Изтриване на задача или план

Изтриване на задача или план

Имате задача или план, които вече не ви трябват? Отървете се от тях!

Забележка: Искате да затворите или да архивирате план, вместо да изтривате? Това в момента не се поддържа в Planner. Имаме някои предложения как да се справим със закриването на план и ще се радваме да чуем вашите идеи. Оставете ни обратна връзка или Гласувайте за функции, които другите са предложили, на адрес Planner.uservoice.com.

Задачи

Можете да изтриете задача от таблото на плана или докато сте в подробности за задачата.

Предупреждение: Няма начин да възстановите изтрита задача. Ако случайно изтриете задача, ще трябва да я създадете отново от самото начало.

За да изтриете задача на таблото, изберете трите точки от дясната страна на картата на задачата и след това изберете Изтрий.

От таблото щракнете върху Многоточието и след това щракнете върху Изтрий.

Ако сте в подробности за задачата, изберете трите точки в горния десен ъгъл и след това изберете Изтрий.

Click'Delete ' ' от подробни данни за задача ' '

Планове

Само собствениците на плана могат да изтриват планове. Ако членовете на плана искат да премахнат членството си, могат да напуснат планове.

Всеки план принадлежи на група на Microsoft 365. Ако освен да изтриете плана, искате да изтриете групата, вижте Изтриване на група в Outlook.

Собственици на плана: Изтриване на планове

Ако сте собственикът на плана, можете да изтриете план.

  1. За да изтриете план, изберете трите точки отдясно на името на плана и след това изберете Настройки на плана.

    Изтриване на план

  2. В Настройки на планаизберете Изтрий този план.

  3. В диалоговия прозорец Изтриване на план изберете разбирам , че този план и всички негови задачи ще бъдат изтрити окончателнои след това изберете Изтрий.

Искате да излезете, без да изтривате? Ако сте собственикът на плана и искате да напуснете плана, ще трябва да подадете ролята на администратор на някого другиго , преди да можете да си тръгнете.

Важно По подразбиране изтритата Microsoft 365 група се запазва за 30 дни. Този 30-дневен период се нарича "обратимо изтриване", тъй като все още можете да възстановите групата. След 30 дни групата и свързаното с нея съдържание се изтриват окончателно и не могат да бъдат възстановени.  За да възстановите Microsoft 365 група вижте статия възстановяване на изтрита група на Microsoft 365

Членове: оставяне на планове за премахване

Ако не сте собственикът на плана, не можете да изтриете плана. Вместо това можете да оставите плана, за да го премахнете от вашия център за Planner.

За да оставите план, изберете трите точки отдясно на името на плана и след това изберете отпуск по план.

Оставете плана

Забележка:  Тази страница е преведена чрез автоматизация и може да съдържа граматически грешки и несъответствия. Нашата цел е това съдържание да ви бъде полезно. Можете ли да ни кажете дали информацията е била полезна за вас? Ето статията на английски за справка.

Разширете уменията си в Office
Преглед на обучението
Получавайте първи новите функции
Присъединете се към участниците в Office Insider

Беше ли полезна тази информация?

Благодарим ви за обратната връзка!

Благодарим ви за вашата обратна връзка. Изглежда, че ще бъде полезно да ви свържем с един от нашите агенти по поддръжката на Office.

×