Beskrivelse av Visual Studio 2010 Service Pack 1

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 983509 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Denne artikkelen beskriver informasjon om Microsoft Visual Studio 2010 Service Pack 1 (SP1). Denne artikkelen viser i tillegg til problemene som er løst og teknologiske forbedringer som er lagt til i Visual Studio 2010 SP1.

Mer informasjon

Hvordan du får tak i SP1 for Visual Studio-2010

Å få tak i Visual Studio 2010 SP1, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Microsoft Visual Studio 2010 Service Pack 1

Denne oppdateringspakken

Operativsystemer som støttes

 • Windows Server 2008 R2 (x 64-basert)
 • Windows 7 (x 86-baserte og x 64-basert)
 • Windows Server 2008 (alle x 86-baserte og x 64-baserte versjoner) sammen med Service Pack 2
 • Windows Vista (alle x 86-baserte og x 64-baserte versjoner unntatt Starter Edition) med Service Pack 2
 • Windows Server 2003 R2 (alle x 86-baserte og x 64-baserte versjoner)
 • Windows Server 2003 (alle x 86-baserte og alle x 64-baserte versjoner) sammen med Service Pack 2

  Obs! Du må ha MSXML 6.0 er installert for å bruke denne oppdateringspakken på en datamaskin som kjører Windows Server 2003. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du skaffer du MSXML 6.0, går du til følgende Microsoft-webområde:
  Microsoft XML Core Services (MSXML) 6.0
 • Windows XP Service Pack 2 (SP2) eller en senere versjon av Windows XP
 • Windows XP (alle x 86-baserte versjoner unntatt Starter edition) med Service Pack 3

Støttede arkitekturer

 • 32-biters (x 86)
 • 64-bit (x 64) (WOW)

Krav til maskinvare

 • 1,6 gigahertz (GHz) eller raskere prosessor
 • 1 024 MB RAM (1,5 GB Hvis du kjører i en virtuell maskin)
 • 5.5 GB tilgjengelig plass på harddisken
 • 5 400 RPM-harddisk
 • DirectX 9-kompatible skjermkort som kjører på 1 024 × 768 eller høyere oppløsning skjerm
 • DVD-stasjon

Krav til programvare

Du må ha ett av de støttede Visual Studio-2010-programmene som er oppført i delen "Gjelder for" installert for å bruke denne oppdateringspakken.

Støtte for Visual Studio 2010 SP1

Formell støtte for Visual Studio 2010 SP1 er tilgjengelig via webområdet for Microsoft Kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon om Microsoft Kundestøtte, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.Microsoft.com/
Uformell fellesskapet støtte for Visual Studio 2010 SP1 er tilgjengelig gjennom fora for Microsoft Developer Network (MSDN). Hvis du vil ha mer informasjon om MSDN-foraene, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://social.msdn.Microsoft.com/forums/en-us/categories

Inkludert i denne oppdateringspakken

Visual Studio 2010 SP1 inkluderer en oppdatering til Microsoft.NET Framework 4. Hvis du vil ha mer informasjon om oppdateringen, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2468871 Oppdatering for Microsoft.NET Framework 4

Lagt til teknologiske forbedringer og problemer som er løst i SP1 for Visual Studio-2010

Teknologiske forbedringer

Visningsprogrammet for hjelp 1.1
Støtte for produktiviteten til utviklere, er et frittstående program for visning av lokalt installert i Visual Studio 2010 SP1. Følgende teknologiske forbedringer er lagt til i nye lokale visningsprogrammet for hjelp:
 • Rask tilgang-menyen ikonene: rask tilgang til andre høy bruk teknologiske forbedringer eller verktøy. Dette omfatter hjelp bibliotekbehandling, Skriv ut, alternativer og Synkroniser emne i innholdsfortegnelsen (Innholdsfortegnelse)
 • Søk som er installert lokalt innhold
 • Søke etter samsvarende strenger i emnet
 • Konsollen visninger (Innholdsfortegnelse, Stikkordregister, favoritt og resultater fra søk)
  • Nøkkelord indeks emnelisten
  • TOC-visning
  • Favoritter
  • Historikk
  • Søk resultatene listevisning
 • Hurtigmenyer
 • Innhold-vinduet Skriv ut emne
 • Alternativer: Endre størrelsen på skjermskriften, antall emner i loggen, og som side konsollvisningen vises på
Silverlight-4-støtte
Microsoft Silverlight 4-verktøy for Visual Studio-2010 er inkludert i Visual Studio 2010 SP1. Dette legger til støtte for målretting Silverlight 4 i Silverlight designer og prosjekt-systemet. Dette gir også støtte for nye Silverlight-4 teknologiske forbedringer. Denne nye teknologien inneholder arbeider med implisitt stiler og programmer for Silverlight 4 ut-av-leseren (OOB). Du kan automatisk starte og debug OOB-programmet fra inne IDE, angi XAP signering for klarerte OOB-programmer, og angi egenskapene for OOB-vinduet.
Grunnleggende enhet Testing støtte for den.NET Framework 3.5
I Visual Studio 2010 SP1, har du nå funksjonalitet til å teste dine programmer som er rettet mot den.NET Framework 3.5. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du aktiverer denne funksjonen, kan du se følgende MSDN-blogg:
Amit Chatterjee's.NET 3,5-tommers enhet Testing diskusjon
Veiviseren for ytelse for Silverlight
Visual Studio 2010 SP1 kan du justere ytelsen for Silverlight-programmet ved å profilere koden. En tradisjonell kode profiler justere ikke gjengivelse for Silverlight-programmer. Mange brukerkonti profilers legges til Visual Studio 2010 SP1, slik at du bedre avgjøre hvilke deler av programmet tidsforbruk.
IntelliTrace for 64-biters og SharePoint
IntelliTrace er revolusjonerende feilsøking ny teknologi i Visual Studio-2010 som gjør det mulig å flytte fremover og bakover gjennom en feilsøkingsøkt. Imidlertid, på grunn av tidsbegrensninger og fordi det er en helt ny funksjon, denne teknologien fungerer ikke i alle situasjoner.

