Confidențialitatea sesiunii

Fișierele, notele, informațiile de cont și alte informații de sesiune vor fi șterse atunci când selectațiAm terminat. Facem acest lucru pentru a contribui la protejarea confidențialității dvs. și a tuturor informațiilor potențial confidențiale.

Este foarte important să vă asigurați că trimiteți prin e-mail sau salvați în altă locație toate fișierele pe care doriți să le păstrați, de exemplu, în OneDrive, în altă locație de stocare online sau pe un stick de memorie USB, înainte de a încheia sesiunea. Nu există nicio modalitate de a recupera fișierele după ce s-a golit Surface Hub, nici măcar persoana din organizație care se ocupă de asistență nu le va putea recupera pentru dvs.

Cronometrul Am terminat

Proprietăți

ID articol: 17337 - Ultima examinare: 15 iun. 2016 - Revizie: 3

Feedback