TCP/IP-32 3.11b downloaden voor Windows voor Workgroups

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 99891
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Microsoft TCP/IP-32 versie 3.11b is een update De Microsoft TCP/IP-32, een 32-bits protected-modus netwerkprotocol TCP/IP VxD de stack voor Windows voor Workgroups versie 3.11. Deze update is een complete vernieuwen van TCP/IP-32 en alle onderdelen van het product bevat. Voor informatie over in deze Update TCP/IP-32, query op de volgende probleemoplossingen Word in de Microsoft Knowledge Base (zonder de spaties):

   T C P U P D A T E
				

Meer informatie

Het bestand Tcp32b.exe is een zelfuitpakkend bestand met de TCP/IP-32 versie 3.11b-bestanden.

Het volgende bestand is beschikbaar voor downloaden van het Microsoft Download Center:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Tcp32b.exe nu downloaden
Voor Als u meer informatie wilt over het downloaden van Microsoft Support-bestanden, klikt u op de volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
119591 Het verkrijgen van Microsoft-ondersteuningsbestanden via Online Services
Microsoft heeft dit bestand gecontroleerd op virussen. Microsoft gebruikt de meest huidige software voor virusdetectie die beschikbaar op de datum was dat het bestand is geboekt. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die helpen onbevoegde wijzigingen aan het bestand verhinderen.

Eigenschappen

Artikel ID: 99891 - Laatste beoordeling: zaterdag 20 juli 2013 - Wijziging: 5.0
Trefwoorden: 
kbdownload kbfile kbgraphxlinkcritical kbmt KB99891 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 99891
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com