Visual Studio 2010 SP1 kan IntelliTrace feilsøking teknologi på 64-biters løsninger og løsninger som Microsoft SharePoint-serverfarm.
Programvaregjengivelse
Som standard er programvaregjengivelse aktivert på Windows XP og Windows Server 2003 for å forbedre ytelsen og stabiliteten i Visual Studio-2010.
Oppdage blandet modus-installasjoner
Hvis du installerer flere versjoner av Visual Studio-2010 på samme datamaskin, kan en kombinasjon av binære filer programmet kjøres i samme forekomst av Visual Studio. Dette problemet oppstår for eksempel når du har en utgitt versjon av Visual Studio 2010 Ultimate installert på den samme datamaskinen der du har Microsoft Visual Basic Express Service Pack 1 installert. Denne typen installasjon kan føre til at stabilitet eller funksjonell problemer. Visual Studio 2010 SP1 oppdager om installasjonen av SP1 er fullført, og spør om du vil oppdatere den hvis installasjonen er ufullstendig. Dette sørger for at installasjonen er i en kjent stabil tilstand.

Web-utvikling

Støtte for IIS Express
Visual Studio 2010 SP1, kan du bruke Internet Information Services (IIS) 7.5-Express som den lokale serveren som er vert for webområdet og Web Application prosjekter.

Obs! IIS 7.5 Express er ikke inkludert i SP1, og du må laste den ned separat. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende bloggen:
http://weblogs.asp.NET/scottgu/Archive/2011/01/03/VS-2010-SP1-Beta-and-IIS-Developer-Express.aspx
Støtte for SQL Server CE 4
Visual Studio 2010 SP1 kan du administrere Microsoft SQL Server Compact 4.0 SDF filer i Solution Explorer og Server Explorer i forbindelse med Webprosjekter. I tillegg, kan Visual Studio 2010 SP1 du bruke SQL Server Compact 4.0 sammen med Microsoft ASP.NET Web-skjemaer i en SQL-datakildekontroll.

Obs! SQL Server Compact 4.0 er ikke inkludert i Visual Studio 2010 SP1, og du må laste den ned separat. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende bloggen:
VS 2010 SP1 og SQL-CE
Superskarpe støtte
Endres til project-systemer og HTML-redigeringsprogrammet til å støtte den nye syntaksen for superskarpe. Denne nye syntaksen brukes av ASP.NET Web-sider og ASP.NET MVC 3.

Obs! Superskarpe er ikke inkludert i SP1, og du må laste den ned separat. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende blogger:
Presentasjon av "Razor" ? en ny visning-motor for ASP.NET

Slik får du støtte for superskarpe syntaksen i Visual Studio-2010

Web-PI-integrasjon
Støtte for Microsoft Web plattform Installer (PI) legges til i Visual Studio 2010 SP1 som følger:
 • En ny verktøylinje er lagt til som gir rask tilgang til å starte den nyeste versjonen av Web-PI. Hvis Web-PI ikke ble installert, er det i tillegg lastet ned først.
 • Når du åpner webprosjekter som bruker IIS 7.5 Express, SQL Server Compact 4.0 eller ASP.NET superskarpe syntaks, vises en dialogboks som tilbyr å laste ned og installere disse komponentene ved hjelp av Web-PI Hvis komponentene ikke allerede er installert.
Distribuerbare avhengigheter
Noen ny teknologi-komponenter som er lagt til i Visual Studio 2010 SP1 kan være hylle distribueres sammen med et program. Du kan deretter bruke komponenter selv når du distribuerer programmet til en server som disse komponentene ikke er installert. En ny dialogboks er lagt til i Visual Studio 2010 SP1 som gjør det enklere å legge til disse distribuerbare avhengigheter webprosjektet. Hvis du vil ha tilgang til dialogboksen, høyreklikker du prosjektet i Solution Explorer, og velg deretter Legge til distribuerbare avhengigheter. Følgende komponenter som støttes:
 • ASP.NET Web-sider som bruker superskarpe syntaks
 • SQL-Server Compact 4.0
 • ASP.NET MVC 3
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende blogger:
HYLLE distribusjon av ASP.NET MVC 3 med superskarpe til en Windows-Server uten MVC installert

