Αναγν. άρθρου: 982671 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Το Microsoft .NET Framework είναι ένα ολοκληρωμένο και σταθερό μοντέλο προγραμματισμού. Το .NET Framework χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εφαρμογών οι οποίες παρέχουν εκπληκτική εμπειρία χρήστη, ομαλή και ασφαλή επικοινωνία, καθώς και την ικανότητα διαμόρφωσης μιας σειράς επιχειρηματικών διαδικασιών. Το .NET Framework 4 λειτουργεί σε συνδυασμό με παλαιότερες εκδόσεις του .NET Framework. Οι εφαρμογές που βασίζονται σε παλαιότερες εκδόσεις του .NET Framework θα συνεχίσουν να εκτελούνται στη προοριζόμενη έκδοση από προεπιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες

Το .NET Framework 4 είναι διαθέσιμο στο Windows Update (WU) και στην υπηρεσία Windows Server Update Service (WSUS). Ειδικότερα, το .NET Framework 4 κυκλοφορεί ως προαιρετική ενημέρωση στο Windows Server 2003, στο Windows Server 2008 και στο Windows Server 2008 R2.

Στο WSUS, το .NET Framework 4 είναι προαιρετική ενημέρωση στα Windows XP, στα Windows Vista, στα Windows 7, στο Windows Server 2003, στο Windows Server 2008 και στο Windows Server 2008 R2.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το .NET Framework, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να προβάλετε το άρθρο Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
Πλεονεκτήματα του Microsoft .NET Framework
Για πληροφορίες σχετικά με το προφίλ υπολογιστή-πελάτη του .NET Framework 4, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Το προφίλ υπολογιστή-πελάτη .NET Framework 4

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 982671 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft .NET Framework 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbfix kbsurveynew kbqfe kbexpertiseadvanced KB982671

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com