Hvis du har en delt notesbog på OneDrive, og du ikke vil have andre til at se eller redigere den længere, kan du beholde notesbogen på OneDrive og ændre indstillingerne for deling.

Du kan forhindre en bestemt person i at se eller redigere din notesbog ved at ændre Delt med-tilladelserne.

  1. Hvis du bruger en OneNote 2016, skal du vælge Filer > Del > Del med andre.

    Hvis du bruger en OneNote 2013, skal du vælge Filer >Del >Inviter personer.

  2. Højreklik på personens navn under Delt med.

  3. Vælg mellem at fjerne brugeren helt eller ændre vedkommendes tilladelser.

    Skærmbillede af indstillingerne for at stoppe deling i OneNote 2016.

Tip!:  Du kan forhindre en bestemt person i fortsat at redigere din notesbog, men stadig lade personen åbne den, ved at ændre personens tilladelser fra Må redigere til Må se.

Deaktivere et delingslink

Hvis du delte din notesbog ved hjælp af et link, kan du forhindre linket i at virke, så der ikke er nogen, der kan se eller redigere din notesbog. Når du deaktiverer et link, vil de personer, der klikker på det, få en meddelelse om, at linket muligvis er blevet slettet eller er udløbet, eller at de ikke har tilladelse til at se det.

  1. Klik på Fil > Del > Få et delingslink.

  2. Klik på Deaktiver linkud for Vis link eller Rediger link.

    Skærmbillede af, hvordan du deaktiverer et link i OneNote 2016.

Bemærk!:  Hvis knappen Opret link er synlig, men der ikke er noget link, har du enten ikke oprettet linket til notesbogen eller du har allerede deaktiveret det.

Har du brug for mere hjælp?

Udvid dine færdigheder
Gå på opdagelse i kurser
Få nye funktioner først
Deltag i Microsoft Office Insiders

Var disse oplysninger nyttige?

Hvor tilfreds er du med kvaliteten af sproget?
Hvad påvirkede din oplevelse?

Tak for din feedback!

×