Slik hylle distribuere SQL Compact Edition-4.0 og superskarpe web-prosjekter
Støtte for HTML5 og CSS3
Foreløpig støtte for HTML5 til HTML-redigering slik at du kan få IntelliSense og validering for HTML-elementer og attributter. En fullstendig versjon som bringer en fyldigere HTML5-opplevelse vil bli oppgitt i en fremtidig versjon av Visual Studio. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende bloggen:
HTML5 & CSS3 i Visual Studio 2010 SP1
WCF RIA Services V1 SP1 inkludert
WCF-RIA-tjenesten er nå lokalisert i 10 forskjellige språk som støttes av Visual Studio 2010 SP1. En enhet kan nå inneholde medlemmer av en kompleks type. Du kan for eksempel bruke den Customer.Address typen der kunden er en enhet, men adressen er ikke en enhet. En enhetstype kan nå brukes i flere DomainService-klasser i samme program. Begrensningen på hvordan du bruker en bestemt enhetstype inne høyst én DomainService er lifted. Et kodepunkt for generering utvidelse er nå allment tilgjengelig. Den kan brukes for T4-baserte og andre kode-generatorer som er eksterne for produktet. I tillegg er DataForm Legg til/fjern operasjoner nå aktivert for EntitySet-klassen og EntityCollection-klassen.
Hvis du vil ha mer informasjon om web-utvikling
Hvis du vil ha mer informasjon om andre teknologiske forbedringer i Visual Studio 2010 SP1 for web-utviklere, kan du gå til følgende bloggen:
HTML5 & CSS3 i Visual Studio 2010 SP1

XAML-Editor /-Designer

Gå til verdi-definisjon
Lar deg navigere direkte fra kontroller på en side til stiler som brukes på kontrollene. Dette betyr at du kan raskt og enkelt å forstå og arbeide med stil- og strukturer i programmet og til slutt for at forstå "Hvorfor"knappen på programmet er rød.
IntelliSense-stil
Kan du enkelt endre stiler som du allerede har i XAML. Du kan nå få IntelliSense for egenskaper og deres verdier i en stil som er basert på TargetType.
Kilde for datavalg
Du kan enkelt velge og endre datakildeinformasjon direkte fra utformingsoverflaten.
Avansert rutenett-kommandoer
Kan du enkelt legge til, fjerne og ordne rutenettrader og kolonner.
Redigeringsprogram for nye tykkelse
Kan du masseredigere redigere bestemte elementer, for eksempel marger eller utfylling på flere kontroller.
Støtte for eksempel
Lar deg legge til eksempeldata for å se elementmaler og bindinger Lys opp under utformingen. Ikke bare gjør dette koble seg opp databindinger enklere gjennom Data Binding for datovelger, det betyr også at du kan utforme størrelse til innhold og automatisk oppsett mye mer problemfritt. Også, klokkeslettdata utforming flyter ryddig mellom Visual Studio og Expression Blend.
Økt stabilitet
Mange stabilitet ble gjort i Visual Studio 2010 SP1. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende bloggen:
Endelige versjonen av Silverlight 4 verktøy for Visual Studio-2010 er nå tilgjengelig

C++

MFC-baserte GPU-akselerert grafikk og animasjoner
Visual Studio 2010 SP1 aktiverer følgende to teknologier for MFC:
 • Direct2D, en maskinvareakselerert, umiddelbar-modus, 2D-grafikk API som gir høy ytelse og gjengivelse med høy kvalitet for 2D-geometri, punktgrafikk og tekst. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  Direct2D
 • Windows animasjon Manager, som aktiverer rik animasjon av elementer i brukergrensesnittet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  Windows animasjon Manager
Du kan dra nytte av disse to teknologier uten å bryte MFC programmeringsmodellen. I tillegg finner du demonstrasjoner i følgende mappe:
stasjon: \Programfiler\Microsoft visual Studio-10.0\Samples\1033\VC2010SP1Samples.zip
Hvis du vil ha mer informasjon om teknologi forbedringene i Visual Studio 2010 SP1, kan du gå til følgende webområde:
MFC-tillegg for Visual Studio 2010 SP1
Nye instruksjonssettet AMD og Intel støtte
Visual Studio 2010 SP1 legger til innebygde funksjoner eller intrinsics er å aktivere utvidelser på av AMD og Intel nye mikroprosessorer som vil bli utgitt neste år. De innebygde funksjonene tillater svært effektiv databehandling uten indirekte kostnader for et funksjonskall. Hvis du vil ha mer informasjon om funksjonen intrinsics er, kan du gå til følgende webområde:
Intrinsics er kompilator
Hvis du vil ha mer informasjon om filtyper, kan du gå til følgende webområder for tredjeparter:
Intel AVX

