"Вие нямате право да създавате елемент в тази папка" грешка се появява, дори ако имате разрешения в папка в Outlook

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 983114 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Вземете предвид следната ситуация:
  • Имате Microsoft Outlook 2010 или Microsoft Outlook 2013 профил, който има две сметки на Microsoft Exchange Server. И двете сметки са публични папки магазин.
  • Можете да създадете папка, която е видима за двете сметки. Един сметка за плащане няма права за достъп до папката, и другия сметка за плащане има разрешения за достъп до папката.
  • Можете да използвате сметка за плащане, който не разполага с разрешения да се опита да се създаде пост в папката, и след това получавате следното съобщение за грешка:
    Нямате разрешение да създавате елемент в тази папка.
     
  • В една и съща сесия, Outlook можете да използвате сметка за плащане, който имате разрешения да се опита да се създаде пост в същата папка.

При този сценарий получавате същото съобщение за грешка, което бе споменато по-рано.

Причина

Този проблем възниква, защото кеша за Outlook не се изпразни когато превключите акаунти в същия профил. Тъй като сметка за плащане, който не разполага с разрешения се опита за достъп до папката, този сметка за плащане е собственик на тази папка, докато рестартирате Outlook.

Заобикаляне

За да заобиколите този проблем, излезте Препоръчано от Outlook и рестартирайте Outlook. Това изчиства вътрешния кеш, който се използва Препоръчано от Outlook за достъп до публични папки.

Забележка След като рестартирате Outlook, уверете се, че сметката, която разполага със съответните разрешения е първият да се опита за достъп до папката.

Свойства

ID на статията: 983114 - Последна рецензия: 23 април 2013 г. - Редакция: 2.0
Важи за:
  • Microsoft Outlook 2013
  • Microsoft Outlook 2010
Ключови думи: 
kbprb kbtshoot kbsurveynew kberrmsg kbemail kbPubTypeKC kbmt KB983114 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 983114

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com