Bing-kartat-sovelluksen yritystuki

Hanki ohjeita ja tukea Bing-kartat-sovelluksen yrityskäyttöön. Tarjolla on linkkejä teknisiin artikkeleihin, tietoja eri tukivaihtoehdoista, blogeja sekä käyttöohjeita.

Tärkeimmät resurssit

Tärkeimmät resurssit

Bing-kartat-sovelluksen sivu
Bing-kartat-käyttöympäristö tarjoaa sovelluksille useita erilaisia ohjelmointirajapintoja, muun muassa AJAX-ohjausobjektin, Windows-kaupan sovellusten ohjausobjektin, WPF-ohjausobjektin, REST-palvelut sekä paikkatietopalvelut. Alla olevien tietojen ja MSDN:n (englanninkielinen sisältö) avulla voit määrittää, mikä ohjelmointirajapinta soveltuu parhaiten tarpeisiisi.

Bing-kartat sovelluksen tilikeskus (englanninkielinen sisältö)
Bing-kartat-tilin avulla voit luoda Bing-kartat-sovelluksen avaimia, joita käytetään Bing-kartat-ohjelmointirajapintojen kanssa. Voit myös luoda ja hallita tietolähteitä, jotka sisältävät paikkatietoja. Lisätietoja

Bing-kartat-kehittäjien resurssit

  • Bing Maps -ohjelmointirajapinnat
  • Bing Maps -ohjeissa on tietoja ohjelmointirajapinnoista, joita Bing Mapsissa käytetään. Bing Maps on verkossa toimiva karttapalvelu, jossa käyttäjät voivat etsiä, tutkia, suunnitella ja jakaa tietoja erilaisista paikoista. Perinteisiä tiekarttoja, nimikoituja ilmakuvanäkymiä, pienestä kulmasta otettuja suuren tarkkuuden ilmavalokuvia ja käyttäjän lähellä olevien paikkojen hakuja hyödyntävä Bing Maps antaa sovelluskehittäjille ainutlaatuisia mahdollisuuksia lisätä WWW-sovelluksiinsa sekä paikkatieto- että paikallishakutoimintoja. Lisätietoja Bing Maps -ohjelmointirajapinnoista (englanninkielinen sisältö)
  • Vuorovaikutteinen AJAX SDK -paketti
  • SDK-paketin viiteohjeiden lisäksi vuorovaikutteinen AJAX v7 SDK -paketti sisältää ominaisuusmalleja ja koodikatkelmia JavaScript-sovelluskehitystä varten. Lisätietoja vuorovaikutteisesta AJAX SDK -paketista

Yhteisö

Yhteisö

Ole yhteydessä muihin käyttäjiin ja kehittäjiin MSDN-keskustelupalstoilla, joista voit etsiä myös vastauksia teknisiin kysymyksiin.

Bing-kartat-kehittäjien keskustelupalstat (englanninkielinen sisältö)
Hanki ohjeita, tietoja sekä vastauksia kaikkiin Bing-kartat-sovellukseen liittyviin kysymyksiin keskustelupalstoilta.

Blogit

Lue tietoja ja uutisia kehitys- ja sisältötiimeiltä – tarjolla on muussa tietoja uusista julkaisuista ja tärkeistä muutoksista.
Bing-kartat-blogi (englanninkielinen sisältö)

Omatoimisen tuen vaihtoehdot

Omatoimisen tuen resurssit

Bing-kartat -ohjelmointirajapinnan ohjeet (englanninkielinen sisältö)
Bing-kartat-ohjelmointirajapinnat sisältävät muun muassa karttaohjausobjekteja sekä palveluita, joiden avulla voit sisällyttää Bing-kartat sovelluksiin ja verkkosivustoihin. Vuorovaikutteisten ja staattisten karttojen lisäksi ohjelmointirajapinnat mahdollistavat muiden geospatiaalisten toimintojen käytön, esimerkiksi maantieteellisten koodien, reitti- ja liikennetietojen sekä paikkatietolähteiden käytön. Tämän ansiosta voit tallentaa ja kysellä sijainteihin ja paikkoihin liittyviä paikkoja, esimerkiksi kauppojen sijainteja.

Ajax-ohjausobjektin vuorovaikutteinen ohjelmistokehityspaketti (englanninkielinen sisältö)
Ohjelmistokehityspakettiin sisältyvien ohjeiden lisäksi Interactive AJAX v7 SDK tarjoaa myös koodiesimerkkejä ja vinkkejä JavaScript-sovelluskehitykseen.

Bing-kartat-käyttöoikeuksien sivu
Bing-kartat-sovelluksen monipuolisten käyttöoikeusvaihtoehtojen joukosta löytyy varmasti sovelluksiisi ja liiketoimintaasi soveltuva versio. Kun vastaat sivun kysymyksiin, saat apua itsellesi parhaiten soveltuvan Bing-kartat-käyttöoikeuden valitsemiseen ja hankkimiseen.

Avustetun tuen vaihtoehdot

Avustetun tuen vaihtoehdot

Hanki Microsoftin teknistä tukea
Jos haluat ottaa yhteyttä Microsoftin tukiedustajaan, napsauta yllä olevaa linkkiä. Kysymme sinulta muutaman kysymyksen, joiden perusteella kartoitamme tukivaihtoehtosi. Tukivaihtoehtoja voivat olla muun muassa sähköpostituki, verkkotuki tai puhelintuki.

Viimeisin tarkistus : 5. marraskuuta 2013