Γραμμή τίτλου της Access 2010 δηλώνει Access 2007, όταν δημιουργείτε μια νέα βάση δεδομένων ή κατά το άνοιγμα μιας υπάρχουσας βάσης δεδομένων Access 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 983039 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Στην Microsoft Access 2010, ας υποθέσουμε ότι δημιουργείτε μια νέα βάση δεδομένων ή να ανοίξετε μια υπάρχουσα βάση δεδομένων Microsoft Access 2010. Σε αυτήν την περίπτωση, η γραμμή τίτλου δηλώνει Access 2007. Για παράδειγμα, η γραμμή τίτλου μοιάζει με το ακόλουθο:
Database1: Βάση δεδομένων (Access 2007) - Microsoft Access

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση. Στη γραμμή τίτλου υποδεικνύει τη μορφή της έκδοσης του αρχείου βάσης δεδομένων, όχι την έκδοση της Access που χρησιμοποιείτε.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 983039 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Access 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbtshoot kbprb kbexpertiseinter kbmt KB983039 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 983039

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com