Omejitve velikosti datoteka v pretočni obliki .pst in .ost datoteka v pretočni obliki so večje v Outlook 2010 in Outlook 2013

Prevodi člankov Prevodi člankov
ID članka: 982577 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Uvod vosebna mapa (.pst) in Outlookovo podatkovno datoteka z informacijami (.ost) datoteka v pretočni obliki brez povezave so privzeto v obliki Unicode v Microsoft® Outlook® 2010 in Outlook 2013. Skupna velikost datotek .pst in .ost je vnaprej konfigurirano omejitev različice 50 GB. Ta mejna vrednost je večja od omejitve za Unicode datoteka v pretočni obliki .pst in .ost v Outlooku 2007 in Outlooku 2003.Če želite več informacij, kliknite naslednjo številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
830336 datoteka z informacijami .pst ima drugačno obliko in omejitev različice velikosti mape v Outlooku 2007 in Outlooku 2003

OpombaNa novo Outlook datoteka v pretočni obliki omejitev različice velikosti 50 GB lahko poveča ali zmanjša z izdelava sprememba v okno registracija.Če želite več informacij, kliknite naslednjo številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
832925 Kako nastaviti omejitev različice velikosti za oba (.pst) in datoteka v pretočni obliki (.ost) v Outlooku 2007 in Outlooku 2003

Dodatne informacije

privzeto .pst datoteka v pretočni obliki omejitev različice velikosti v Outlooku 2007 in Outlooku 2003 je 20 GB. Če uporabljate računalnik, v katerem je Outlook 2007 ali Outlook 2003 nameščen in želite dostopati do datoteka v pretočni obliki .pst Unicode, ki je bila ustvarjena v programu Outlook 2010 ali kasneje, boste morali zmanjšati velikost datoteka v pretočni obliki .pst, če velikost datoteka v pretočni obliki na ali blizu 20 GB. Če velikost datoteka v pretočni obliki večja od 20 GB, boste mogli odpreti datoteka v pretočni obliki .pst.

Če želite zmanjšati velikost datoteka v pretočni obliki .pst programa Outlook 2010 ali Outlook 2013, lahko izvozite podatke iz datoteka v pretočni obliki .pst z drugo datoteka z informacijami .pst. Če želite to narediti, sledite tem korakom:
 1. Zaženite Outlook 2010 ali kasneje s profilom, ki vsebuje vaše izvirno datoteka z informacijami .pst, ki je večja od 20 GB.
 2. Na zavihku Datoteka kliknite informacije. (Zaslon strel za ta korak se spodaj).
 3. KlikniteOrodja za Počistiin nato Arhiviraj. (Zaslon strel za ta korak se spodaj).
 4. V pogovornem oknu Arhiv narediti te spremembe: (Zaslon strel za ta korak se spodaj).
  • Omogoči možnost Arhiviraj to mapo in vse podmape .
  • Na seznamu map izberite datoteka z informacijami .pst, ki jo želite arhivirati.
  • V spustnem seznamu Arhiviraj elemente, starejše od , določiti rok, v katerem bo arhivirana dokaj veliko število elementov. Datum, ki ga uporabljate, je odvisna od preveč dejavnikov zagotoviti primer datum v tem članku.
  • V v svod pila polje, izberite ciljno datoteka z informacijami .pst za arhivirana sporočila.
  Ker si lahko arhiviranje veliko e-poštnih sporočil, morate upoštevati uporabo nove datoteka v pretočni obliki .pst za svoj Arhiv.

Video: Kako zmanjšati velikost datoteka v pretočni obliki .pst za Outlook

Zmanjšaj slikoRazširi sliko
assets video1
UUID =93c75654-43eb-4781-add0-160431b09c42
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
assets video2


Opomba Arhiv proces v Outlook 2010 in Outlook 2013 uporablja tehnologijo spremenjeno datum na sporočila za določitev starosti artikla, Arhiv proces morda ne bodo arhivirale toliko sporočil, kot je bilo pričakovano.Če želite več informacij, kliknite naslednjo številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
295657 Outlook ne Arhiv sporočil kot pričakovano temelji na datumu prejetja

Če postopek arhiviranja ne zmanjša velikost datoteka v pretočni obliki .pst Outlook na manj kot 20 GB, lahko zlomijo je velikost datoteka v pretočni obliki .pst in ročno premikanje sporočil iz vaše velike datoteka v pretočni obliki .pst z drugo datoteka z informacijami .pst.

Hitro premakniti eno mapo iz datoteka v pretočni obliki .pst v različnih .pst datoteka z informacijami, sledite naslednjim korakom:
 1. Poskrbite, da da velikih .pst datoteka z informacijami in ciljno datoteka z informacijami .pst sta v Outlooku odprto.
 2. Desno tipko miške kliknite mapo v datoteka z informacijami .pst velikega, ki ga želite premakniti v (manjše) datoteka z informacijami .pst in nato Premakniti mapo.
 3. V pogovornem oknu Premakniti mapo , izberite ciljno datoteka z informacijami .pst, in nato kliknite v redu.

Lastnosti

ID članka: 982577 - Zadnji pregled: 17. november 2013 - Revizija: 2.0
Velja za:
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft Outlook 2010
Ključne besede: 
kbexpertiseinter kbsurveynew kbinfo kbvideocontent kbmt KB982577 KbMtsl

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com