Innebygging av Visual Basic-kjøretid
En ny funksjon i Visual Basic-kompilator er lagt til som gjør at Visual Basic-utviklere å identifisere programmene og biblioteker på plattformer der full Visual Basic-kjøretid er utilgjengelig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende bloggen:
VB-Core ? ny kompilering-modus i Visual Studio 2010 SP1

Liste over problemer som er løst

Bibliotekbehandling for hjelp
Behandling av hjelp-biblioteket støtter ikke flere samtidige økter.
Agent for hjelp-bibliotek
 • Hjelp for bibliotek-Agent starter ikke når oppdatert innhold. Agent for hjelp-biblioteket kan krasje når du først starter den uten innhold.
 • Når du navigerer til ugyldig URL-adresser, viser ikke agenten for Finner ikke innhold siden.
Visual Studio-redigering
Visual Studio-grensesnittet
 • 533342: Hurtigmenyer rulle selv om det er plass til å vise dem.
 • 558149: "Søk og Erstatt"-vinduet blir bredere hver gang den åpnes.
 • 574681: Visual Studio krasjer når du klikker en menyskillelinje på.
 • 636464: Visual Studio krasjer med en COM-unntak hver gang du lukker den.
 • Visual Studio krasjer når den lukkes.
 • Visual Studio krasjer når du bruker AMD CodeAnalyst.
 • Visual Studio starter på nytt hver gang du prøver å lukke den.
 • Laster inn en løsning ved å dobbeltklikke filen fører til at unødvendige DLLer kan lastes inn.
 • Inaktiv tid for behandling i Visual Studio får tråd unødvendig kontekstveksling.
 • Fremdriftsdialogboksen som vises for bestemte scenarier. For eksempel den Gå til definisjon tar lengre tid enn forventet å fullføre for C++-prosjekter.
 • LightSwitch ikke lastes inn når du kjører "devenv/safemode"-modus.
 • Redigeringsprogrammet slutter å svare når du åpner aspx- og JS-filer ved hjelp av Telerik.
 • Fjernet For bare evaluering fra velkomstbildet Express.
 • Skjermlesere og tegnebrett føre til Visual Studio til å krasje når pekeren er midlertidig Stopp den Angre -knappen.
 • Visual Studio krasjer når du lukker en flytende flerforekomst verktøyet windows-gruppe.
 • Visual Studio krasjer når du angre en filutsjekking.
Visual Studio-utvidelse
Feilsøkingsprogram

I tillegg legger til Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Forbedringer ved mini dump filer og feilsøking minidump-filer åpnes.
 • Forbedringer for å redusere henger når du kobler en prosess.
 • Pålitelighetsforbedringer av i meldingsoverføring interface (MPI) feilsøking.
 • Tråden forsinkede forbedringer under funksjonsevaluering.
IntelliTrace
 • Loggfiler er fjernet for Diskopprydding-operasjonen.
 • Krasj som ble introdusert i kundens applikasjon er løst.
 • Et krasj som oppstår når du bytter til vinduet instruksjonsoppdeling du angir historiske modus er fast.
 • Krasj på Avslutt på grunn av å plassere en sporingsfil i Kjør-modus er løst.
Prosjektoppsett
HTML-Designer
ASP.NET-redigering
ASP.NET-Data
Webprosjekter
JScript-redigering
 • Ekstra mellomrom legges til under koden når du Holde kategorier alternativet er valgt.
 • Innrykk er feil for tomt objekt litteraler.
 • Den JScript funksjonen Formateringsalternativet Parens fungerer ikke som "skrevet parenteser."
 • Hurtigtasten ALT + A brukes feil for den Sette inn mellomrom etter funksjonen nøkkelord for anonyme funksjoner kommandoen.
 • Atlas IntelliSense er ikke tilgjengelig når skriptet manager har en http-bane for ServiceReference.
 • Minne for Visual Studio-prosessen øker til 300 MB når du åpner et annet prosjekt, du la det gjeldende prosjektet være åpen, og det gjeldende prosjektet har massevis av JScript-filer som er åpnet.
 • Det finnes ingen IntelliSense inne i en ForIn betingelsen.
 • Svært stort minne vekst oppstår når du kommentar eller fjern kommentarteikn store JScript-filer.
 • Skrive er svært treg i en JScript-fil som har lange innhold på én linje.
 • Globale medlemmer som kommer fra eksterne filer kan ikke finne IntelliSense.
 • Tap av fargelegging og IntelliSense oppstår etter at du oppdaterer IntelliSense en referanse til en ekstern eller ikke-eksisterende tjeneste.
Windows Phone-utviklerverktøy
Distribusjon av XAP filer over 64 MB mislykkes for testing og feilsøking på fysiske telefonenheter.
Generelt WPF og Silverlight-Designer

