Εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος "0x80070057" όταν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων στα Windows 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 982736 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων χρησιμοποιώντας το Πρόγραμμα αντιγράφων ασφαλείας των Windows σε έναν υπολογιστή που λειτουργεί με Windows 7, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αποτυγχάνει και λαμβάνετε το εξής μήνυμα σφάλματος:
Παρουσιάστηκε εσωτερικό σφάλμα (An internal error has occurred): Η παράμετρος είναι εσφαλμένη (The parameter is incorrect): (0x80070057)

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

Μέθοδος 1: Αλλάξτε τη ρύθμιση συμβόλου υποδιαστολής

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκύψει, εάν το σύμβολο της υποδιαστολής δεν έχει οριστεί σε "." (τελεία). Αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε τοπικές ρυθμίσεις και γλώσσες εκτός της Αγγλικής (Ηνωμένων Πολιτειών), όπως τα Γερμανικά (Γερμανίας).

Για να αλλάξετε τη ρύθμιση του συμβόλου υποδιαστολής, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε τον Πίνακα ελέγχου (Control Panel), κάντε κλικ στο κουμπί Ώρα, Γλώσσα και Περιοχή (Clock, Language, and Region), και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο Περιοχή και γλώσσα (Region and Language).
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Μορφές (Formats) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Πρόσθετες ρυθμίσεις (Additional settings).
 3. Στο πεδίο Σύμβολο υποδιαστολής (Decimal symbol), πληκτρολογήστε . (τελεία) και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο OK δύο φορές.
 4. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή.
Σημείωση Ορισμένα προγράμματα άλλων κατασκευαστών ενδέχεται να προκαλούν αλλαγές στις τοπικές ρυθμίσεις χρόνου εκτέλεσης του υπολογιστή και να αντικαθιστούν τη ρύθμιση στον Πίνακα ελέγχου.

Μέθοδος 2: Προσθέστε μια τιμή κλειδιού μητρώου

Προειδοποίηση Ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα σε περίπτωση λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου με χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου ή άλλης μεθόδου. Λόγω αυτών των προβλημάτων, ενδέχεται να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα αυτά είναι δυνατό να επιλυθούν. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.

Για να εκτελέσουμε εμείς τη Μέθοδο 2 για εσάς, μεταβείτε στην ενότητα "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε στην ενότητα "Επίλυση από το χρήστη".

Αυτόματη επίλυσηΓια αυτόματη επίλυση αυτού του προβλήματος, κάντε κλικ στο κουμπί ή στη σύνδεση Επίλυση (Fix it). Στη συνέχεια, επιλέξτε Εκτέλεση (Run) από το παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download) και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό Επίλυση (Fix it).


Επίλυση αυτού του προβλήματος
Αυτόματη επίλυση της Microsoft 50719


Σημειώσεις
 • Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκδόσεις των Windows σε άλλες γλώσσες.
 • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την αυτόματη επίλυση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, εκτελέστε την στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Επίλυση από το χρήστη

 1. Κάντε κλικ στο Έναρξη (Start)
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  κουμπί Έναρξη
  , πληκτρολογήστε Regedit.exe στο πλαίσιοΑναζήτηση σε προγράμματα και αρχεία (Search programs and files) και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\System
 3. Στο μενού Επεξεργασία (Edit), τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην εντολή Δημιουργία (New) και κατόπιν κάντε κλικ στην εντολή Τιμή DWORD (DWORD Value).
 4. Πληκτρολογήστε CopyFileBufferedSynchronousIo και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 5. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείο CopyFileBufferedSynchronousIo και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Τροποποίηση (Modify).
 6. Στο πλαίσιο Δεδομένα τιμής (Value data) πληκτρολογήστε 1 και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 7. Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε αν επιλύθηκε το πρόβλημα. Εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί, έχετε ολοκληρώσει τις εργασίες σας σε αυτήν την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης.
 • Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε το σχόλιό σας στο ιστολόγιο "Αυτόματη επίλυση" ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 982736 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbsurveynew kbprb kbfixme kbmsifixme KB982736

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com