OneNote 2010 - 2007 support

Het Microsoft Office OneNote 2007 en 2010 support center helpt u o.a. bij het oplossen van problemen met notitieblokken, secties en sectiegroepen

Support opties en hulpmiddelen

Technische support van Microsoft
Om contact op te nemen met een Microsoft support professional, kunt u onderstaand een keuze maken voor het product en versie waarvoor u support nodig heeft. Wij zullen u een aantal vragen stellen om te bepalen welke support opties beschikbaar zijn voor u. Support opties kunnen zijn; e-mail support, online of telefonische ondersteuning

Om te achterhalen welke versie van Office u gebruikt, klikt u op de startknop in Windows, Alle programma's. Klik de Office map en bekijk welke versie er in delijst met programmanamen staat vermeld.

Voor algemene, niet technische vragen over Microsoft producten, kunt u contact opnemen met de Microsoft klantenservice

Ondersteuning voor werk

Neem contact op met een Microsoft Support Professional door middel van uw TechNet deelname
Als een TechNet Plus deelnemer, krijgt u ondersteuning voor twee (2) complementaire incidenten en 20 procent korting op alle andere incidenten die u afneemt per telefoon. Leer meer.

Neem contact op met een Microsoft Support Professional door middel van uw MSDN deelname
Als een MSDN deelnemer, krijgt u ondersteuning tot vier (4) technische incidenten, afhankelijk van uw niveau van inschrijving. Leer meer.

Microsoft Premier Klanten
Enterprise klanten met een Premier account kunnen Microsoft Premier Online bezoeken voor probleemoplossende informatie of om een ondersteunings incident aan te maken bij een Microsoft support professional.

Microsoft Partners: Bezoek het Microsoft Partner Netwerk
Microsoft Partners krijgen onbeperkte online ondersteuning via het Microsoft Partner Netwerk.

Microsoft Pinpoint
Pinpoint helpt zakelijke klanten technologie-experts, softwaretoepassingen en professionele services vinden waarmee specifieke bedrijfsproblemen worden opgelost en doelstellingen op de lange termijn worden ondersteund.

Voor meer specifieke product gerelateerde oplossingen binnen de Office suites, kunt u het betreffende product uit de onderstaande lijst kiezen.

Veel voorkomend

Ondersteuningslifecycle

Bekijk de ondersteuningslifecycle informatie

Overzicht van het Microsoft productondersteuningslifecycle-beleid

Office ondersteuningslifecycle beleid

Om de ondersteuningslifecycle informatie van een specifieke versie van Office of OneNote te bekijken kunt u hieronder de juiste versie selecteren

OneNote

Office

Oudere versies

Selecteer uw product uit de ondersteuningslifecycle-index

Instructieartikelen - OneNote

Instructieartikelen - OneNote

Downloaddetails - OneNote

Downloaddetails - OneNote

Probleemoplossing - OneNote

Probleemoplossing - OneNote

Laatst bijgewerkt : vrijdag 4 april 2014