I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Forbedret ytelse når du velger en annen fargeprofil er lagt til.
 • Den Lagre dialogboksen vises når du lukker en løsning når det genereres en hendelse i Visual Basic.
 • Støtte for bærbar samlinger er lagt til.
XAML Designer utformingsoverflaten
 • 473449: Binding-funksjonen i WPF fungerer ikke som forventet.
 • 567025: En "arve og overskrive" mønster i XAML rapporteres som "oppdaget løkke."
 • 502670: Egenskapen Visibility nå blir respektert ved utformingstid.
 • Det oppstår en minnelekkasje når du dra kontroller fra verktøykassen til utformingsoverflaten.
 • A System.InvalidOperationException unntak oppstår når du starter utformingsoverflaten når du legger til en hendelse.
 • En dialogboks for feilmeldinger vises når du flytter overordnede kontroller i en expander.
 • Kontrollere oppretting når underordnede av rotelementet er en expander.
 • Kontroller kan flyttes i en beholder som har den FlowDirection egenskapen er satt til RightToLeft.
 • Du kan ikke åpne designer for filer som bruker Silverlight Toolkit visualisering komponenter.
 • Ekspander forblir utvidet under utformingen når det skal være skjult.
 • Kontroller Fest til støttelinjer.

I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Festing av kontrollene er redusert i en ScrollViewer-kontroll.
 • Brukerkode som kan føre til et uhåndtert unntak i Gull-feltet vises nå.
XAML Refactoring
 • Når du endrer navn på en type, egenskaper av typen er ikke nye navn i XAML-filer for Visual Basic.
 • Arbeidsflyt-filer som er basert på XAML plukke opp refactoring hendelser fra koden som er bak arbeidsflyt-filer.
 • Refactoring og "Gå til definisjon" virker ikke som forventet når du samhandler med XAML-filer, og XAML-filen ikke er åpen.
 • Når du gir nytt navn til en klasse, genererer ikke hendelsesbehandlingen hendelser for klassen har fått nytt navn.

I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Støtte for refactoring typer i den TypeArguments attributtet er lagt til.
 • Støtte for refactoring navneområder som inneholder samlingen i definisjonen er lagt til.
Inspeksjon av XAML-egenskapen
 • Egenskapen StyleTypedProperty støttes ikke av stilen-val.
 • 551488: StringFormat XAML-redigeringsprogrammet støtter ikke dobbel-escape-tegn.
 • Når XAML-redigeringsprogrammet er låst, og du angir bindinger eller ressurser, tastaturfokus gå tapt.
 • "Gå til verdien"-definisjon viser en dialogboks for feilmeldinger når definisjonen som peker til et program XAML-fil.
 • Tilknyttede egenskaper i egenskapen kontrolløren forsvinner etter at du bygger løsningen.
 • Når pensel-redigeringsprogrammet er låst, kan det føre den samme egenskapen kan vises flere ganger i egenskap-inspeksjon.
 • Den Innhold egenskapen kan ikke vises når egenskapen kontrolløren er sortert etter kilde.
 • Det oppstår en feil hvis du åpner Databinding-valg når du DataContext er satt til CollectionViewSource.
 • Det oppstår en feil hvis du bruker en stil som er lastet inn fra et annet prosjekt ved hjelp av fargevelgeren for ressursen.
 • Overflødige tilknyttede egenskaper vises uventet.
 • Vise eller skjule tilstanden til den Egenskapen kategori er ikke faste etter bygge og kjøre.

I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Støtte for innstillingen knyttet egenskaper som har samme navn, men forskjellige navneområder i egenskapen kontrolløren er lagt til.
 • Støtte for å legge til arv som en indikasjon på mulig kilde for egenskapen indikator i egenskapen kontrolløren er lagt til for Silverlight-prosjekt.
XAML-redigering
Visual Studio Tools for Office (VSTO)

Visual Studio 2010 SP1 forbedrer også ytelsen på VSTO-kjøretidsfilen.

