The inline image of an email message that is sent by using OWA with S/MIME enabled is lost for an Exchange Server 2007 user

Article translations Article translations
Article ID: 982475 - View products that this article applies to.
Expand all | Collapse all

SYMPTOMS

Consider the following scenario:
  • You apply Update Rollup 2 for Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 2 (SP2) on an Exchange Server 2007 server.
  • A user accesses a mailbox that is hosted on the Exchange Server 2007 server by using Outlook Web Access (OWA) with S/MIME enabled.
  • The user creates an email message and then paste an image in this email message.
In this scenario, the image displays as expected in the OWA composing window. However, the image is lost if you view the email message from Sent Items. Additionally, the image is also lost if a recipient views the email message. If the recipient tries to forward this message, a red X image with the title Untitled1.png is displayed.  

RESOLUTION

To resolve this problem, install the following update rollup:
2279665 Description of Update Rollup 1 for Exchange Server 2007 Service Pack 3

STATUS

Microsoft has confirmed that this is a problem in the Microsoft products that are listed in the "Applies to" section.

Properties

Article ID: 982475 - Last Review: September 9, 2010 - Revision: 2.0
APPLIES TO
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Keywords: 
kbfix kbexpertiseinter kbqfe kbhotfixrollup kbsurveynew KB982475

Give Feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com