Στο Outlook 2010, ορισμένες εσωτερικές οι παραλήπτες λαμβάνουν ένα αρχείο κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet, αντί για ένα μήνυμα κοινής χρήσης ημερολογίου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 983062 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
 • Στο Microsoft Outlook 2010, κάντε δεξιό κλικ σε ένα ημερολόγιο του Exchange, τοποθετήστε το δείκτηΚοινόχρηστο_στοιχείο, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΚοινή χρήση ημερολογίου.
 • Μπορείτε να προσθέσετε παραλήπτες για τοToτο πεδίο του μηνύματος, πληκτρολογώντας τα ψευδώνυμα των παραληπτών και, στη συνέχεια, να αποδεχτεί τις προτάσεις της αυτόματης συμπλήρωσης που παρέχονται από το Outlook 2010.
 • Μπορείτε να στείλετε την πρόσκληση για κοινή χρήση.
Σε αυτό το σενάριο, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα prompting:

Το ημερολόγιο ήταν κοινόχρηστη με ορισμένους από τους παραλήπτες. Ωστόσο, κοινή χρήση του ημερολογίου δεν είναι διαθέσιμη με τις ακόλουθες καταχωρήσεις εξαιτίας των ρυθμίσεων δικαιωμάτων στο δίκτυό σας:

Όνομα_επαφής<contact address=""></contact>

Θέλετε να στείλετε ένα αντίγραφο αυτού του ημερολογίου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί για αυτό;

YESΟΧΙ,

Ορισμένες επαφές που παρατίθενται είναι εσωτερικό στο intranet και τους διακομιστές του Exchange. Ωστόσο, αυτές οι επαφές εμφανίζονται μαζί με την εξωτερική διεύθυνση και όχι με το όνομά τους εσωτερικό λογαριασμό.

Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίYES, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα prompting:

Αποστολή ενός ημερολογίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Καθορίστε τις πληροφορίες ημερολογίου που θέλετε να συμπεριλάβετε.

Ημερολόγιο (Calendar):Selected_Calendar

Περιοχή ημερομηνίας:Date_Range

Λεπτομέρειες (Event Type: Error Event Source: Userenv Event ID: 1000 Description: Windows cannot copy file C:\Documents and Settings\Default User\Local Settings\Application Data\PCHealth\ErrorRep\QSignoff to location C:\Documents and Settings%username%\Local Settings\Application Data\PCHealth\ErrorRep\QSignoff. Contact your network administrator. DETAIL):Availability_Information

Για προχωρημένους (Advanced):

OkΆκυρο (Cancel)

Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίOk, ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο κοινόχρηστης δημιουργείται το μήνυμα που περιέχει ένα συνημμένο κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet, το οποίο περιέχει τα δεδομένα του ημερολογίου. Ωστόσο, το αρχείο κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet δεν σας επιτρέπει να εσωτερικούς παραλήπτες κάνουν κοινή χρήση του ημερολογίου σας μέσω του διακομιστή Exchange. Η Κοινόχρηστη σύνδεση στο αρχείο παρέχει μόνο ένα αντίγραφο των πληροφοριών του ημερολογίου σας.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ένα εσωτερικό παραλήπτη είναι επίσης στη λίστα επαφών του Outlook 2010. Όταν προσθέτετε ένα μήνυμα κοινής χρήσης ημερολογίου του παραλήπτη, τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης του Outlook 2010 προσθέτει στον παραλήπτη στη λίστα παραληπτών χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση του παραλήπτη εξωτερικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για παράδειγμα, ένας παραλήπτης έχει το ψευδώνυμο του Exchangeχρήστης1. Κατά την προσθήκη τους ως παραλήπτη στο μήνυμα κοινής χρήσης ημερολογίου, η διεύθυνση εμφανίζεται ωςΟΝΟΜΑ_ΧΡΗΣΤΗ(χρήστης1@contoso) και όχι ωςΟΝΟΜΑ_ΧΡΗΣΤΗ.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επιλέξτε εσωτερικούς παραλήπτες απευθείας από την καθολική λίστα διευθύνσεων. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Στην πρόσκληση κοινής χρήσης, κάντε κλικ στοToτο κουμπί. Για ναΕπιλέξτε ονόματαΑνοίγει το παράθυρο.
 2. ΣτοAddressΕπιλογήΚαθολική λίστα διευθύνσεων.
 3. ΣτοΑναζήτησηΠληκτρολογήστε το όνομα του παραλήπτη.
 4. Επιλέξτε τον παραλήπτη για τον οποίο θέλετε να στείλετε την πρόσκληση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίTo.
 5. Επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 για κάθε εσωτερικό παραλήπτη Exchange στον οποίο θέλετε να στείλετε την πρόσκληση.
 6. Κάντε κλικOk, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΣΤΕΙΛΤΕ.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 983062 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Outlook 2010 with Business Contact Manager
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbPubTypeKC kbsurveynew kbtshoot kbaddressbook kbcalendar kbmt KB983062 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:983062

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com