Tittellinjen i Access 2010, angir Access 2007 når du oppretter en ny database, eller når du åpner en eksisterende database i Access 2010

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 983039 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

I Microsoft Access 2010, kan du anta at du oppretter en ny database, eller at du åpner en eksisterende database for Microsoft Access 2010. I dette tilfellet angir tittellinjen Access 2007. For eksempel ligner tittellinjen på følgende:
Database1: Database (Access 2007) - Microsoft Access

Årsak

Denne virkemåten er standard. Tittellinjen viser versjonsformatet av databasefilen, ikke versjonen av Access som du kjører.

Egenskaper

Artikkel-ID: 983039 - Forrige gjennomgang: 12. juli 2013 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Access 2010
Nøkkelord: 
kbsurveynew kbtshoot kbprb kbexpertiseinter kbmt KB983039 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 983039

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com