Viimeisin tarkistus: 22. syyskuuta 2011 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft .NET Framework 4.0
Hakusanat: 
kbupgrade kbexpertiseinter kbsurveynew kbhowto KB982320

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com