Synkroniser notesbøger manuelt

Automatisk synkronisering af delte notesbøger er slået til som standard. Hvis du ikke vil have, at andre skal se de ændringer, du foretager i delte notesbøger, før du er færdig med at redigere dem (f.eks. mens du stadig kontrollerer fakta), kan du deaktivere automatisk synkronisering midlertidigt og slå det til igen på et senere tidspunkt.

Slå automatisk synkronisering af notesbøger fra

  1. Hvis du vil synkronisere manuelt, skal du klikke >Vis synkroniseringsstatus.

  2. I dialogboksen Synkronisering af delte notesbøger skal du klikke på Synkroniser manuelt.

    Vigtigt!: Når du arbejder offline, vil OneNote ikke længere forsøge at synkronisere eventuelle ændringer i notesbøger, du foretager på computeren, også selvom du afslutter og genstarter OneNote på et senere tidspunkt. Ingen andre kan se dine ændringer i notesbøgerne, før du slår den automatiske synkroniseringsfunktion til notesbog til igen.

Slå automatisk synkronisering af notesbøger til igen

  1. Hvis du vil gendanne automatisk synkronisering, skal du klikke >Vis synkroniseringsstatus.

  2. I dialogboksen Synkronisering af delte notesbøger skal du klikke på Synkroniser automatisk, når der er ændringer,og derefter skal du klikke på Synkroniser alle.

  3. Klik på Luk, når synkroniseringen er færdig.

Slå automatisk synkronisering af notesbøger fra

  1. Hvis du vil arbejde offline, skal du klikke >Vis synkroniseringsstatus.

  2. Klik på Arbejd offline i dialogboksen Synkronisering af delte notesbøger.

    Vigtigt!: Når du arbejder offline, vil OneNote ikke længere forsøge at synkronisere eventuelle ændringer i notesbøger, du foretager på computeren, også selvom du afslutter og genstarter OneNote på et senere tidspunkt. Ingen andre kan se dine ændringer i notesbøgerne, før du slår den automatiske synkroniseringsfunktion til notesbog til igen.

Slå automatisk synkronisering af notesbøger til igen

  1. Hvis du vil gendanne automatisk synkronisering, skal du klikke >Vis synkroniseringsstatus.

  2. I dialogboksen Synkronisering af delte notesbøger skal du klikke på Synkroniser automatisk, når der er ændringer,og derefter skal du klikke på Synkroniser alle.

  3. Klik på Luk, når synkroniseringen er færdig.

Slå automatisk synkronisering af notesbøger fra

  1. Åbn den delte notesbog, hvor du vil deaktivere automatisk synkronisering mellem din computer og den delte notesbogfil.

  2. Peg på Synkroniser i menuen Filer,og klik derefter på Arbejd offline.

    Vigtigt!: Når du arbejder offline, vil OneNote ikke længere forsøge at synkronisere eventuelle ændringer i notesbøger, du foretager på computeren, også selvom du afslutter og genstarter OneNote på et senere tidspunkt. Ingen andre kan se dine ændringer i notesbøgerne, før du slår den automatiske synkroniseringsfunktion til notesbog til igen.

Slå automatisk synkronisering af notesbøger til igen

  1. Åbn den delte notesbog, du vil aktivere automatisk synkronisering mellem din computer og den delte notesbogsfil for.

  2. Peg på Synkroniser i menuen Filer, ogklik derefter på Synkroniseringsstatus for notesbog.

  3. I dialogboksen Synkronisering af delte notesbøger skal du klikke på Synkroniser automatisk, når der er ændringer,og derefter skal du klikke på Synkroniser nu.

  4. Klik på Luk, når synkronisering af notesbøger er færdig.

Har du brug for mere hjælp?

Udvid dine Office-færdigheder
Gå på opdagelse i kurser
Få nye funktioner først
Bliv Office Insider

Var disse oplysninger nyttige?

×