Αυτόματη διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων που προκύπτουν στα αρχεία και στους φακέλους των Windows

Αυτόματη διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων που προκύπτουν στα αρχεία και στους φακέλους των Windows, όπως διαγραφή αρχείων και φακέλων από τον Κάδο Ανακύκλωσης, ή προσπάθειες αντιγραφής, μετακίνησης, μετονομασίας ή διαγραφής κάποιου αρχείου. Βρείτε άλλες αυτοματοποιημένες λύσεις
Τι επιδιορθώνει...
  • Δεν μπορείτε να αδειάσετε τον Κάδο Ανακύκλωσης ή να διαγράψετε κάποιο αρχείο ή φάκελο μέσα από τον κάδο.
  • Όταν προσπαθείτε να μετονομάσετε ή να μετακινήσετε ένα αρχείο, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα σφάλματος: "Το αρχείο ή ο φάκελος δεν υπάρχει." (The file or folder does not exist.)
  • Όταν κάνετε αντιγραφή, μετακίνηση, μετονομασία ή διαγραφή ενός αρχείου σε ή από κάποιο κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου, λαμβάνετε το παρακάτω μήνυμα σφάλματος: "Προέκυψε κάποιο σφάλμα δικαιωμάτων σε κάποιο δίκτυο ή αρχείο. Η σύνδεση δικτύου ενδέχεται να χαθεί" 'η "Ο φάκελος δεν υπάρχει. Το αρχείο ενδέχεται να έχει μετακινηθεί ή να έχει διαγραφεί. Θέλετε να το δημιουργήσετε;"
  • Οι ρυθμίσεις ή οι προσαρμογές Προβολής για έναν ή περισσότερους φακέλους ενδέχεται να έχουν χαθεί ή να είναι εσφαλμένες.
  • Δεν μπορείτε να κάνετε χρήση συντομεύσεων πληκτρολογίου για να επιλέξετε περισσότερα από ένα στοιχεία στον Windows Explorer, ή δεν μπορείτε να κάνετε επιλογή πολλαπλών στοιχείων σε κάποιο παράθυρο του Windows Explorer κρατώντας το πλήκτρο SHIFT ή το πλήκτρο CTRL πατημένα καθώς επιλέγετε τα αντικείμενα.
  • Κάποια εικονίδια που βρίσκονται στο πεδίο Ο Υπολογιστής μου, στον Windows Explorer, στην επιφάνεια εργασίας ή στην Γραμμή γρήγορης εκκίνησης αλλάζουν τυχαία.
Βρείτε άλλες λύσεις επιδιόρθωσης...
Επισκεφθείτε το κέντρο λύσεων για να βρείτε περισσότερες λύσεις στα συνήθη προβλήματα
Microsoft Fix it
Οδηγίες για εκτέλεση
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Άμεση εκτέλεση παρακάτω
  • Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα
Άμεση εκτέλεση
error
Λυπούμαστε, αλλά το λειτουργικό σας σύστημα δεν υποστηρίζεται από το Microsoft Fix it προς το παρόν.