Aanmelden met Microsoft
Meld u aan of maak een account.
Hallo,
Selecteer een ander account.
U hebt meerdere accounts
Kies het account waarmee u zich wilt aanmelden.

Copilot-logo omgeven door kleurrijke linten

Maak kennis met Copilot Pro

Het nieuwste lid van de Copilot-familie biedt prioriteitstoegang tot de beste AI-modellen en voor abonnees van Microsoft 365 Home en Microsoft 365 Family, een AI-assistent in de Microsoft 365-apps die je al elke dag gebruikt.

Aan de slag met Copilot Pro

Waar kan ik Copilot krijgen?

Ontdekken

Creatieve afbeelding met drie voorbeelden van wat u kunt maken met Paint Cocreator. Afbeeldingen bestaan uit een stripboek piraat die over het water rent, een dansende avocado-helft met zonnebril en een Minecraft-kat in een bos.

Kunst genereren met Paint Cocreator

Maak geweldige illustraties met slechts een paar woorden. Microsoft Paint Cocreator helpt u uw creativiteit te ontketenen en uw eigen kunstwerken te maken met behulp van AI.

Kunst genereren met Paint Cocreator

Windows 11-pc met geopend Copilot-menu.

Meer bereiken met AI in Windows

Windows is het eerste pc-platform dat gecentraliseerde AI-hulp biedt. Meer informatie over het bereiken en maken van meer met Copilot in Windows.

Meer informatie over Copilot in Windows

logo's van Microsoft 365-apps

Office is nu Microsoft 365

Hier vindt u al uw favoriete hulpprogramma's en inhoud. Er zijn nu nieuwe manieren beschikbaar om uw inhoud te vinden, te maken en te delen, allemaal op één plek.

Meer informatie

Een vrouw en een man die samenwerken

Trainingscentrum voor Microsoft 365

Word snel productief met deze Microsoft 365 video's, -zelfstudies en informatiebronnen.

OPTIES VOOR TRAININGEN BEKIJKEN

Succesverhaal kleine ondernemer

Ontdek hoe Dave Quick, de eigenaar van een kleine onderneming, zijn bedrijf heeft herbouwd en zijn dagelijks leven heeft hersteld met Microsoft 365.

Bezoek onze hub voor kleine bedrijven

Uw browser biedt geen ondersteuning voor video. Installeer Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player of Internet Explorer 9.

Meer ondersteuningsopties

Uw browser biedt geen ondersteuning voor video. Installeer Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player of Internet Explorer 9.

Krijg sneller meer gedaan met Microsoft 365

Maak en deel snel inhoud die opvalt, beheer uw planning eenvoudig, maak moeiteloos verbinding met anderen en geniet van gemoedsrust, allemaal met Microsoft 365.

Microsoft 365 kopen of uitproberen