Artikkelin tunnus: 982577 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Jos olet Small Business Customer -asiakas, voit etsiä lisää vianmääritys- ja oppimisresursseja Support for Small Business -sivustosta.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

ESITTELY

Oletusarvon mukaan omat kansiot -tiedostot (.pst) ja offline-säilötiedostot (.ost) ovat Unicode-muodossa Microsoft Outlook 2010:ssä. PST- ja OST-tiedostojen valmiiksi määritetty kokorajoitus on 50 gigatavua. Tämä rajoitus on suurempi kuin Microsoft Office Outlook 2007:n ja Outlook 2003:n Unicode-muotoisten .pst- ja .ost-tiedostojen nykyinen kokorajoitus. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
830336 PST-tiedoston muoto ja kansiokoon rajoitus on muuttunut Outlook 2007:ssä ja Outlook 2003:ssa

HuomautusOutlook 2010:n tiedostokoon rajoitusta, joka on 50 gigatavua, voidaan suurentaa tai pienentää tekemällä muutoksia Windowsin rekisteriin. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
832925 Outlook 2007:n ja Outlook 2003:n .pst- ja .ost-tiedostojen kokorajoitusten määrittäminen

Enemmän tietoa

Oletusarvon mukainen .pst-tiedoston kokorajoitus Outlook 2007:ssä ja Outlook 2003:ssa on 20 gigatavua. Jos haluat käyttää Unicode-muotoista .pst-tiedostoa, joka oli luotu Outlook 2010:ssä tai eri tietokoneessa, jossa on asennettuna Outlook 2007 tai Outlook 2003, saatat joutua pienentämään .pst-tiedoston kokoa, jos nykyisen tiedoston koko on 20 gigatavua tai lähes 20 gigatavua. Jos tiedoston koko on yli 20 gigatavua, et pysty avaamaan Outlook 2010:n .pst-tiedostoa.

Jos sinun on pienennettävä Outlook 2010:n .pst-tiedoston kokoa, voit viedä tiedot kyseisestä .pst-tiedostosta toiseen .pst-tiedostoon. Voit tehdä tämän seuraavasti:
 1. Käynnistä Outlook 2010 käyttäen profiilia, joka sisältää alkuperäisen, yli 20 gigatavun kokoisen .pst-tiedoston.
 2. Valitse Tiedosto-valikosta Tiedot.
 3. Valitse Backstage-näkymän Tiedot-osassa Puhdistustyökalut ja valitse sitten Arkisto.
 4. Tee Arkisto-valintaikkunassa seuraavat muutokset:
  1. Ota Arkistoi kansio ja sen alikansiot -asetus käyttöön.
  2. Valitse kansioluettelossa se .pst-tiedosto, jonka haluat arkistoida.
  3. Määritä avattavassa Arkistoi vanhemmat kohteet kuin -luettelossa päivämäärä, jonka aikana suurehko määrä kohteita arkistoidaan. Käytettävän päivämäärän valitsemiseen liittyy niin monia tekijöitä, ettei tässä artikkelissa voi antaa esimerkkipäivämäärää.
  4. Valitse Arkistotiedosto-ruudussa .pst-kohdetiedosto arkistoiduille viesteille.
  Koska saatat arkistoida suuren määrän sähköpostiviestejä, harkitse uuden .pst-tiedoston käyttämistä arkistollesi.
HuomautusOutlook 2010:n arkistointiprosessi selvittää kohteen iän viestien muokkauspäivämäärän perusteella. Tämän vuoksi arkistointiprosessi ei ehkä arkistoi odotettua määrää viestejä. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
295657 Outlook ei arkistoi viestejä odotetulla tavalla vastaanottopäivämäärän perusteella (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Jos arkistointiprosessi ei pienennä suurikokoisen Outlook 2010:n .pst-tiedoston kokoa alle 20 gigatavun kokoiseksi, harkitse viestien siirtämistä manuaalisesti suurikokoisesta .pst-tiedostosta toiseen .pst-tiedostoon, jolloin suurikokoinen .pst-tiedosto jaetaan vähintään kahteen pienempään .pst-tiedostoon. Voit esimerkiksi näiden toimien avulla siirtää nopeasti yhden kansion .pst-tiedostosta toiseen.
 1. Varmista, että suurikokoinen .pst-tiedosto ja .pst-kohdetiedosto ovat molemmat avoinna Outlookissa.
 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sitä suurikokoisen .pst-tiedoston kansiota, jonka haluat siirtää toiseen (pienempään) .pst-tiedostoon.
 3. Valitse pikavalikosta Siirrä kansio.
 4. Valitse Siirrä kansio -valintaikkunassa .pst-kohdetiedosto ja valitse sitten OK.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 982577 - Viimeisin tarkistus: 9. toukokuuta 2012 - Versio: 3.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Outlook 2010
Hakusanat: 
kbexpertiseinter kbsurveynew kbinfo KB982577

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com