Tilbakestille Microsoft OneNote mellom brukere på en delt iPad eller iPhone

Hvis du bruker Microsoft OneNote på en iPad eller iPhone som deles mellom flere brukere, kan du raskt tilbakestille OneNote før du logger på med din egen konto.

Obs!: Denne dokumentasjonen gjelder for Microsoft OneNote for iPad eller iPhone. Vi anbefaler at du holder enheten oppdatert med den nyeste versjonen av Apple iOS. Hvis du vil ha mer informasjon, se Oppdatere iOS-programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch.

iPad

Gjør følgende:

  1. Hvis OneNote kjører på den delte iPad-en, kan du tvinge appen til å lukke seg ved å dobbelttrykke Hjem-knappen på iPad og deretter sveipe opp på forhåndsvisningen av OneNote-appen.

    (Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Tvinge lukking av en app i iOS.)

  2. Trykk Innstillinger-appen på iPad.

  3. Sveip ned til den alfabetiske listen over installerte apper i ruten til venstre, og trykk deretter OneNote-ikonet.

  4. I OneNote-alternativene på høyre side under overskriften Tilbakestill, trykker du Tilbakestill OneNote.

  5. I alternativene for Tilbakestill OneNote som du finner på høyre side, trykker du for å aktivere alternativet Slett alle notatblokker, og deretter trykker du for å aktivere alternativet Slett påloggingsinformasjonen.

    Obs!: Husk at hvis du sletter alle notat blokker, fjernes bare frakoblede notat blokker. Endringer som ikke er synkronisert, går tapt. Notat blokker på serveren vil ikke bli slettet.

  6. Start OneNote på nytt, og trykk deretter Logg på for å logge på med din egen kontolegitimasjon.

iPhone

Gjør følgende:

  1. Hvis OneNote kjører på den delte iPhone-en, kan du tvinge appen til å lukke ved å dobbeltklikke hjem -knappen på iPhone, og deretter sveipe opp på forhånds visningen av OneNote -appen.

    (Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Tvinge lukking av en app i iOS.)

  2. Trykk Innstillinger -appen på iPhone.

  3. Sveip ned til den alfabetiske listen over installerte apper, og trykk deretter OneNote -ikonet.

  4. Trykk Tilbakestill OneNoteunder Tilbakestill overskrift i OneNote -alternativene.

  5. I Tilbakestill OneNote -alternativene trykker du for å aktivere alternativet Slett alle notat blokker , og deretter trykker du for å aktivere alternativet Slett påloggings legitimasjon .

    Obs!: Husk at hvis du sletter alle notat blokker, fjernes bare frakoblede notat blokker. Endringer som ikke er synkronisert, går tapt. Notat blokker på serveren vil ikke bli slettet.

  6. Start OneNote på nytt, og trykk deretter Logg på for å logge på med din egen kontolegitimasjon.

Obs!:  Denne siden er oversatt gjennom automatisering og kan inneholde grammatiske feil eller unøyaktigheter. Formålet vårt er at innholdet skal være nyttig for deg. Kan du fortelle oss om informasjonen var nyttig? Her er den engelske artikkelen for referanse.

Se også

Logge på Microsoft OneNote

Bli bedre på Office
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Office Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen! Det høres ut som det kan være lurt å sette deg i kontakt med én av våre Office-kundestøtteagenter.

×