Käyttäjäprofiileja saattaa olla poistettu, kun Windows Vista- tai Windows Server 2008 -tietokone on käynnistetty uudelleen

Tässä artikkelissa käsitellään Microsoft-tuotteen beetaversiota. Tämän artikkelin tiedot koskevat nykytilannetta, ja niihin voidaan tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

Tälle beetatuotteelle ei ole muodollista Microsoft-tukea. Lisätietoja beetaversion tuesta saat beetatuotetiedostojen mukana tulleista ohjeista tai mahdollisesti verkko-osoitteesta, josta latasit version.

JOHDANTO

Tässä artikkelissa kerrotaan, että käyttäjäprofiileja saattaa olla poistettu, kun Windows Vista- tai Windows Server 2008 -tietokone on käynnistetty uudelleen. Tämä ongelma aiheutuu ryhmäkäytäntöasetuksesta, joka on on käytettävissä vain Windows Vistassa.

Enemmän tietoa

Poista ennalta määritettyä aikaa vanhemmat käyttäjäprofiilit järjestelmän uudelleenkäynnistyksen yhteydessä -ryhmäkäytäntö on Windows Vistan uusi ryhmäkäytäntö. Kun määrität tämän ryhmäkäytäntöasetuksen ja käynnistät tietokoneen sitten uudelleen, ryhmäkäytäntö saattaa poistaa käyttäjäprofiilit.

Voit tarkastella Poista ennalta määritettyä aikaa vanhemmat käyttäjäprofiilit järjestelmän uudelleenkäynnistyksen yhteydessä -ryhmäkäytännön asetusta Windows Vistassa paikallisen ryhmäkäytäntöeditorin avulla seuraavasti:
  1. Napsauta Käynnistä-painikettaKäynnistä-painike , kirjoita Aloita haku -ruutuun gpedit.msc ja valitse sitten Ohjelmat-luettelossa gpedit.


    Käyttäjätilien valvonnan käyttöoikeus Jos sinua kehotetaan antamaan järjestelmänvalvojan salasana tai vahvistamaan toiminto, kirjoita salasana tai valitse Jatka.
  2. Laajenna Tietokoneasetukset-kohdassa Hallintamallit ja Järjestelmä. Valitse sitten Käyttäjäprofiilit.
  3. Kaksoisnapsauta tietoruudussa Poista ennalta määritettyä aikaa vanhemmat käyttäjäprofiilit järjestelmän uudelleenkäynnistyksen yhteydessä.
Huomautus Voit ottaa tämän ryhmäkäytännön käyttöön myös toimialueen ohjauskoneessa tai organisaatioyksikössä käyttämällä Active Directory -toimialueen palveluita (AD DS).


Kun olet ottanut tämän ryhmäkäytännön käyttöön, se ottaa Käyttäjäprofiilit-palvelun käyttöön. Kun käynnistät tietokoneen uudelleen ja kirjaudut sitten tietokoneeseen käyttäjätilillä, joka on järjestelmänvalvojien ryhmän jäsen, Käyttäjäprofiilit-palvelu poistaa käyttäjäprofiilit, joita ei ole käytetty määritetyn ajan kuluessa.

Huomautus Yksi päivä tarkoittaa 24 tuntia sen jälkeen, kun käyttäjäprofiilia käytettiin viimeksi.

Jos poistat tämän käytäntöasetuksen käytöstä tai et määritä sitä, Käyttäjäprofiilit-palvelu ei poista käyttäjäprofiileja automaattisesti, kun käynnistät tietokoneen uudelleen.
Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 940017 – Viimeisin tarkistus: 22.4.2008 – Versio: 1

Palaute