XCLN: A Group Name Is Missing from the OWA "Find Names" Results Dialog Box

This article was previously published under Q318708
This article has been archived. It is offered "as is" and will no longer be updated.
If you perform a "Find Names" procedure in the Exchange 2000 version of Microsoft Outlook Web Access (OWA), a mail-enabled group with a name that begins with an ampersand (&) may be missing from the results.

If you create a new message in OWA, click To, and then perform a Find Names procedure for "&", the group name may not be displayed. However, if you scroll through the Find Name results pane, you may be able to select the group name and add it.

NOTE: The group appears blank.

If you create a user with a name that begins with an ampersand, that user experiences the same problem.
To resolve this problem, obtain the latest service pack for Microsoft Exchange 2000 Server. For additional information, click the following article number to view the article in theMicrosoft Knowledge Base:
301378 XGEN: How to Obtain the Latest Exchange 2000 Server Service Pack
The English version of this fix has the following file attributes or later:

Component: OWA

File nameVersion

NOTE: Because of file dependencies, this update requires Microsoft Exchange 2000 Server Service Pack 2.
Microsoft has confirmed that this is a problem in Microsoft Exchange 2000 Server. This problem was first corrected in Microsoft Exchange 2000 Server Service Pack 3.

Article ID: 318708 - Last Review: 10/24/2013 10:08:12 - Revision: 1.3

  • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
  • kbnosurvey kbarchive kbbug kbexchange2000presp3fix kbexchange2000sp3fix kbfix KB318708