Windows Forms-utforming
 • Du kan bruke Visual Studio 2010 IDE til å åpne et prosjekt vier en tidligere versjon. Du kan for eksempel åpne et prosjekt i Visual Studio 2008. Etter en feilsøkingsøkt, kan du bygge eller debug prosjektet på nytt, og du får en feilmelding som ligner på følgende:
  Kan ikke kopiere filen "obj\Debug\assembly_name"til"bin\Debug\assembly_name". Prosessen får ikke tilgang til filen ' bin\Debug\assembly_name"fordi den brukes av en annen prosess.
 • Hvis du gir nytt navn til eller angre lime inn av Windows Forms-kontrollene i designer, lekker designer-fil under Visual Studio-2010-forekomst.
 • Du oppgraderer et prosjekt i Visual Studio 2005 til Visual Studio-2010, og du bør du omkonfigurere prosjektet til den.NET Framework 4. En støttet versjon av Visual Studio kan krasje når du lukker Visual Studio-forekomst.
Visual Studio Tools for SharePoint
 • Legge til en CAS-tillatelse som er satt til en pakke manifest mal fører til F5 distribusjon mislykkes.
 • Visual kodegenerering for webdelen som er innkapslet mislykkes hvis filen ASCX overskrider en bestemt lengde.
Verktøy for Visual Studio-Data
Visual Basic-kompilator
Visual Basic-redigering
C#-kompilator
 • Et tilgangsbrudd inntreffer når du feilsøker en C#-struktur som har omtrent 500 felt.
 • Designere kan ikke kvalifiserer typer i koden som avgis på riktig måte.
C#-redigering
 • 610734: Visual Studio-2010 krasjer når den skriver kode ved utformingstid.
 • 621084: MVC3 superskarpe release candidate kan føre til en ugyldig kode blokk innrykk når release candidate Autoformatene som et dokument.
 • I WPF-prosjekter kan C# IntelliSense-tjenesten krasjer ved avslutning.
 • Hvis den Multi-målretting ikke er installert, krasjer C# language tjenesten når du prøver å laste inn et prosjekt.
 • Kommandoen "Utheve referanser" forårsaker et krasj i noen tilfeller, når en fil er lukket.
 • Generere type kan føre til krasj rapporter når du åpner den genererte filen.
 • Smartflagg kan føre til krasj rapporter i noen web-scenarier.
 • En krasjrapport forekommer når du endrer den Offentlig feltet Egenskapen.
 • Når du holder pekeren over en navngitt argument, krasjer Hurtiginformasjon Hvis metodenavnet på som samsvarer med det lokale navnet på klassen.
 • C# IntelliSense krasjer når løsningen Navigator-filtypen er installert, og en "aspx\web"-side åpnes som en ekstra fil.
 • Tilbake-tasten fungerer ikke på riktig måte for koreanske tegn i tekstredigeringsprogrammet.

Standard C++-biblioteket
Microsoft Foundation Classes (MFC) og Active Template Library (ATL)

I tillegg, Visual Studio 2010 SP1 forbedrer sikkerheten og ytelsen og gir andre forbedringer i ATL/MFC.

C Runtime (CRT)

C++-redigering

I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Ytelse og stabilitet forbedringer
 • Mer effektiv minnebehandling
 • Andre forbedringer IDE å hindre brukergrensesnitt (UI) fryser og krasjer
 • Forbedring av ytelse for F12 (Goto definisjon) funksjonstast på store prosjekter.
C++ Compiler

I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Optimalisering og reparasjoner i flere områder i kode-generering
 • Administrerte trinnvis Build paritet med Visual Studio 2008. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
  982721 Aktiver forvaltet trinnvis Build-egenskapen finnes ikke når du åpner Project Properties-sider for et prosjekt i Visual C++-2010
C++-feilsøking
F #
Visual Studio 2010 SP1 løser problemer med stabiliteten av kompilatoren og at koden for den genererte koden. Denne oppdateringspakken løser for eksempel kallende konvensjonen at for plattformen starte og utsending XML dokumentet kommentarer for filtypen metoder. I tillegg service pack forbedrer ytelsen for generering av en hendelse hook opp.
Samtidighet Runtime

I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Positiv minnelekkasjer feil rapporteres ikke lenger når du bruker samtidighet Runtime (ConcRT).
 • Den "__stdcall" kallkonvensjonen støttes nå alle PPL, ConcRT og samtidige beholdere.
 • Brudd på tilgangstillatelse oppstår ikke på "concurrent_queue" med "std::string".
 • Tilknyttede beholdere kan brukes med "parallel_for_each"-funksjonen.
Databaseprosjekter
 • Distribusjon av Project mislykkes når du prøver å tilbakekalle tillatelser ved hjelp av ALTERNATIVET gi tillatelse.
 • Tilpassede .dbschema-filer som inneholder ikke-utskrivbare tegn føre til Visual Studio til å krasje når du forsøker å oppgradere en modell.
 • "Skjema sammenligne"-funksjonen ignorerer oppbygging barn når den Sammenligne bare elementer som finnes i kilden elementet er aktivert.
 • Når du bruker SQL-skript filen importveiviseren, skriptfilen inneholder en fulltekstindeks og Overskrive objekter som allerede finnes i prosjektet er merket, erstattes tabeller i skriptet.
 • "Skjema sammenligne" verktøyet kommentarer ut tabellkolonner når verktøyet skriver oppdateringer til et prosjekt, og objektet er satt til HOPP OVER.
 • En trinnvis Database prosjekt distribusjon slutter å svare når prosjektet inneholder lange kontrollbegrensninger som skal normaliseres.
 • Indekstips løser ikke over referanser i project-Bygg en database.
Kode-analyse
I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Analyse av forvaltet kode (FxCop) installeres nå på x 64 TeamBuild servere.
Profiler
 • Ytelse-Explorer laster ikke inn når flere forekomster av Visual Studio er startet.
 • JScript profilering fungerer ikke på russisk og andre operativsystemer for europeisk og Latinamerikansk språk.
 • JScript profilering virker ikke med Windows Internet Explorer 9.
 • Visual Studio krasjer når du profil project en Web-applikasjon ved hjelp av innstillingen for web-serveren en kunde.

