Slette en opgave eller plan

Slette en opgave eller plan

Har du en opgave eller plan, du ikke længere har brug for? Fjern den!

Bemærk!: Vil du lukke eller arkivere en plan i stedet for at slette den? Dette understøttes ikke i øjeblikket i Planner. Vi har nogle forslag til at håndtere lukning af en plan, og vi vil gerne høre dine ideer. Du kan sende os din feedback eller stemme på funktioner, som andre har foreslået, planner.uservoice.com.

Opgaver

Du kan slette en opgave fra planens tavle, eller mens du er i detaljerne for en opgave.

Advarsel!: Det er ikke muligt at gendanne en slettet opgave. Hvis du ved et uheld kommer til at slette en opgave, skal du oprette den igen forfra.

Hvis du vil slette en opgave på tavlen, skal du markere de tre prik i højre side af opgavekortet og derefter vælge Slet.

Klik på ellipserne på tavlen, og klik derefter på Slet

Hvis du er i opgavens detaljer, skal du markere de tre prik øverst til højre og derefter vælge Slet.

Klik på Slet' i en opgaves oplysninger

Planer

Kun planejere kan slette planer. Hvis medlemmer af en plan vil fjerne deres medlemskab, kan de forlade planer.

Hver plan tilhører en Microsoft 365-gruppe. Hvis du ud over at slette planen, vil du slette gruppen, skal du se Slet en gruppe i Outlook.

Planejere: Slet planer

Hvis du er ejeren af planen, kan du slette en plan.

  1. Hvis du vil slette en plan, skal du markere de tre prik til højre for plannavnet og derefter vælge Planindstillinger.

    Slet en plan

  2. I Indstillinger for planskal du vælge Slet denne plan.

  3. I dialogboksen Slet plan skal du vælge Jeg forstår,at denne plan og alle dens opgaver vil blive slettet permanent og derefter vælge Slet.

Vil du afslutte uden at slette? Hvis du er ejeren af planen, og du vil forlade planen, skal du overlade din rolle som gruppeejer til en anden, før du kan forlade planen.

Vigtigt! En slettet gruppe bevares Microsoft 365 som standard i 30 dage. Denne 30-dages periode kaldes "blød-sletning", fordi du stadig kan gendanne gruppen. Efter 30 dage slettes gruppen og tilknyttet indhold permanent og kan ikke gendannes.  Hvis du vil gendanne Microsoft 365 gruppe, skal du se artiklen Gendan en slettet Microsoft 365-gruppe

Medlemmer: Forlade planer for at fjerne dem

Hvis du ikke er ejeren af planen, kan du ikke slette planen. I stedet kan du forlade planen for at fjerne den fra Planner-hub.

Hvis du vil forlade en plan, skal du markere de tre prik til højre for plannavnet og derefter vælge Forlad plan.

Forlad planen

Har du brug for mere hjælp?

Udvid dine Office-færdigheder
Gå på opdagelse i kurser
Få nye funktioner først
Bliv Office Insider

Var disse oplysninger nyttige?

Tak for din feedback!

Tak for din feedback! Det lyder, som om det vil kunne hjælpe, hvis du bliver sat i forbindelse med en af vores Office-supportteknikere.

×