Automatisk synkronisering av delte notatblokker er aktivert som standard. Hvis du ikke vil at andre skal se endringene du gjør i delte notatblokker før du er ferdig med å redigere dem (for eksempel mens du fremdeles kontrollerer fakta), kan du midlertidig deaktivere automatisk synkronisering og aktivere den på nytt senere.

Slå av automatisk notatblokksynkronisering

  1. Hvis du vil synkronisere manuelt, klikker du Fil >Vis synkroniseringsstatus.

  2. Klikk Synkroniser manuelt i dialogboksen Synkronisering av delt notatblokk.

    Viktig!: Når du arbeider frakoblet, prøver ikke OneNote lenger å synkronisere eventuelle notatblokkendringer du gjør på datamaskinen, selv om du avslutter og starter OneNote på nytt senere. Ingen andre kan se endringene i notatblokkene før du aktiverer funksjonen for automatisk notatblokksynkronisering på nytt.

Aktivere automatisk notatblokksynkronisering på nytt

  1. Hvis du vil gjenopprette automatisk synkronisering, klikker du Fil >Vis synkroniseringsstatus.

  2. Klikk Synkroniser automatisk når det er endringer i dialogboksen Synkronisering av delt notatblokk,og klikk deretter Synkroniser alle.

  3. Klikk Lukk når synkroniseringen er fullført.

Slå av automatisk notatblokksynkronisering

  1. Hvis du vil arbeide frakoblet, klikker du Fil >Vis synkroniseringsstatus.

  2. Klikk Arbeid frakoblet i dialogboksen Synkronisering av delt notatblokk.

    Viktig!: Når du arbeider frakoblet, prøver ikke OneNote lenger å synkronisere eventuelle notatblokkendringer du gjør på datamaskinen, selv om du avslutter og starter OneNote på nytt senere. Ingen andre kan se endringene i notatblokkene før du aktiverer funksjonen for automatisk notatblokksynkronisering på nytt.

Aktivere automatisk notatblokksynkronisering på nytt

  1. Hvis du vil gjenopprette automatisk synkronisering, klikker du Fil >Vis synkroniseringsstatus.

  2. Klikk Synkroniser automatisk når det er endringer i dialogboksen Synkronisering av delt notatblokk,og klikk deretter Synkroniser alle.

  3. Klikk Lukk når synkroniseringen er fullført.

Slå av automatisk notatblokksynkronisering

  1. Åpne den delte notatblokken der du vil deaktivere automatisk synkronisering mellom datamaskinen og den delte notatblokkfilen.

  2. Pek på Synkroniser på Fil-menyen, og klikk deretter Arbeid frakoblet.

    Viktig!: Når du arbeider frakoblet, prøver ikke OneNote lenger å synkronisere eventuelle notatblokkendringer du gjør på datamaskinen, selv om du avslutter og starter OneNote på nytt senere. Ingen andre kan se endringene i notatblokkene før du aktiverer funksjonen for automatisk notatblokksynkronisering på nytt.

Aktivere automatisk notatblokksynkronisering på nytt

  1. Åpne den delte notatblokken der du vil aktivere automatisk synkronisering mellom datamaskinen og den delte notatblokkfilen.

  2. Pek på Synkroniser på Fil-menyen, og klikk deretter Synkroniseringsstatus for notatblokk.

  3. Klikk Synkroniser automatisk når det er endringer i dialogboksen Synkronisering av delt notatblokk,og klikk deretter Synkroniser nå.

  4. Klikk Lukk når notatblokksynkroniseringen er fullført.

Trenger du mer hjelp?

Utvid ferdighetene dine
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Microsoft Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Hvor fornøyd er du med kvaliteten på oversettelsen?
Hva påvirket opplevelsen din?

Takk for tilbakemeldingen!

×