I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Mer nøyaktig utvalg i Hyper-V
 • Forbedret JavaScript profilering for å aktivere profilering av flere prosesser
 • Forbedret stabilitet som utfører den 64-biters profilering
Søk etter og validering
 • Krasj som kan oppstå med graph navigasjon er løst.
 • Et rullefelt UX problemet inne i arkitekturen Explorer avanserte valg-menyen er løst.
 • Midlertidige filer forblir når laget validering er kjørt.
 • "Inneholdt av"-handlingen for en mappe i C++ kan forårsake arkitektur Explorer krasjer.
T4
Visual Studio 2010 SP1 inneholder følgende forbedringer:
 • Tilpasse eller utvide T4 maler ved hjelp av malen arv
 • Bruke helper biblioteker med T4 mye enklere, fordi T4 låser ikke lenger refererte samlinger i minnet
 • Distribuere T4 build-Server for generering av build-tid
Verktøy for arkitektur
 • 526547: Sekvensering av diagrammer, ordne oppsettet og livslinjene skaleres ikke som forventet.
 • 533921: Du mottar meldingen "Element med samme nøkkel er allerede lagt til" i et sekvensdiagram.
 • Bruk samhandling er hoppet over etter at gruppen Livslinje er utvidet.
 • Du kan ikke åpne et diagram Hvis du endrer fullstendig kvalifiserte navnet på et grensesnitt, og Skjule kvalifisert navn alternativet er satt til SANN. I dette tilfellet vises en realisering til grensesnittet som du en strek.
 • Validering er brutt for generiske parameter referanser i en metodetekst.
 • Modeling project tillater brukere å opprette like kalt referanser. Dette problemet kan føre til at prosjektet kan føre til minnefeil.
 • En nullpekende referanse-feil oppstår for eksplisitt grensesnitt implementeringer og forbigående diagrammer når du genererer et sekvensdiagram.
I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Samhandling meldinger er nå sortert.
 • Bakoverkoblinger laget diagrammet elementer fra Team Foundation Server arbeidselementer støttes nå.

Visual Studio-Test

Web/Load-Test
 • 584634: Resultater for WebTest viewer kan krasje når du utfører en test.
 • En OutOfMemory er unntak når du utfører søk/erstatt-handlingen i en forespørsel.
 • Devenv.exe-prosessen krasjer når du klikker hyperkoblingen "terskel brudd" på statuslinjen for test resultat.
 • Tellere i diagrammet "Siden Response Time" forsvinner etter Kjør er fullført.
 • Skriver resultatene til DB LoadTest tar lenger tid enn forventet å fullføre.
 • Tellere for diskytelse som slippes under kjøring av testen av belastningen.

UnitTest/TestExecution
 • 575870: Det finnes en kappløpssituasjon i test-kontrolleren som fører til at tester for å gå inn i tilstanden "Ikke utført".
 • En test kjøre slutter å svare når du QTAgent mislykkes å starte eller kjøre testen svarer i den Main() funksjonen.
 • TestContext-utdata er feil for indre tester som finnes inne i en bestilte test.
 • En ytelsesproblemet oppstår når en test er lastet inn i test kontrolleren.
 • Kjører mye tester på et laboratoriemiljø forlater noen tester i statusen "Ikke utført".
 • Fargelegging for Kodedekning koden fungerer ikke for ikke-administrert C++-kode.
 • Den TestCaseId egenskapen kommer til å være den samme for alle test saker som er knyttet til den samme test-metoden.

TCM-Server
 • Lager ny bygging tar lengre tid enn forventet å fullføre.
 • Tilbakestille automatisert testresultater, kan det føre til at to endringer til et punkt i lageret som den gjeldende versjonen.

Microsoft Test Manager
 • "Konfigurer Data kort-hendelse diagnoselogg"-siden er avkortet i forskjellige språkversjoner av Microsoft Test Manager.
 • Analysere testresultatene fører til at resultatet blir det nyeste resultatet i test punkt trend.
 • Innstillinger for høyre-mot-venstre-språk opprettholdes ikke MTM-økter.
 • Spørring basert test suite repopulation tar lenger tid enn forventet for store pakker.
 • Det kan oppstå et krasj du velger du leser for Firefox avspilling i Microsoft Test Runner.
 • Du kan ikke samle inn Intellitrace data hvis programmet som blir testet startet som en del av handlingen registrerer for test-saken.
 • Vedlegg-telling for testresultater returnerer 0 når veksle gjennom store mengder testresultatene.
 • Du kan ikke binde feltet "parameter til passord" når du oppretter handlingen innspillingen.

