De functie Intellitrace in Visual Studio 2010 werkt niet correct

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 983301 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Treden een of meer van de volgende Intellitrace-problemen in Microsoft Visual Studio 2010:

Probleem 1

Overweeg het volgende scenario: U maakt een wolk service. U inschakelen de Intellitrace. Vervolgens implementeren van de service aan de fabric Azure Microsoft en vervolgens een service-pakketbestand wordt gegenereerd. In dit scenario wordt de binaire bestanden van Intellitrace worden opgenomen twee keer voor elke rol van de service cloud in het pakketbestand onverwacht.

Probleem 2

De Intellitrace-functie is uitgeschakeld op 32-bits besturingssystemen. U kunt geen daarom trace informatie from64-bits versies van Microsoft Azure exemplaren verzamelen.

Probleem 2

Dit probleem treedt op omdat de 64-bits versie van het onderdeel Intellitrace (Tracelogprofiler.dll) niet geïnstalleerd on32-bits besturingssystemen is.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Om deze hotfix te downloaden vanaf de MSDN Code Gallery, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://code.msdn.Microsoft.com/KB983301

Opmerking De MSDN Code Gallery worden de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is weergegeven. Als de taal die wordt weergegeven niet wordt weergegeven, is het omdat de pagina Galerie met Code bron niet beschikbaar voor die taal is.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
U kunt deze hotfix ook downloaden vanaf de volgende Microsoft-website:
https://Connect.Microsoft.com/VisualStudio/downloads/DownloadDetails.aspx?DownloadID=28820

Vereisten

U moet de versie van Visual Studio 2010 is geïnstalleerd om deze hotfix te kunnen hebben.

Opnieuw opstarten

U beschikt niet over de computer opnieuw opstarten nadat u de hotfix hebt toegepast, als er geen exemplaar van Visual Studio wordt gebruikt.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Informatie over bestanden

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Om het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u het tabblad tijdzone in het onderdeel datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Microsoft.visualstudio.vil.notifypointinprochost.dll10.0.30319.30943,42408-mei - 2010 mei-201016:35x 86
Tracelogprofiler.dll10.0.30319.309668,00008-mei - 2010 mei-201016:35x 86
Tracelogprofiler.dll10.0.30319.309845,15208-mei - 2010 mei-201016:35x64

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 983301 - Laatste beoordeling: zondag 22 juni 2014 - Wijziging: 6.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Visual Studio 2010 Premium with MSDN
  • Microsoft Visual Studio 2010 Professional
  • Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate
  • Microsoft Azure
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kbexpertiseadvanced kbsurveynew atdownload kbmt KB983301 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 983301

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com