Ochrana osobních údajů a dodržování předpisů

Je Microsoft Forms kompatibilní?

Microsoft Forms také od května 2018 splňuje požadavky na dodržování předpisů GDPR. Další informace najdete v sekci Žádosti subjektů údajů Microsoftu 365 v rámci Obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Jaký je stav v oblasti ochrany osobních údajů? Uplatňuje se ochrana podle zákonů FERPA a BAA?

Microsoft Forms splňuje standardy ochrany podle zákonůFERPA a BAA.

Jak zabráním tomu, aby byl můj formulář označen příznakem útoku phishing?

Nežádejte o citlivé osobní údaje, jako jsou hesla.

Office 365 Education a Microsoft 365 Apps pro firmy uživatelé by měli vytvářet formuláře v souladu s podmínkami, které vaše organizace používá s Microsoft. Pokud chcete aktualizovat heslo, předvolbu kontaktu nebo zobrazit prohlášení organizace o zásadách ochrany osobních údajů, přejděte na nový portál Můj účet a přihlaste se. 

Microsoft osobní účet (Hotmail, Live nebo Outlook.com ) by uživatelé měli vytvářet formuláře v souladu s Podmínkami použití společnosti Microsoft.

Jak nahlásit porušení, které vidím ve formuláři?

Pokud dostanete formulář, který shromažďuje anonymní odpovědi, a domníváte se, že se formulář pokouší o škodlivé shromažďování informací o uživatelech, klikněte na odkaz Nahlásit zneužití v dolní části formuláře. Vyberte možnost útoku phishing a pokud chcete, zadejte komentáře. Po dokončení klikněte na Odeslat.

Co se stane, když nahlásit formulář?

ProOffice 365 Education a Microsoft 365 Apps pro firmy, kteří hlásí formulář, se formulář s příznakem phishing promění v interní formulář a k formuláři budou mít přístup jenom interní zaměstnanci společnosti. Enterprise správci budou upozorněni na stav a akci.

UMicrosoft (Hotmail, Live nebo Outlook.com ) uživatelů, kteří nahlásí formulář, se formulář s příznakem útoku phishing se zkrátí. Vlastník formuláře nebude mít přístup k formuláři, odkaz na formulář nebude přístupný a budoucí respondenti nebudou moct odkaz na formulář otevřít.

Jaký druh formuláře se může nahlásit a co klasifikuje jako phishing?

Tlačítko Nahlásit zneužití umožňuje respondentovi nahlásit formulář podezřelý ze škodlivého shromažďování informací o uživateli. Obecně platí, že je možné vykazovat všechny formuláře pro spotřebitele a "veřejné" podnikové formuláře.

UMicrosoft osobního účtu (Hotmail, Live nebo Outlook.com ) budou všechny formuláře obsahovat tlačítko Nahlásit zneužití na stránce odpovědi.

ProOffice 365 Education a Microsoft 365 Apps pro firmy uživatelů budou na stránce odpovědi obsahovat jenom "veřejné" formuláře.

Poznámka: Pokud chcete, aby byl formulář "veřejný", vybere vlastník formuláře další nastavení formuláře Tlačítko Další možnosti > Nastavení > Kdo může tento formulář vyplnit> reagovat mohou jenom lidé v organizaci.

Potřebujete další pomoc?

Rozšiřte své dovednosti s Office
Projít školení
Získejte nové funkce jako první
Připojte se k účastníkům programu Office Insiders

Byly tyto informace užitečné?

×