Beschrijving van het hotfixpakket voor Project Server 2007 (het bestand Pjsrvapp-x-none.msp; Pjsrvwfe-x-none.msp): 29 juni 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 983312 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven voor Microsoft Office Project Server problemen in 2007 die worden opgelost in de hotfix Office Project Server 2007 pakket van 29 juni 2010.
Dit artikel worden de volgende artikelen over hotfix-pakket:
 • De problemen die het hotfix-pakket worden opgelost.
 • De vereisten voor de installatie van de hotfix pakket.
 • Of u de computer opnieuw moet opstarten na installatie het hotfixpakket.
 • Of het hotfix-pakket wordt vervangen door een andere hotfix-pakketten.
 • Of u eventuele wijzigingen in het register moet aanbrengen.
 • De bestanden die het hotfixpakket bevat.

INLEIDING

Problemen die met dit hotfix-pakket worden opgelost

 • Het volgende scenario. U accepteert een update in project een taak bevat. De taak heeft eenGeen einddatum eerder danbeperking en ten minste één toewijzing niet gestart met vertraging. In dit scenario wordt de begindatum van de taak verplaatst naar een eerdere datum nadat de update is goedgekeurd.
 • Wanneer de invoer van een resource een rooster waarin de werkelijke waarden worden verwijderd voor een taak in de overeenkomstige rooster, de werkelijke waarde '0 uur' niet geïmporteerd is is er geen werk gepland op de dag.
 • U verzendt updates verhogen de resterende hoeveelheid werk van een toewijzing van een taak met vaste duur ingevuld. Hierdoor vertraging van toewijzing worden toegevoegd en de begindatum van de taak moet worden verplaatst.
 • U Project Web Access (PWA) site landinstellingen ingesteld op een waarde zoals Portugees. Wanneer u waarden voor kosten in een project voorstel of een activiteit project bewerkt, de waarde kan worden vermenigvuldigd met 100 of niet worden opgeslagen. Bijvoorbeeld de waarde die is ingevoerd als 10.536.77 kunnen wijzigen in 1.053.677,00 bij opslaan.
 • Na het installeren van het hotfix-pakket wordt beschreven in Microsoft Knowledge Base-artikel 977028 wordt het volgende foutbericht weergegeven wanneer u opTeamtaken wijzen:
  Onverwachte fout.

 • Wanneer u de werkelijke hoeveelheid werk voor een taak invoert, de begindatum van de taak verplaatsen de werkelijke begindatum voor de toewijzing en wordt de werkelijke hoeveelheid werk voor de taak ook verplaatsen.
 • Wanneer u een sub-project een hoofdproject via de weergave projecten uitvouwen, worden de gegevens is niet geladen. Bovendien wordt het volgende foutbericht misleidend:
  Projecten geen toegang tot het project dat u wilt uitvouwen. Het is waarschijnlijk dat u hebt geen machtigingen om het project weer te geven, een andere gebruiker heeft dit project verwijderd voordat u kon bekijken of een andere gebruiker is het project publiceren.

 • Geweigerde updates zijn voortdurend re-submitted door gebruikers die de updates niet gecorrigeerd.
 • Wanneer u een voorstel opslaat, wordt het volgende foutbericht zelfs nadat u alle vereiste velden invullen:
  Waarden voor alle vereiste aangepaste velden opgeven

 • Wijzigingen in aangepaste velden worden niet geïmporteerd wanneer u een rooster.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een onlangs ontdekt probleem projectplannen basislijnen bevatten die is vastgesteld en in het cumulatieve updatepakket voor Project Server 2007 februari 2011. Dit probleem is gerelateerd aan het cumulatieve updatepakket voor Project Server 2007 April 2010 afkomstig zijn. Als onze cumulatieve updates incrementele beïnvloed dit probleem ook de updates voor juni, augustus, oktober en December server.

Het is raadzaam dat klanten de meest recente cumulatieve updatepakketten die zijn beschreven in KB953878 installeren. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
953878Cumulatieve updates zijn beschikbaar via Microsoft Office-team gemelde problemen oplossen

Referenties

Voor meer informatie over terminologie voor software-update, klikt u op het volgende artikel, zodat de artikel in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 983312 - Laatste beoordeling: maandag 21 maart 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Project Server 2007
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kb16bitonly kbhotfixrollup kbmt KB983312 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:983312

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com