Αναγν. άρθρου: 982577 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕισαγωγήΑπό προεπιλογή, προσωπικών φακέλων (.pst) και τα αρχεία χωρίς σύνδεση αρχείο δεδομένων του Outlook (.ost) είναι σε μορφή Unicode στο Microsoft Outlook 2010 και Outlook 2013. Το συνολικό μέγεθος των αρχείων .pst και .ost έχει προκαθορισμένο όριο 50 GB. Αυτό το όριο είναι μεγαλύτερο από το όριο για τα αρχεία .pst και .ost Unicode στο Outlook 2007 και το Outlook 2003.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
830336 Το αρχείο .pst έχει διαφορετική μορφή και όριο μεγέθους φακέλου στο Outlook 2007 και του Outlook 2003

ΣημείωσηΤο νέο όριο μεγέθους αρχείου Outlook 50 GB μπορεί να αυξηθεί ή να μειώθηκε κατά τις αλλαγές στο μητρώο των Windows.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
832925 Τρόπος ρύθμισης του ορίου μεγέθους για δύο (.pst) και τα αρχεία (.ost) στο Outlook 2007 και του Outlook 2003

Περισσότερες πληροφορίες

Το προεπιλεγμένο .pst όριο μεγέθους αρχείου στο Outlook 2007 και του Outlook 2003 είναι 20 GB. Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή που διαθέτει το Outlook 2007 ή Outlook 2003 εγκατεστημένο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αρχείο .pst Unicode που έχει δημιουργηθεί στο Outlook 2010 ή νεότερη έκδοση, ίσως χρειαστεί να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου .pst εάν το μέγεθος αρχείου είναι ή πλησιάζει τα 20 GB. Εάν το μέγεθος αρχείου είναι μεγαλύτερο από 20 GB, δεν θα μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο .pst.

Εάν πρέπει να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου .pst του Outlook 2010 ή Outlook 2013, μπορείτε να εξαγάγετε δεδομένα από αυτό το αρχείο .pst σε ένα άλλο αρχείο .pst. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Outlook 2010 ή αργότερα με ένα προφίλ που περιέχει το αρχικό αρχείο .pst που είναι μεγαλύτερο από 20 GB.
 2. Στην καρτέλα " αρχείο ", κάντε κλικ στο κουμπί " πληροφορίες". (Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθενται παρακάτω).
 3. Κάντε κλικ στο κουμπίΕργαλεία εκκαθάρισηςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αρχειοθέτηση. (Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθενται παρακάτω).
 4. Στο πλαίσιο διαλόγου " Αρχειοθέτηση ", κάντε τις ακόλουθες αλλαγές: (Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθενται παρακάτω).
  • Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή Αυτός ο φάκελος και όλοι οι υποφάκελοι .
  • Στη λίστα φακέλων, επιλέξτε το αρχείο .pst που θέλετε να αρχειοθετήσετε.
  • Στην αναπτυσσόμενη λίστα Αρχειοθέτηση στοιχείων παλιότερων από , καθορίστε μια ημερομηνία κατά την οποία θα αρχειοθετηθεί ένας αρκετά μεγάλος αριθμός στοιχείων. Η ημερομηνία που χρησιμοποιείτε εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες για να παρασχεθεί ένα παράδειγμα ημερομηνίας σε αυτό το άρθρο.
  • Με το αρχείο αρχειοθέτησης , επιλέξτε το αρχείο προορισμού .pst για τα αρχειοθετημένα μηνύματά σας.
  Επειδή ενδέχεται αρχειοθετείτε έναν μεγάλο αριθμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα νέο αρχείο .pst για την αρχειοθέτησή σας.

Βίντεο: Τρόπος για να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου .pst για το Outlook

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video1
UUID =93c75654-43eb-4781-add0-160431b09c42
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video2


Σημείωση η διαδικασία αρχειοθέτησης στο Outlook 2010 και Outlook 2013 χρησιμοποιεί την ημερομηνία Modified στα μηνύματα για να προσδιορίσει την ηλικία του είδους, αλλά η διαδικασία αρχειοθέτησης δεν μπορεί να αρχειοθετήσει όσα μηνύματα όσα αναμένεται.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
295657 Το Outlook δεν αρχειοθέτηση μηνυμάτων όπως αναμενόταν με βάση την ημερομηνία παραλαβής

Εάν η διαδικασία αρχειοθέτησης δεν μειώνει το μέγεθος του αρχείου .pst του Outlook σε λιγότερο από 20 GB, μπορείτε να διασπάσετε το μεγάλο αρχείο .pst και να μετακινήσετε με μη αυτόματο τρόπο τα μηνύματα από μεγάλο αρχείο .pst σε ένα άλλο αρχείο .pst.

Για να μετακινήσετε γρήγορα ένα φάκελο από ένα αρχείο .pst σε διαφορετικό αρχείο .pst, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Βεβαιωθείτε ότι μεγάλο αρχείο .pst και το αρχείο προορισμού .pst είναι και τα δύο ανοιχτά στο Outlook.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στον φάκελο στο μεγάλο αρχείο .pst που θέλετε να μετακινήσετε στο άλλο (στο μικρότερο) αρχείο .pst και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Μετακίνηση φακέλου.
 3. Στο παράθυρο διαλόγου Μετακίνηση φακέλου , επιλέξτε το αρχείο προορισμού .pst και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 982577 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbsurveynew kbinfo kbvideocontent kbmt KB982577 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 982577

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com