Podpora za težave pri podpori storitve Zemljevidi Bing v podjetjih

Pomoč in podpora za storitev Zemljevidi Bing Maps za podjetja, ki uporabljajo platformo in storitve. Povezave do tehničnih člankov, možnosti podpore, spletnih dnevnikov in dokumentacije.

Ključni viri

Ključni viri

Domača stran platforme Zemljevidi Bing
Platforma Zemljevidi Bing ponuja več možnosti API za vaš program, med drugim kontrolnik AJAX, kontrolnik programov iz Trgovine Windows, kontrolnik WPF, storitve REST in Spatial Data Services. S spodnjimi informacijami in zbirko MSDN (angl.) ugotovite, kateri API najbolje ustreza vašim zahtevah.

Center za račune Zemljevidi Bing (angl.)
Račun Zemljevidi Bing vam omogoča, da izdelate ključe Zemljevidi Bing, ki se uporabljajo z API-ji v storitvi Zemljevidi Bing. Z računom lahko tudi izdelujete in upravljate podatkovne vire, ki vsebujejo entitete z lokacijo. Več o tem

Razvijalski viri za storitev Zemljevidi Bing

  • Programski vmesniki za Zemljevide Bing
  • V dokumentaciji za Zemljevide Bing so navedene informacije o programskih vmesnikih, ki poganjajo Zemljevide Bing – spletno kartografsko storitev, ki uporabnikom omogoča iskanje, odkrivanje in raziskovanje določenih lokacij ter pripravljanje načrtov in deljenje informacij o njih z drugimi. Storitev Zemljevidi Bing na podlagi avtokart, označenih letalskih posnetkov, visokoločljivostnih letalskih posnetkov in možnosti iskanja v bližini razvijalcem zagotavlja edinstvene priložnosti za vključevanje podatkov o lokaciji in funkcij za lokalno iskanje v spletne programe. Več o programskih vmesnikih za Zemljevide Bing (angl.)
  • Interaktivni komplet za razvoj programske opreme AJAX
  • Poleg referenčne dokumentacije v kompletu za razvoj programske opreme zagotavlja interaktivni komplet za razvoj programske opreme AJAX v7 primere in izrezke kode za razvijanje programov JavaScript. Več o interaktivnem kompletu za razvoj programske opreme AJAX

Skupnost

Skupnost

Poiščite odgovore na tehnična vprašanja prek povezave z drugimi uporabniki in razvijalci v forumih MSDN.

Forumi razvijalcev za Zemljevide Bing (angl.)
Tu so vam na voljo pomoč in informacije za vsa vprašanja v zvezi s platformo Zemljevidi Bing - zastavite vprašanje v forume Zemljevidi Bing.

Spletni dnevniki

Tu dobite informacije in objave članov inženirskih ekip in avtorjev vsebin, pa tudi informacije o izdajah in aktualnih spremembah.
Spletni dnevnik Zemljevidi Bing (angl.)

Viri za samopomoč

Viri za samopomoč

Dokumentacija API za storitev Zemljevidi Bing (angl.)
API-ji za storitev Zemljevidi Bing vključujejo kontrolnike zemljevidov in storitve, s katerimi lahko storitev Zemljevidi Bing vključite v programe in spletna mesta. Poleg interaktivnih in statičnih zemljevidov omogočajo API-ji dostop do drugih geoprostorskih funkcij, kot so geokodiranje, informacije o poti in prometu ter prostorske podatkovne vire, ki jih lahko uporabite za shranjevanje in iskanje podatkov s prostorsko komponento, na primer za iskanje trgovin.

Interaktivni SDK kontrolnika Ajax (angl.)
Poleg referenčne dokumentacije v SDK-ju zagotavlja interaktivni AJAX v7 SDK primere in izrezke kode za razvijanje programov JavaScript.

Domača stran za licenciranje storitve Zemljevidi Bing
Storitev Zemljevidi Bing ponuja različne možnosti licenciranja, ki ustrezajo vašim potrebam po programih in poslovnim zahtevam. Odgovorite na vprašanja »Help Me Decide«, s pomočjo katerih boste ugotovili, katera možnost licenciranja Zemljevidi Bing je najbolj primerna za vas in kako jo vzdržujete.

Možnosti podpore s pomočjo

Možnosti podpore s pomočjo

Dostop do Microsoftove tehnične podpore
Če želite stopiti v stik z Microsoftovim strokovnjakom za podporo, kliknite zgornjo povezavo. Odgovoriti boste morali na nekaj vprašanj, s katerimi bomo ugotovili, kakšne so vaše možnosti podpore. Te možnosti vključujejo e-pošto, spletno pošiljanje ali telefonsko podporo.

Zadnja posodobitev : 5. november 2013