Как да изтрия акаунта си в GroupMe?

Отнася се за
GroupMe

Следвайте тези стъпки, за да изтриете акаунта си в GroupMe. 

Важно

  • Ако промените решението си за изтриването на акаунта си, разполагате с 48 часа, за да го активирате отново. Щракнете върху връзката в имейла за потвърждение или SMS, който ви изпратихме, или просто влезте отново в GroupMe, за да отмените изтриването на акаунта.
  • Ако не възстановите акаунта си в рамките на 48 часа, той ще бъде изтрит и не можете да си го върнете.
  1. Изберете своя снимка на профила.
  2. Докоснете бутона "Редактиране на профил" и докоснете бутона "Редактиране
  3. Изберете връзката "Изтриване на акаунта в GroupMe".
  • Ако не сте собственик на никакви групи:

    1. Появява се окончателен екран за потвърждение.
    2. Изберете Delete (Изтриване).
    3. Излезли сте от GroupMe и акаунтът ви е маркиран за изтриване.
  • Ако сте собственик на група, трябва да прехвърлите собствеността или да прекратите групата, преди да изтриете акаунта си:

    1. Изберете "Прехвърляне", след което на следващия екран изберете нов собственик от списъка с членове или изберете "Край на групата".
    2. Повторете това за всяка група, на която сте собственик. Намирате се обратно в екрана за редактиране на профил .
    3. Изберете "Изтриване на акаунт в GroupMe" отново.
    4. Въведете паролата си, за да потвърдите, че искате да изтриете акаунта си, след което изберете Продължи.
    5. Изберете Delete (Изтриване). Излезли сте от GroupMe и акаунтът ви е планиран за изтриване.

4. На екрана за потвърждение изберете "Продължи" (може първо да бъдете помолени да въведете паролата си).