Min Outlook.com-gruppen utløper, nå hva?

Hvis den siste eieren forlater en Outlook.com-gruppe, blir gruppen slettet 30 dager senere, og alle meldingene og annet innhold i gruppen blir borte.

Hvis du er koblet til gruppen med Microsoft-kontoen din – Outlook.com, Hotmail.com eller Live.com, vil du få muligheten til å eksportere samtaler, filer og annen gruppe innhold før gruppen utløper, hvis du vil.

Viktig!: Hvis du vil beholde innholdet, eksporterer du det ved et spørsmål. Når gruppen har utløpt, kan ikke innholdet gjenopprettes.

Hvis du vil eksportere data fra gruppen, kan du se Hvordan eksporterer jeg innhold fra en Outlook.com-gruppe?

Hvis du er koblet til gruppen med en annen konto enn Microsoft, vil du ganske enkelt slutte å motta meldinger fra gruppen når den utløper. Du har ikke muligheten til å eksportere gruppe innhold direkte, men du kan kanskje nå ut til en av medlemmene som har en Microsoft-konto og spørre om de kan eksportere innholdet og dele det med deg.

Se også

Lær mer om Outlook.com groups

Redigere eller slette en Outlook.com-gruppe

Trenger du mer hjelp?

Bli bedre på Office
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Office Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen! Det høres ut som det kan være lurt å sette deg i kontakt med én av våre Office-kundestøtteagenter.

×