Cikk azonosítója: 982577 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BevezetésA Microsoft Outlook 2010 és Outlook 2013 alkalmazásban a személyes mappa (.pst) és a kapcsolat nélküli tár (.ost) fájlok alapértelmezés szerint Unicode formátumúak. A .pst és az .ost fájlok teljes méretének előre beállított korlátozása 50 GB. Ez a korlát nagyobb, mint az Unicode .pst és .ost fájlok jelenlegi méretkorlátja az Outlook 2007 és az Outlook 2003 alkalmazásban. További információkért kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis megfelelő cikkének megtekintéséhez:
830336 A .pst fájl formátuma és a mappaméretre vonatkozó korlátozás eltérő az Outlook 2007 és az Outlook 2003 alkalmazásban

Megjegyzés: Az Outlook 2010 fájlméretre vonatkozó 50 GB-os korlátja a Windows beállításjegyzék módosításával növelhető és csökkenthető. További információkért kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis megfelelő cikkének megtekintéséhez:
832925 A .pst és az .ost fájlok méretére vonatkozó korlátozás beállítása az Outlook 2007 és az Outlook 2003 programban

További információ

A .pst fájlok alapértelmezett méretkorlátja az Outlook 2007 és az Outlook 2003 alkalmazásban 20 GB. Ha a 2010-es vagy újabb verziójú Outlook alkalmazásban létrehozott Unicode .pst fájlt egy olyan másik számítógépen kíván elérni, amelyre az Outlook 2007 vagy az Outlook 2003 van telepítve, lehet hogy csökkentenie kell a .pst fájl méretét, ha a jelenlegi fájl mérete 20 GB közelében van. Ha a fájl 20 GB-nál nagyobb méretű, akkor a .pst fájl nem nyitható meg.

Ha csökkentenie kell az Outlook 2010 vagy Outlook 2013 .pst fájl méretét, egy másik .pst fájlba exportálhat adatokat. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Indítsa el a 2010-es vagy újabb verziójú Outlook alkalmazást egy olyan profillal, amely tartalmazza az eredeti, 20 GB-nál nagyobb méretű .pst fájlt.
 2. A Fájl lapon válassza az Információ lehetőséget. (A lépést ábrázoló képernyőfelvétel alább található.)
 3. Kattintson a Karbantartási eszközök, majd az Archiválás lehetőségre. (A lépést ábrázoló képernyőfelvétel alább található.)
 4. Az Archiválás párbeszédpanelen végezze el a következő módosításokat: (A lépést ábrázoló képernyőfelvétel alább található.)
  • Engedélyezze az Archiválandó mappa belső mappáival együtt lehetőséget.
  • A mappák listájában jelölje ki az archiválni kívánt .pst fájlt.
  • Az Ennél korábbi elemek archiválása legördülő listában adjon meg egy olyan dátumot, amely viszonylag sok elem archiválását eredményezi. A használandó dátum olyan sok tényezőtől függ, hogy a jelen cikkben nem lehet példát bemutatni.
  • Az Archív fájl mezőben jelölje ki az archivált üzenetekhez használni kívánt .pst célfájlt.
  Mivel lehetséges, hogy sok e-mail üzenetet archivál, fontolja meg egy új .pst fájlt használatát az archívumhoz.

Videó: Az Outlook .pst fájlja méretének csökkentése (angol nyelvű videó)

A kép összecsukásaA kép kibontása
assets video1
uuid=93c75654-43eb-4781-add0-160431b09c42
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets video2


Megjegyzés: Az Outlook 2010 és az Outlook 2013 archiválási folyamata az üzenetek módosítási dátuma alapján határozza meg az elemek korát. Ezért előfordulhat, hogy az archiválási folyamat nem a várt mennyiségű üzenetet archiválja. További információkért kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis megfelelő cikkének megtekintéséhez:
295657 Az Outlook nem a vártnak megfelelően, az érkezés dátuma alapján archiválja az üzeneteket (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Ha az archiválási folyamat nem csökkenti 20 GB-nál kisebbre az Outlook .pst fájl méretét, fontolja meg az üzenetek áthelyezését másik fájlba a nagyméretű .pst fájl két vagy több kisebb .pst fájlra való felosztásával.

A következő lépések végrehajtásával például gyorsan áthelyezhet egy mappát egy .pst fájlból egy másikba:
 1. Győződjön meg arról, hogy a nagyméretű .pst fájl és a cél .pst fájl is meg van nyitva az Outlook programban.
 2. A nagyméretű .pst fájlban kattintson a jobb gombbal arra a mappára, amelyet át kíván helyezni a másik (kisebb) .pst fájlba, majd kattintson a Mappa áthelyezése elemre.
 3. A Mappa áthelyezése párbeszédpanelen válassza ki a .pst célfájlt, majd kattintson az OK gombra.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 982577 - Utolsó ellenőrzés: 2014. május 29. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft Outlook 2010
Kulcsszavak: 
kbinfo KB982577
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com