I tillegg, inneholder Visual Studio 2010 SP1 følgende forbedringer:
 • Forsøkstilfelle-beskrivelse kan vises i Microsoft teste Manager.
 • Ytelsesforbedringer for Test Manager leveres.
 • Støtte for Expression Encoder 4.0 i manuell testing er lagt til. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
  2160831 Oppdatering for Microsoft Visual Studio 2010 Video Data-kort
Lab-Manager
 • 580348: Kan ikke endre Microsoft System Center Virtual Machine Manager (SCVMM)-server som er konfigurert for en TFS programdelen.
 • En Build distribuere-test arbeidsflyt kan ikke bruke drop plasseringer på DFS eller WebDav-ressurser.
 • Du kan ikke velge en konfigurasjon for eksisterende versjoner som har mer enn én konfigurasjon i en arbeidsflyt for å distribuere-test Build.
 • Tjenesteverten bygge krasjer Hvis det kjører i "Lab-modus" og tjenestekontoen ikke har administrative rettigheter.
 • Når build-agent og lab-agent er installert på en ikke-lab forvaltet virtual machine, starter ikke build-agent.
FastForward/CodedUITest
 • 553625: Kodet UI test prosjekter er ikke kompatible med oppsett og distribusjon prosjekter i samme løsning.
 • 597945: En UITestException unntak i metoden BrowserWindow.FindMatchingControls.
 • UI-Test-kontroller som er lagt til UIMap er.
 • Opprette en kodet UI-Test fra en eksisterende innspillingen handlingen vises ikke i dialogboksen alternative legitimasjonsbeskrivelser.

I tillegg støtte for innspilling og avspilling av koden UITest er lagt til for Internet Explorer 9 Beta i kompatibilitetsvisning.

SQL

Data-Tier programmet prosjekt: Data-Tier programmet Framework versjon 1.1
Visual Studio 2010 SP1 inneholder følgende forbedringer:
 • DAC-oppgraderinger støttes på Azure SQL og SQL Server.
 • DAC-oppgraderinger er nå i stedet i stedet for side-ved-side.
Enhet Framework (kodegenerering)

Referanser

Kjent problem
Visual Studio 2010 Service Pack 1, kan det føre til at flere poster skal opprettes i listen over installerte oppdateringer. Postene er merket "Hurtigreparasjonen for Visual C++ Standard 2010 Beta 1" sammen med en KB-nummeret. Microsoft har bekreftet at ingen Beta-reparasjoner ble installert med Visual Studio 2010 Service Pack 1, og at hurtigreparasjonen for hver av hurtigreparasjoner oppført ble inkludert i Visual Studio 2010 Service Pack 1.

Løsning for det kjente problemet
Det finnes ingen løsning for dette problemet. Ingen "Beta 1"-hurtigreparasjoner som er installert på systemet. Du kan ikke avinstallere oppdateringene eller fjerne oppføringer fra listen over installerte oppdateringer fordi ingen filer som faktisk er installert på systemet.

Tredjepartsprodukter som denne artikkelen, produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, stilltiende eller andre om ytelsen eller påliteligheten til disse produktene.

Microsoft tilbyr tredjeparts kontaktinformasjon for å finne teknisk støtte. Disse kontaktopplysningene kan endres uten varsel. Microsoft garanterer ikke nøyaktigheten av disse kontaktopplysningene om tredjeparter.

Kjente problemer med å bruke Microsoft Update
 • Når du installerer denne oppdateringspakken, kan installasjonen fortsette og fullført riktig hvis du prøver å stoppe installasjonen. Dette problemet kan oppstå når installasjonen er over halvparten er fullført.
 • Hvis du starter installasjonsprosessen ved å velge alternativet "Last ned oppdateringene, men la meg velge om du vil installere dem", og deretter velge alternativet "installere oppdateringen og deretter Avslutt", mislykkes installasjonen av oppdateringspakken. Når datamaskinen starter på nytt, vil du bli tilbudt denne oppdateringspakken på nytt, og installasjonen skal fullføres.
 • Hvis du avinstallerer oppdateringspakken fra en ikke-engelsk versjon av Visual Studio-2010Ultimate, Visual Studio 2010 Premium eller Visual Studio-2010profesjonelle brukere, vil du bli tilbudt å installere oppdateringspakken på nytt. Installasjonen mislykkes, fordi komponentene i denne oppdateringspakken er i en uventet tilstand. Bruk følgende fremgangsmåte for å installere denne oppdateringspakken på nytt:
  1. Start Visual Studio-installasjonsprogrammet i vedlikeholdsmodus fra elementet programmer og funksjoner i Kontrollpanel, eller ved å kjøre Setup.exe.
  2. Velg Legg til eller fjern funksjoner.
  3. Velg Microsoft Office Developer-verktøy, og klikk Oppdater. Når installasjonen er fullført, installerer du oppdateringspakken på nytt.

Egenskaper

Artikkel-ID: 983509 - Forrige gjennomgang: 11. juni 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Visual Studio 2010 Premium with MSDN
 • Microsoft Visual Studio 2010 Professional
 • Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate
 • Microsoft Visual Studio Lab Management 2010
 • Microsoft Visual Studio Agents 2010
 • Microsoft Visual Studio Test Professional 2010
 • Visual Studio 2010 Tools for Microsoft Office Runtime
Nøkkelord: 
kbexpertiseinter kbprb kbfix kbmt KB983509 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 983509

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com