Tevékenység vagy terv törlése

Tevékenység vagy terv törlése

Nincs többé szüksége egy tevékenységre vagy tervre? Szabaduljon meg tőle.

Megjegyzés: Törölni szeretné a csomagot vagy törölni szeretné őket a törlés helyett? Ez jelenleg nem támogatott a Plannerben. Van néhány Javaslatunk arra, hogy hogyan kezelje a terv lezárását, és örömmel halljuk az ötleteidet. Küldje el visszajelzését, vagy szavazzon a mások által javasolt szolgáltatásokra a Planner.uservoice.comcímen.

Feladatok

Törölheti a feladatot a terv táblájában vagy a tevékenység részleteiben.

Figyelmeztetés: A törölt tevékenységek helyreállítására nincs lehetőség. Ha véletlenül töröl egy tevékenységet, újból létre kell hoznia.

Ha törölni szeretne egy tevékenységet a táblán, jelölje ki a névjegykártya jobb oldalán található három pontot, majd válassza a Törléslehetőséget.

A táblán kattintson a három pontra, majd a Törlés parancsra.

Ha a tevékenység részletei között tartózkodik, válassza a jobb felső sarokban található három pontot, majd válassza a Törlésparancsot.

Click'Delete a tevékenység részleteiből

Tervek

A terveknek csak a tulajdonosai törölhetnek csomagokat. Ha a terv tagjai el szeretnék távolítani a tagságát, akkor kihagyhatják a terveket.

Minden csomag a Microsoft 365 csoportjábatartozik. Ha a csomag törlésén kívül törölni szeretné a csoportot, tanulmányozza a csoport törlése az Outlookbancímű témakört.

A terv tulajdonosai: a tervek törlése

Ha Ön a terv tulajdonosa, törölheti a tervet.

  1. Ha törölni szeretne egy tervet, válassza a terv neve melletti három pontot, majd válassza a terv beállításailehetőséget.

    Terv törlése

  2. A terv beállításaicsoportban válassza a terv törléselehetőséget.

  3. A terv törlése párbeszédpanelen jelölje be a megértettem, hogy ez a csomag és annak minden feladata véglegesen törlődik, majd válassza a Törléslehetőséget.

Szeretne kilépni a tervből annak törlése nélkül? Ha Ön a terv tulajdonosa, és el szeretné hagyni a csomagot, a kilépés előtt meg kell adni a rendszergazdai szerepkört valaki másnak .

Fontos Alapértelmezés szerint a törölt Microsoft 365-csoport 30 napig tart. Ezt a 30 napos időszakot a „helyreállítható törlés” időszakának nevezzük, mert a csoport még visszaállítható. 30 nap elteltével a csoport és a hozzá tartozó tartalom véglegesen törlődik, többé nem állítható vissza.  Microsoft 365 csoport visszaállításáról a törölt Microsoft 365-csoport visszaállítása című témakörben talál további tájékoztatást.

Tagok: Tervek eltávolítása kilépéssel

Ha nem a terv tulajdonosa, a csomagot nem tudja törölni. Ehelyett lépjen ki a tervből, ha el szeretné távolítani a Planner-központból.

Ha ki szeretne lépni egy tervből, jelölje ki a terv nevétől jobbra lévő három pontot, majd válassza a Kilépés a tervbőllehetőséget.

Kilépés a tervből

Megjegyzés:  Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani hibákat és pontatlanságokat tartalmazhat. A célunk az, hogy ezek a tartalmak felhasználóink hasznára váljanak. Hasznos volt ez az információ az Ön számára? Itt találja az eredeti angol nyelvű cikket.

Office-jártasság bővítése
Oktatóanyagok megismerése
Új szolgáltatások listájának lekérése
Részvétel az Office Insider programban

Hasznos volt az információ?

Köszönjük a visszajelzését!

Köszönjük visszajelzését. Jobbnak látjuk, ha az Office egyik támogatási szakemberéhez irányítjuk.

×