Središče za rešitve za SharePoint Designer

Najpomembnejši viri

Najpomembnejši viri

Opis servisnega paketa SP1 za SharePoint Designer 2010
Servisni paket SP1 za Microsoft SharePoint Designer 2010 zagotavlja najnovejše posodobitve za SharePoint Designer 2010.

Spletna stran programa SharePoint Designer na spletnem mestu Office Online
Poiščite informacije o izdelku, preskusni različici programske opreme in možnostih nakupa, članke s pomočjo in nasveti ter druge dodatne informacije.

Vodniki za izdelke sistema Office 2010 (angl.)
V vodnikih za izdelke sistema Office 2010 najdete kratek pregled novosti v svojih priljubljenih programih sistema Microsoft Office in podroben opis prednosti, ki jih zagotavljajo vsi programi sistema Office 2010, zbirka programov Office Online in sistem Office Mobile 2010.

Predloge programov za Windows SharePoint Services 3.0 (angl.)
Predloge programov primeri po meri, ki so pripravljeni za uporabo in prilagojeni potrebam ter zahtevam določenih poslovnih procesov ali nizom opravil v organizacijah poljubne velikosti. Združljivi so s programom Office SharePoint Designer, kar še dodatno poenostavi prilagajanje.

Strokovnjaki za IT: Obiščite središče za posodobitve za Microsoft Office, strežnike Office Server in sorodne izdelke (angl.)
Na enem mestu poiščite in upravljajte posodobitve za Office, Forms Server, Groove Server, PerformancePoint Server, Project Portfolio Server, Project Server, Search Server, SharePoint Server in Windows SharePoint Services.

Strokovnjaki za IT: SharePoint TechCenter na spletnem mestu TechNet (angl.)
Spletna stran SharePoint TechCenter e primarni vir za računalniške strokovnjake, kjer so povezave do tehničnih virov, vključno s članki, spletnimi oddajami, videoposnetki, spletnimi dnevniki in forumi skupnosti.

Razvijalci: Središče za razvijalce SharePointa na spletnem mestu MSDN (angl.)
Središče za razvijalce SharePointa je primarni vir za razvijalce, ki iščejo vire pomoči za ustvarjanje in upravljanje rešitev za SharePoint.

Možnosti podpore

Samopodpora

Iskanje po zbirki znanja
V Microsoftovi zbirki znanja poiščite tehnične rešitve pogostih težav, ki jih želite odpraviti.

Vodniki za izdelke sistema Office 2010 (angl.)
V vodnikih za izdelke sistema Office 2010 najdete kratek pregled novosti v svojih priljubljenih programih sistema Microsoft Office in podroben opis prednosti, ki jih zagotavljajo vsi programi sistema Office 2010, zbirka programov Office Online in sistem Office Mobile 2010.

Vprašajte skupnost

Spletni dnevnik »SharePoint za končne uporabnike« (angl.)
Ta spletni dnevnik oblikujejo, pišejo in v njem objavljajo pisci, ki vam zagotavljajo vsebino za SharePoint na spletnem mestu Office Online.

Forumi SharePointovih izdelkov in tehnologij (angl.)
V forumih uporabnikov SharePointa najdete obsežen nabor razprav, ki zajemajo številne vidike SharePointovih izdelkov in tehnologij.

Stik z Microsoftovim strokovnjakom za podporo

Obrnite se na Microsoftovega strokovnjaka za podporo prek e-pošte, klepeta ali telefona.

Življenjski cikel podpore

Oglejte si informacije o življenjskem ciklu podpore

Pravilnik o življenjskem ciklu Microsoftove podpore
Obiščite stran s pravilnikom o življenjskem ciklu podpore, kjer najdete Microsoftova navodila za podporo za izdelke od trenutka, ko je na voljo, do konca življenjskega cikla izdelka.

Datumi, povezani z življenjskim ciklom podpore za SharePoint Designer
Oglejte si končne datume življenjskega cikla podpore za SharePoint Designer.

Zadnja posodobitev : 4. april 2014