Automatische synchronisatie van gedeelde notitieblokken is standaard ingeschakeld. Als u niet wilt dat anderen de wijzigingen zien die u aankomt in gedeelde notitieblokken totdat u klaar bent met bewerken (bijvoorbeeld terwijl u nog steeds feiten controleert), kunt u de automatische synchronisatie tijdelijk uitschakelen en deze op een later tijdstip weer in- en uitschakelen.

Automatische synchronisatie van notitieblokken uitschakelen

  1. Als u handmatig wilt synchroniseren, klikt u op Bestand >Synchronisatiestatus weergeven.

  2. Klik in het dialoogvenster Synchronisatie van gedeeld notitieblok op Handmatig synchroniseren.

    Belangrijk: Wanneer u offline werkt, OneNote u geen notitieblokwijzigingen meer synchroniseren die u op uw computer aan brengen, zelfs als u de wijzigingen op een later tijdstip OneNote en opnieuw start. Niemand anders kan uw wijzigingen in de notitieblokken zien totdat u de functie automatische synchronisatie van notitieblok weer in hebt.

Automatische notitiebloksynchronisatie weer in- en uit-

  1. Als u automatische synchronisatie wilt herstellen, klikt u op Bestand >Synchronisatiestatus weergeven.

  2. Klik in het dialoogvenster Synchronisatie van gedeeld notitieblok op Automatisch synchroniseren wanneer er wijzigingen zijn en klik vervolgens op Alles synchroniseren.

  3. Klik op Sluiten wanneer de synchronisatie is voltooid.

Automatische synchronisatie van notitieblokken uitschakelen

  1. Als u offline wilt werken, klikt u op Bestand >Synchronisatiestatus weergeven.

  2. Klik in het dialoogvenster Synchronisatie van gedeeld notitieblok op Offline werken.

    Belangrijk: Wanneer u offline werkt, OneNote u geen notitieblokwijzigingen meer synchroniseren die u op uw computer aan brengen, zelfs als u de wijzigingen op een later tijdstip OneNote en opnieuw start. Niemand anders kan uw wijzigingen in de notitieblokken zien totdat u de functie automatische synchronisatie van notitieblok weer in hebt.

Automatische notitiebloksynchronisatie weer in- en uit-

  1. Als u automatische synchronisatie wilt herstellen, klikt u op Bestand >Synchronisatiestatus weergeven.

  2. Klik in het dialoogvenster Synchronisatie van gedeeld notitieblok op Automatisch synchroniseren wanneer er wijzigingen zijn en klik vervolgens op Alles synchroniseren.

  3. Klik op Sluiten wanneer de synchronisatie is voltooid.

Automatische synchronisatie van notitieblokken uitschakelen

  1. Open het gedeelde notitieblok waarvoor u automatische synchronisatie tussen uw computer en het gedeelde notitieblokbestand wilt uitschakelen.

  2. Wijs in het menu Bestand deknop Synchroniseren aan en klik vervolgens op Offline werken.

    Belangrijk: Wanneer u offline werkt, OneNote u geen notitieblokwijzigingen meer synchroniseren die u op uw computer aan brengen, zelfs als u de wijzigingen op een later tijdstip OneNote en opnieuw start. Niemand anders kan uw wijzigingen in de notitieblokken zien totdat u de functie automatische synchronisatie van notitieblok weer in hebt.

Automatische notitiebloksynchronisatie weer in- en uit-

  1. Open het gedeelde notitieblok waarvoor u automatische synchronisatie tussen uw computer en het gedeelde notitieblokbestand wilt inschakelen.

  2. Wijs in het menu Bestand deknop Synchroniseren aan en klik vervolgens op Synchronisatiestatus van notitieblok.

  3. Klik in het dialoogvenster Synchronisatie van gedeeld notitieblok op Automatisch synchroniseren wanneer er wijzigingen zijn enklik vervolgens op Nu synchroniseren.

  4. Klik op Sluiten wanneer de synchronisatie van notitieblokken is voltooid.

Meer hulp nodig?

Uw vaardigheden uitbreiden
Training verkennen
Als eerste nieuwe functies krijgen
Deelnemen aan Microsoft insiders

Was deze informatie nuttig?

Hoe tevreden bent u met de vertaalkwaliteit?
Wat heeft uw ervaring beïnvloed?

Bedankt voor uw feedback.

×