Cikk azonosítója: 982671 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Microsoft .NET-keretrendszer egy átfogó és konzisztens programozási modell, mellyel kiemelkedő vizuális élményt, valamint zavartalan és biztonságos kommunikációt nyújtó, illetve az üzleti folyamatok széles körének modellezésére képes alkalmazások fejleszthetők. A .NET-keretrendszer 4 a .NET-keretrendszer korábbi verziói mellett is használható. A .NET-keretrendszer korábbi verzióin alapuló alkalmazások továbbra is az alapértelmezés szerint hozzárendelt verzióval fognak futni.

További információ

A .NET-keretrendszer 4 a Windows Update (WU) és Windows Server Update Service (WSUS) szolgáltatással szerezhető be. A .NET-keretrendszer 4 választható frissítés Windows Server 2003, Windows Server 2008 és Windows Server 2008 R2 rendszerben.

A WSUS szolgáltatás esetében a .NET-keretrendszer 4 választható frissítés Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008 és Windows Server 2008 R2 rendszerben.

Hivatkozások

A .NET-keretrendszerrel kapcsolatban a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
A Microsoft .NET-keretrendszer előnyei
A .NET-keretrendszer 4 Client Profile szoftverrel kapcsolatos információért látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
A .NET-keretrendszer 4 Client Profile

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 982671 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 22. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft .NET Framework 4.0
Kulcsszavak: 
atdownload kbfix kbsurveynew kbqfe kbexpertiseadvanced KB982671
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com